20.12.06
19:30
Някой може ли да ми каже някаква диета, чрез която да сваля подкожната мазнина на корема, за да си оформя плочки!И ако ми кажете по колко калорий,въглехидрати,мазнини и т.н. са ми неободими за 1 ден!Иначе корема ми е доста стегнат, но има савсем малко мазнини, които искам да орстраня!Занимавам се с фитнес от 1 година!Но ми трябват няколко савети!Ако някой може дами помогне да ми отговори!!!Мерси предварително!
Значи аз съм на 15 години и съм висок 185 см!Тежа 70 кг!Кажете ми по колко калории,въглехидрати и т.н. ми трябват за 1 ден за да мога да си направя някаква програма, с която евентуално да офирмя релеф!А ако някой може да ми даде още по добре!
20.12.06
22:10
Ами фитдей ако се намеси, може да ти помогне за храната. Аз мога ти помогна за фитнеса- http://www.bb-team.org/training/000157.php ! Тук има упражнения с които ще направиш плочки. Аз съм по нея и съм много доволен :) . Стяга всички важни мускули.
И все пак някой ще ми обясни ли по какъв начин да си изготвя хранителен режим, с който да кача мускулна маса и да сваля мазнините от корема, за да ми се оформят плочките!Кажете ми по колко ккал по колко въглехидрати и т.н. трябва да взимам и ми обяснете ако трябва някакви добавки да взимам и какви!Мерси предварително!
Данните са ми : 15 години,185 см.,70 кг.!
23.12.06
21:49
Пиши ЛС на фитдей и тя ще ти препоръча нещо!
23.12.06
22:01
Е недей така... излагаш се. Може да не иска да я притесняват. :)
[quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”]Пиши ЛС на фитдей и тя ще ти препоръча нещо!
Що бе кажи ти,нали си спец по тия неща :P
26.12.06
20:46
[quote author=“joro91”]И все пак някой ще ми обясни ли по какъв начин да си изготвя хранителен режим, с който да кача мускулна маса и да сваля мазнините от корема, за да ми се оформят плочките!Кажете ми по колко ккал по колко въглехидрати и т.н. трябва да взимам и ми обяснете ако трябва някакви добавки да взимам и какви!Мерси предварително!
Данните са ми : 15 години,185 см.,70 кг.!
Е то ако можеше едновремено и да сваляш и да качваш щеше да е супер кеф. :lol:
Прочети тази статия и успех в свалянето.