Маса+НВД?!

VE

20.12.06
19:36

Здравейте,темата не е много за тука ,но не знаех къде да я постна... :D
На 16г. съм , висок съм 186см ,тежа 82-83кг.Не съм дебел,но долната част на корема ми е много зле!!!Искам да искарам плочки за лятото или да изчистя мазнините до минимум (трябва по от рано да се сещаме). Решил съм да мина на някаква НВД(ако ми предложите различни варянти ще съм много благодарен) да си взема L-Carnitine И да правя кардио.А и да ви попитам мога ли да си правя с голями тежести и пак да чистя мазнините по горе посочения начин :?: или двете неща са несъвместими :roll:

20.12.06
20:59

Несъвместими са!
Или качваш маса , или чистиш, едно от двете  :wink:

21.12.06
10:54

[quote author=“vE”].А и да ви попитам мога ли да си правя с голями тежести и пак да чистя мазнините по горе посочения начин :?: или двете неща са несъвместими :roll:

Да, прави си с големи тежести, чистенето зависи от диетата. Но не очаквай да качиш маса, докато си на режим за сваляне.

21.12.06
16:19

[quote author=“vE”]Здравейте,темата не е много за тука ,но не знаех къде да я постна... :D
На 16г. съм , висок съм 186см ,тежа 82-83кг.Не съм дебел,но долната част на корема ми е много зле!!!Искам да искарам плочки за лятото или да изчистя мазнините до минимум (трябва по от рано да се сещаме). Решил съм да мина на някаква НВД(ако ми предложите различни варянти ще съм много благодарен) да си взема L-Carnitine И да правя кардио.А и да ви попитам мога ли да си правя с голями тежести и пак да чистя мазнините по горе посочения начин :?: или двете неща са несъвместими :roll:

За последното от голяма важност е и конкретния тип тяло.

Няма по-лесно от това да се претренира с големи тежести и нвд и съорветно да се съсипе мускулатурата...

FI

26.12.06
21:12

[quote author=“vE”]Здравейте,темата не е много за тука ,но не знаех къде да я постна... :D

Избери си едно от двете и го прави качествено, защото накрая от два стола, та на земята. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1