21.12.06
12:24
Ми значи купих си го от тука в БГ и ми се струва много разреден някф..
Гледам, че вносител е Power&Beuty .. Та въпроса ми е възможно ли да е разреден като е минал през BG ?
21.12.06
14:46
[quote author=“vsf”]Ми значи купих си го от тука в БГ и ми се струва много разреден някф..
Гледам, че вносител е Power&Beuty .. Та въпроса ми е възможно ли да е разреден като е минал през BG ?
Пич , к`ви са тея глупости. :wink:
21.12.06
21:48
[quote author=“vitamin”]:shock: Е как така разреден бе бате :lol:
Ми значи според мен протеина се купува от оптимум САЩ тука се
смесва с разни глупости и се пакетира и вмеско за доза 30гр - 21гр да е протеин
то от 30гр-10 гр е протеин ...Вие как мислите ?
21.12.06
23:19
100% не е разреден. Просто прахчето стига до средата на кутията. :wink:
Кажи имаш ли ефект от него.
vsf
vitamin написа:
Е как така разреден бе батеМи значи според мен протеина се купува от оптимум САЩ тука се
смесва с разни глупости и се пакетира и вмеско за доза 30гр - 21гр да е протеин
то от 30гр-10 гр е протеин ...Вие как мислите ?
Абе едва ли....по-скоро те гони параноя :roll:
И все пак за да си сигурен,можеш да го дадеш за изследвания,ако ти се занимава и имаш кинти :wink:
запечатан ли беше като го купи ? Горе на капака трябва да има найлон с надпис оптимум нутритион , който се къса преди първото отваряне. Съмнява ме да имат машина за пакетиране , че да ги отварят “разреждат” и после пак запечатват в БГ :)
22.12.06
00:17
Е точно това е, че няма никакъф ефект—а остава да дам пари и за изследвания и .. аве мани
всичко кат мине през БГ е боклук .. сичко е пари!
[quote author=“vsf”]Е точно това е, че няма никакъф ефект—а остава да дам пари и за изследвания и .. аве мани
всичко кат мине през БГ е боклук .. сичко е пари!
Едва ли е от протеина, ти да не мислиш , че протеина е магическото прахче, което само ще направи мускулите. Ако не са ти правилни храненията и тренировките и с килограм на седмица ОН няма да направиш мускули. И бтв от колко време го пиеш протеина , че да твърдиш че няма ефект от него ?
22.12.06
00:34
Аве ясно ми е че протеина не прави чудеса ( не съм начинаещ ), просто е разреден как да Ви обясня пил съм по-рано gold standart от САЩ пак на оптимум и няма нищо общо ...
22.12.06
00:56
Пфф тъпотии колкото щеш...разреден бил...аре осъзнай се не пиши глупости.Аз съм пил и от България и от Америка и няма никва разлика...
22.12.06
01:01
[quote author=“vsf”]Аве ясно ми е че протеина не прави чудеса ( не съм начинаещ ), просто е разреден как да Ви обясня пил съм по-рано gold standart от САЩ пак на оптимум и няма нищо общо ...
Абе човек, Optimum Classic Whey и Optimum Gold Whey са два различни протеина. Втория е по - добър, даже много добър(по думите на бодибилдърите от форума :wink: ). Classic-а има повече концентрат, а gold-а е изолат.
[quote author=“HuKuTo”]запечатан ли беше като го купи ? Горе на капака трябва да има найлон с надпис оптимум нутритион , който се къса преди първото отваряне. Съмнява ме да имат машина за пакетиране , че да ги отварят “разреждат” и после пак запечатват в БГ :)
А бе ние фалшифицираме кредитни карти едно найлонче ще ни се опре :lol: И аз споделям съмненията на vsf , че някои от продуктите, които се внасят в България тук се отварят и се разреждат. Но по-скоро ме съмняват Ultimate i Universal като знам кои калъфи ги внасят - JC. А там директно отваряш капачката без услилие, няма найлончета, хартиени запечатвания на отвора или нещо друго. Нали се сещаш, че аз мога да отворя кутията и да се изплюя вътре без никой да разбере. Не е зле някой, който си е поръчвал Ultimate Nutrition от Щатите да каже как са запечатани.
22.12.06
08:08
Малко ме съмнява 4ак пък толкова да издребняват и да пе4елят все пове4е но в България вси4ко е възможно, все пак не вярвам :roll:
22.12.06
18:14
[quote author=“valentinik46”]Малко ме съмнява 4ак пък толкова да издребняват и да пе4елят все пове4е но в България вси4ко е възможно, все пак не вярвам :roll:
То в България ако не злоупотребяват къде бе бате? Направо нямам думи ..