Въпрос: Сваляне на килограми.

TO

31.10.04
19:36

Въпросът ми изглежда банален, но какво да се направи. По принцип не бих ви молил за съвет, понеже лятото свалих 10 килограма за 1 месеца с баскетбол, бягане на стадиона и много активна дейност с добре умерена диета. Но идва зима. Падат температурите, и е невъзможно да правия старите си упражнения. И килцата пак ще почнат да се трупат. Та ви моля да ми кажете какви упражнения да правя за да сваля още няколко килца. На 17 години съм, 185см, 85кг.
Предварително ви благодаря.

BO

01.11.04
23:04

Баскетбол, тичане на стадиона и много активна дейност... паднало е доста горене на калории. Сега като идва зимата и спреш това горене може да се окаже в един момент, че за един месец ще върнеш три пъти изгубените килограми. Следователно е необходимо да запазиш диетата при която си отслабвал (може би с леки изключения), но и задължително ще трябва да си осигуриш някакви аеробни движения при това всеки ден. Супер ще е да имаш велоаргометър, или можеш да скачаш на въже по 30 мин., или прави преси или и двете - но всеки ден - закон! Това е моето мнение по въпроса.

MI

02.11.04
13:58

Диетата му е маиката!Няма друг начин!И кардиото което си е задължително винаги в такива слу4аи!Но според мене килограмите ти в момента са си доволни и само гледаи да ги задържиш така!!!Е зависи и какво искаш от тялото си щом искаш да свалиш още кила!!! Успех!!!

02.11.04
16:03

можеш да скачаш на въже по 30 мин., или прави преси или и двете - но всеки ден - закон!

Диетата му е маиката      в момента са си доволни и само гледаи да ги задържиш така

Ми то всичко е казано вече! :D

05.11.04
18:47

[quote author=“tobiman”]Въпросът ми изглежда банален, но какво да се направи. По принцип не бих ви молил за съвет, понеже лятото свалих 10 килограма за 1 месеца с баскетбол, бягане на стадиона и много активна дейност с добре умерена диета. Но идва зима. Падат температурите, и е невъзможно да правия старите си упражнения. И килцата пак ще почнат да се трупат. Та ви моля да ми кажете какви упражнения да правя за да сваля още няколко килца. На 17 години съм, 185см, 85кг.
Предварително ви благодаря.

Добре, защо просто не си направиш една диета,както ти казва миленчев, да речем с ня повече от 200 гр. въглехидрати и 50-60 гр. мазнини на ден, със сигурност няма да качиш.А като ти гледам мерките ако зимата почнеш един сериозен билдинг ще постигнеш доста, не се ограничавай само с кардио

08.11.04
18:44

искам първо да кажа.че според мен тази тема не е за тук,Иначе хубаво си ги свалил,предполагам си се ограничавал и в храненето,яж по малко през 2-3 часа,предполагам си с бавен метаболизъм,не яж плодове и сладко,най-вече мед след 14ч. и въобще не яж след 17.30г.Съветвам те да пиеш по 5-6 литра вода поне на ден,знам че са доста но определено доста помага,аз така свалих за 4 месца 21 кг,и не забравяй,че целта е не да ги свалиш,а да ги задържиш,не се “тъпчи” , защото иначе не 3 пъти ами 5 ще качиш отгоре,good luck :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1