22.10.04
17:37
Hora zashto triabva da vzimame himia pri uslovie che pari ne se praviat s tova.Kolko sa horata koito vzimashti himia sa spechelili niakoe po-znachimo sustezanie i sa napravili niakoi lev ot tova - sigurno shte gi prebroim na prusti.
Zashto togava da se trovim pri tova na visoka cena.
Po dobre da si piem Tribestana pone shte shibame iako 8)
Puk i ima niakukav efect vse pak. :P
1.Пиши на кирилица
2. Без толкова БОЛД
3. Прочети правилата
vanisher
22.10.04
18:24
Има и доста други варианти, но в повечето случаи те не изключват някой от посочените причини.. Например някой хора (са доста по-тъпички), бачкат като лична охрана, товарачи (и други подобни добре платени дейности, за които се изисква маса и сила)... хората просто нямат избор :)
Всъщност таква, подобна тема сме разглеждали и да ви кажа, според мен пускането на подобни теми също е проява на комплески и елементарно оправдание за това, че сте слаби, безформени, неуки и мързеливи. Лесно е да кажеш аз съм слаб и хилав (или дебел и разплут) защото неползвам стероиди и това неможе да се промени (но понеже съм “умен”) няма да ползвам такива неща... В действителност по-малко коментирайте хората употребяващи забранени медикаменти и обърнете внимание на вашето хранене, суплементирането, тренировките и т.н..
22.10.04
21:42
Тъй, тъй.
А сега:
Мнението на горния човек, обаче преведено и с любезното съдействие на чудесния преводач:
http://lat2bg.kredor.com/scgi-bin/og.php?op=lat2bg
Предлагам го на вниманието на админи и модератори :))))(сайта де)
[quote author=“Perl”]Хора защо трябва да взимаме химия при условие че пари не се правят с това.Колко са хората които взимащи химия са спечелили някое по-значимо състезание и са направили някои лев от това - сигурно ще ги преброим на пръсти.
Защо тогава да се тровим при това на висока цена.
По добре да си пием Трибестана поне ще шибаме яко 8)
Пък и има някъкав ефект все пак. :P
Сайтът предлага и възможност за интегриране към сайтове и форуми :)
Помислете, според мен :) Явно и това е решение.
Трибестана не е без странични ефекти (както и изнася на една БГ компания да твърди) и не може да се пие нон-стоп. Странно е когато някой хора говорят за стероиди...
Трибестана може да ти донесе акне, косопад, нарушаване на правилното функциониране на половата система (при прекалено дълго използване) и още един куп проблеми...
23.10.04
17:46
едно ще ви кажа стероидите не са абсолютното зло.когато някой реши да ги взима трябва да е наясно със себе си защо го прави.че вредят така е но се постигат и резултати за които можеш да мечтаеш.
аз взимах химия останах доволен от постигнатото но някой от страничните ефекти не ми харесаха.особенно акнето.полсе като видях какво съм постигнал прецених че това можех да го направя и без химия.затова вече не мисля да вземам.но има хора които професията им изисква да са такива.в хотели дискотеки и така нататък охраната са едни доста “едри” момчета.много от спотристите(много голяма част) също помпат химия въпреки че са наясно за какво става дума.
23.10.04
22:02
А бе Mountain dew вземи се осъзнаи бе малко пич кви ги говориш че хората които взимат химия били комплексари ,в професионалниа спорт почти всички употребяват химия не говоря само за бодибилдинга а и за всички други спортове ,не защото са некви комплексари а защото самия спорт го налага няма какво да се лъжем всички знаем че спортист които не употребява химия никога няма да стане световен шампион примерно по бягане плуване , бокс и за каквото още се сетите все пак моито мнение че ако не си професионале спортист няма никакъв смисал да взимаш химия аре живи и здрави :wink:
23.10.04
23:48
Ми за да разбереш дереджето, Ватерполист, вземи и разгледай две теми във форума.
Едната беше анкета пусната от мен - “защо сте във фитнеса” - на която с “професионалист съм” отговориха двама от мнооого гласували и някои от другите им се присмяха; другата е темата “Хайде да си кажем кой взима стероиди”, както и целия форум за стероидите. Мисля, че картинката е ясна. 1-2 професионалисти и около 50% вземащи или вземали стероиди.
Е за какъв “голям спорт” си говорим тогава?
Става въпрос, че повечето дето взимат не знаят защо ги взимат.
А отделно мога да поставя и въпроса, че според мен в Бг и кулуристите не знаят що ги взимат. Защо? За 200 лв парична награда на републиканското? Или за реклами по националната телевизия, дето в тях аз наш културист не съм видял. И за тях не си струва.....
Ама хайде, РЕСПЕКТ към спортистите...
Ае има яко момчета във форума които са напреднали здраво и са постигнали доста !
по-здрави
24.10.04
22:47
НЕ СЕ ЗАблуждавайте
даже профитата в америка и където и дае не изкарват с бодъбуилдинг , много пари, те просто са обсебени от това, но това води до един живот в които съществува само рецпти , химии, и тренировки, в които няма място за жени и удоволствия
повярвайте ми, Не си заслужава да се взема химия под какъвто и да било предлиг,
а световен шампион може и без химия да се стане , все още е възможно
Стан
24.10.04
22:48
Световен шампион не по бодъбуилдинг имах предвид(някои беше писал по горе че спорта го изисква)
Стан
Каква е разликата с щангите? :lol: Замисли се дали и в тениса не се взима? Не много отдавна бяха хванали един тенесист (и то не кой знае колко голям)... големите не, че невзимат, а просто не ги хващат..
Просто аз не живея в светът на мечтите... тук на земята всички спортисти употребяват едни или други медикаменит (кои забранени, кои все още не в списъка на забранените).. всеки спортист търси начин да изпревари конкуренцията и ще е наивно да се вярва, че един шампион е спечелил титла само тренировки... Да не говорим, колко спортисти (Марадона и т.н.) посягат към кокаина.. всъщност обществена тайна е, че една част от спортистите прибягват към употребата на наркотици.. какво да говорим за стероидите...
Моралът много отдавна е погребан в спорта...
25.10.04
12:05
Евала братле и аз сам на това мнение :wink:
25.10.04
12:18
Не е така бе хора, говорите много без да си имате понятие, да не би да сте допинг контрольори или нещо подобно, че така пишете,
Аз работя точно в тая сфера хора , слушайте ме кво ви говоря, че почвам вече да се дразня, колко са ограничени, и боядисващи в черно и бяло, някои хора, Искате ли да ви кажа че по малко от 1/10 от всички за миналата година контролирани за допинг спортисти , са били с положителна проба,
Абе разбирам аз че вие само си търсите извинения да вземате химии, ама поне не пишете такива глупости
Аз вече казах, и без допинг може да бъдеш конкурент
Стан
Прекално романтично се изказжаш (макар и малко да не запазваш спортсменския дух на разговора).
Шефа на щангите преди няколко дена се изказва по Дарик Радио. Човека си го каза в прав текст, без да си криви душата относно допинг пробата на един от нашите щангистите “Не може да е ползвал този забранен стеороид, има много по-добри и разбира се скъпи, които не са в допинг листа”!
Какво толкова спориш за свтовно извесни неща...!?
Международната олимпийска федерация тази година вдигна ръце и с недомлъвки си призна, че допинг контрола изобщо не работи и трябват сериозни промени.
Ако ти си част от този допинг контрол, то ти си от онези хора, дето не си вършат според федерацията работата!
25.10.04
15:11
Вие ако вярвате какво се говори по пресата сте загубени бе хора, тя затова БГ никога няма да влезе в пътя, щото хората живеят само от сензации и идоли, отворете си малко очите замислете се стига сте слушали тоз и оня, да аз също сам замесен в контрола по допинга, ама тук се борим точно срещу такива хора дето ги слушате и им вярвате какво говорят по телевизията,не можеш ли да разбереш че никoй няма да каже неща в интервю които ще вкарат доста хора в неприятности, да не мислиш , че моя шеф които е шеф на АОК, допинг шеф и още 100 позиции в световния спорт има казва истионата по интервюта
НЕ НЕ НЕ и нЕ
А за допинга по точни да бъдем миналата година негативни проби са били на 99,8% от спортистите в света
сметни колко са позитивните
не са много нали
Стан
Ха-ха-ха... имаш ли идея колко време 1-test не е следен от МОК?
До март 2004 съм 100% сигурен, че не е в допинг лист-а (по-точно не се открива от тестовете). А това е продукт от 2001-ва година...
Ех.. наивници.. Стан продължавай да си вярваш... то ако не си вярваш, това би означавало, че не ставаш за тази работа...
25.10.04
15:30
Не ми се дискутира повече с теб, аз ти казвам че информацията ми е от извора, ти си говори квот си искаш,
откъде искаш да знаеш как се контролира един допинг тест
знаеш ли че това се учи с години бе човек,
един тест търси за хиляди субстанции, нищо познато не може да убегне, а също така се правят и изненадващи проби, по време на годината, в които пак може да се изобличи някои, абе не ми се дискутира повече
Стан
Защото ПОЗНАВАМ спортисти, които ВЗИМАТ такива медикаменти, а на тестовете нямат проблеми. Друго нещо което си учил (сигурно) е, че някой от субстанциите се откриват и 1 година след употребата, а други препарати след 1 седмица няма и следа в организмът... Но както и да е.. и на мен не ми се спори, тъй като черпя инфо от извора.. Аз виждам практическия резултат, а ти ми говориш тероретично..
25.10.04
16:46
Първото което е, в БГ няма официална раборатория за допинг, и пробите взети в БГ се проверяват или в чужбина или не ги признават, Един тест, струва страшно много пари, и затова не се правят толкова често,затова са и изненадващите тестове през годината, а които си мисли че за седмица се очиства от химия малко се е заблудил
що не ми кжеш с какво се занимава и кво е постигнал тоя или тези дето ти ги говори тези работи, че ми е много интересно
Стан
25.10.04
16:47
А за практиката, мисля че имам доста доста повече от които и да било тук във форума
Стан
Едно от момчетата е щангист, участва разбира се на състезания, но никога не съм го питал как се представя.
А другите са футболисти от Локомотив (Сф).. там е по-интересното, тъй като им дават ампули и други неща за възтановяване без да им какват точно какво пият (вероятно ако им кажат, ще се разчуе и ще стане скандал), с които препарати увеличават неколко кратно сила и издръжливост (аз не се сещам за нещо което може да го направи това и да не е стероид... ако знаеш такова нещо.. ми кажи за да си го купя)
Аз вече ти казах, че големите спортисти използват медикаменти, които не са публично известни и вие няма как да ги откривате.. просто защото незнаете за тях. 2-3 години по-късно ги добавяте в допинг листа, но големите използват следващите разработики... и т.н.. ако това нещо не ти е известно, моля те попитай своя шеф.. сигурен съм че ще се съгласи с мен на 100%. По-лошото е когато например даден препарат “х” не е в допинг листа.. и дори да го откриете в кръвта (със супер сложните си тестове) не можете да направите нищо.
Аз незнам как точно откривате стероидите за които компаниите производителки твърдят, че се изчистват на 100% от кръвта след 2-3 дена.. нито пък съм чул някой спортист да е бил хванат след употреба на някой от тези препарати.. защо все се хващат състезатели с препарати използвани преди 10-20 години?
Смешно е да се говори за какъвто и да е допинг контрол в България! Познавам поне 1на дузина спортисти(повечето професионалисти или бъдещи такива) всички те си помагат било то с стероиди, било то с ефедрин! Трениорите им го доставят или лекарите им! Всички вземат и то здраво - 1на таблетка ефедрин преди футболен/баскетболен мач те прави като изстребител за следващите час два!
Много са малко спортистите които тренират на чисто!
Има много препарати които доста бързо се ‘изпаряват’ от организма и няма хващане просто(единствения шанс е внезапен допинг тест), но като знам колко често се прави допинг тест в родната ни страна(заради високата цена) и да изгори някой в тълпата много други продължават :))
А химия вземаме защото ни мързи да тренираме натурално и защото има доста сериозни дистрибутори които зарибяват хлапетата от малки: ‘Вземи си малко бионаболче ще станеш як за 2-3 седмици, кво ще се мъчиш години’, ‘Споки от дозите които аз ще ти предпиша няма да имаш странични ефекти(пък и да имаш аз вече ще съм ти продал препарата и си земам мойте пари)’
Някой дето вземат стероиди даже не знаят кво пият, не знаят че това е опасно ма като се доверяват на разни ‘приятелчета’ и ‘разбирачи’... ае кофти е
Умната!!
Ами то е достатъчно за 2-3 месеца да са здраво на анаболи, през подготвителния период (за футболистите) и това не е никак малко предимство...
Макар, че не трябва да се говори само за това, че само в БГ контрола е слаб! Погледнете “грандовете” ни: ЦСКА и Левски (Литекс и Локо Пд).. те учасваха в международни турнири. Миналата година от отбора на ЦСКА бяха направени тестове на два произволни футболисти и те разбира се бяха с отрицателни проби... ясно е, че с каквото и да се тъпчат неостават следи за дълго време...
25.10.04
22:01
за това че нашите спортисти взимат химия е ясно.аз лично познавам един бифш кикбоксйор който тъпчеше амфетамини преди мач.един друг пък биеше тестостерон в конски дози.странно но не ги хванаха.този с амфетите имал пулс 180 удара в минута(без да се е натоварвал физически)преди мач :roll: .ДОПИНГ КОНТРОЛА Е МНОГО ЕФЕКТИВЕН :lol:
А какво да се каже да един кикбоксйор който оба4е го хванаха и затова му отнеха и титлата.5 рунда той само беше в атака без да се забележи умора в него, невероятна сила,бързина.резултата бил над 200% тестостерон от допустимото.
спорта иска жертви малко са тези които не зобят,те го правят защото до известна степен нямат избор с това си изкарват хляба някой от тях.А пък и няма да устоят на конкуренцията без химия.Идеята е да не те хванат.
За другите които взимат пожечето от тях знаят какво искат да постигнат с това не поради комплекси(не че няма и такива).но това което беше казано за лапетата(не че аз съм много голям) и бианабола също е вярно и не одобрявам тези неща.
02.11.04
20:29
[quote author=“waterpolist”]А бе Mountain dew вземи се осъзнаи бе малко пич кви ги говориш че хората които взимат химия били комплексари ,в професионалниа спорт почти всички употребяват химия не говоря само за бодибилдинга а и за всички други спортове ,не защото са некви комплексари а защото самия спорт го налага няма какво да се лъжем всички знаем че спортист които не употребява химия никога няма да стане световен шампион примерно по бягане плуване , бокс и за каквото още се сетите все пак моито мнение че ако не си професионале спортист няма никакъв смисал да взимаш химия аре живи и здрави :wink:
Евала бате точно така е.
Сега остава да кажете колко от вас са професионални спортисти, т.е. си изкарват прехраната само със спорт. И не е вярно, че не можеш да станеш шампион без химия. В съвременния културизъм това сигурно е вярно, но има много спортове, където употребата на химия не е наложителна. Още повече ако си имаш генетичните дадености за съответния спорт.
То е ясно ,че всички зимат ма става тъка на състезанието ,че този който малко е зимал той печели :).А тия дето са си преебали здравето с какви ли не медикаменти остават излъгани. Не е само до количеството на химията ,а до акъл яко!
по-здрави
05.11.04
11:04
[quote author=”Петко К”]Сега остава да кажете колко от вас са професионални спортисти, т.е. си изкарват прехраната само със спорт. И не е вярно, че не можеш да станеш шампион без химия. В съвременния културизъм това сигурно е вярно, но има много спортове, където употребата на химия не е наложителна. Още повече ако си имаш генетичните дадености за съответния спорт.
Аз при мене може да се каже. И щи кажа защо зощото аз по цал ден само тренирам и почивам хода на училище 2 в седмицата за по 2 часа през останалото време само тренирам и почивам. Вземам медали от време на време а че тва че не ми плащат за тая работа си е друг въпрос защото ни е ебана държавата за тва. В другите страни на всеки спортист който се занимава с спорт и зима медали му се плаща
05.11.04
14:09
Еми малко такъв си е нашият спорт. Кой беше казал, че мр.Олинпия е състезания между фармацевтични компании. В общи линии, не е лъжа, и явно няма друг начин.
Но за любители, трениращи за здраве си е наистина въпрос на здрав разум да не се тъпчеш с медикаменти при здрав организъм.