Спорт, допинг къде се прилага наи много

20.12.06
09:08

Здравеите, искам да ви попитам така от  лубопитство ако знаете разбира се в кои спорт  наи много се използва допинга.Днес гледах по испанската телевизия как един бивш испански шапион от Тур де Франс 2000 и не знам коя беше си призна в едно предаване 4ре3
детектор на лъжата за стимулантите и всики останали боклуци които е вземал през цялата  си кариера.Спомена 4е  преди състезание са му преливали по половин литър с неговата собствена кръв  обогатена с ЕПО,каза съЩо 4е е стигал до 12 пъти на ден да си инжектирва някакви там си други боклуци, каза съЩо 4е е стигал до 4или 5 международни единици на ХР каза съЩо 4е са му инжектирвали Хемуглобин от някаква си порода  ку4ета незнам дали се пише така Хемуглобин (да  ме извините  ама съм доста на вие с тези неЩа и дано да си остана :wink: )каза съЩо 4е за да  прекарат кръвта нелегално от Франция за Испания са прекарвали обогатената кръв в тетрабрикове от вино,спомена 4е оралните стероиди в колозденето в неговият екип ги нямали за ниЩо,пази боже мом4ето беше доста  издухано по физиономията му си ли4еше,ето и негова снимка
http://www.cyclingnews.com/news.php?id=photos/2004/news/mar04/2003-Manzano-TDFP   доста млад е
тои сам си призна 4е едва ли Ще 4укне 50години след като е прилагал тези брутални цикли,екипът му са имали цяла клиника нелегална за производството на субстанции в Мадрид.
http://especiales.laverdad.es/galerias/2006-dopaje-ciclismo/pages/08-dopaje-ciclismo.htm

Петко К - оправен линк

20.12.06
10:26

мда, в колоезденето има доста допинг. Преливането на кръв и другите манипулации са само част от картинката. Относно Ланс Армстронг да ви кажа нещо- Ланс е единствения колоездач от световна класа, който има разрешение за употреба на тестостерон, в определени количества. Това поради факта, че му липсва единия тестис и е нужно да се инжектира тестостерон, за да се уравновеси хормоналния баланс.

JI

20.12.06
12:30

ако се зобя определено няма да е за да изглеждам като тоя .

В колоезденето има много химия. Все пак малко са хората които могат да завършват тия съзтезания с успехи. Останалите както и другите трябва да зобят, но в по - големи количества явно.

20.12.06
14:27

тоя ако иде в някоя зала и каже, че зоба като луд сички ще се напикаят от смят  :lol:

SP

20.12.06
14:35

[quote author=“Ayo”]тоя ако иде в някоя зала и каже, че зоба като луд сички ще се напикаят от смят  :lol:

То и ако Рони Колман кара колело ще е бая забавно. :lol:

20.12.06
16:41

главата си давамм че няма изкара и 5 км :) инфаркта му е в кърпа вързан  :twisted:

[quote author=“Ayo”]тоя ако иде в някоя зала и каже, че зоба като луд сички ще се напикаят от смят  :lol:

Той зоби с други цели. Разликата е голяма.

20.12.06
22:17

[quote author=“Dj_TEO”]главата си давамм че няма изкара и 5 км :) инфаркта му е в кърпа вързан  :twisted:

Внимавай да не останеш някъде без глава, защото когато се готви за Олимпията Рони прави по два пъти на ден по 1 час кардио.
Иначе по темата, това не е нищо ново под слънцето и едва ли колездачите се зобят най-много. Въпроса в такива спортове с допинг контрол е, не колко зобят, а да как да не го хванат. И както на всички е зивестно само най-добрите успяват.

20.12.06
22:29

[quote author=“JiVk0”]ако се зобя определено няма да е за да изглеждам като тоя .

хаха , ти кво си мислиш , че като лапнеш 1 хапче и ставаш як ли ?В големият спорт трябва да има доста хора които да се грижат за спортистите и това че има добър екип е доста добре.

Милил съм си кои са по прости мъжете , които дават пари за да е*ат или жените които се *бат за пари?
Мислил съм и кои са по-прости спортистите който тренират без да вземат , или спортистите който вземат?

Наистина са големи дозите , но това е спорта , някой копа на полето , друг тренриа , трети само наблюдава и говори глупости.

20.12.06
22:35

[quote author=”Чукундур”][quote author=“Dj_TEO”]главата си давамм че няма изкара и 5 км :) инфаркта му е в кърпа вързан  :twisted:

Внимавай да не останеш някъде без глава, защото когато се готви за Олимпията Рони прави по два пъти на ден по 1 час кардио.
Иначе по темата, това не е нищо ново под слънцето и едва ли колездачите се зобят най-много. Въпроса в такива спортове с допинг контрол е, не колко зобят, а да как да не го хванат. И както на всички е зивестно само най-добрите успяват.

мислиш ли че това не го знам,но няма база за сравнение кардиото на рони със састезателното колоездене !!!

20.12.06
23:01

[quote author=“Dj_TEO”][quote author=”Чукундур”][quote author=“Dj_TEO”]главата си давамм че няма изкара и 5 км :) инфаркта му е в кърпа вързан  :twisted:

мислиш ли че това не го знам,но няма база за сравнение кардиото на рони със састезателното колоездене !!!

То на Рони кардиото му е едно....  :lol:

20.12.06
23:08

Абе навсякъде се зобят... без зоб няма успех, това е цената която трябва да се плати.

Но това от което ми е неприятно е, че смисала на спорта се изроди. И за това са виновни зрителите...

_Z

20.12.06
23:26

Еми мноо ясно, никой не иска да гледа обикновенни постижения , независимо в кой спорт. В културизма всеки иска да вижда изроди , а не такива каквито можеш да видиш във всяка зала, просто на културистите им личи че зобят за разлика от на другите и от там всички си мислят че само там има зоб или поне че най-големия зоб е там.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1