Антибиотици - пречат ли ?

20.12.06
16:03

Значи налага ми се да взимам антибиотик за известно време... :(
Гадна работа е като се разболеееш...
Та въпроса ми е антибиотиците пречат ли по някакъв начин на качването на ММ ?
Става въпрос за Макропен...
10х предварително

Macropen до колкото си спомням съдържаше само Парацетамол. Директно не пречи, но като си болен е по-добре да починеш 1 седмица и тогава, здрав вече, да влезеш пак в залата. Като си болен тялото ти се бори с вируса и отделя по-малко внимание на мускулните потребности (градене, съкращение и т.н.)

Айде оздравявай бързо  :wink:

20.12.06
17:18

Вземи си почини малко (празници идват), че аз два пъти в рамките на 3 седмици се наложи да се лекувам с антибиотик.(гадна работа)

20.12.06
17:20

и на мен ми изписаха ама не го пих нолицин май беше пише в листовката че може да скусам сухожилие :) прави ги слаби и се отказах от него  :roll:

20.12.06
17:26

аз когато бях болен и вземах антибиотици се чуствах отпаднал и нямах сила да си направя качествена тренировка
ама то си зависи и от болеста и от антибиотиците ти ако можеш да си направиш качествена тренировка и си
спазваш диетата невиждам защо да пречи

и бързо оздравияване  :wink:

20.12.06
17:30

10х за отговорите и пожеланията  :D

Почивай, почивай.

21.12.06
10:13

аз съшто съм на антибиотици тази седмица,за шастие вече ще ги спирам. Тази седмица съм си дал пълна почивка и възстановяване :)
по-здрави

GU

23.12.06
22:51

Вземам ДЕКА и съм адкси болен ! НАЛАГА се ДА ЗЕМА АНТИБИОТИЦИ ! Не знам ,но трябва! Какво мислите !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1