Какво мислите за HOT-ROX extreme ?

22.12.06
01:34

Още не съм свършил с качването а за сваляне мисля ма ...
Какво мислите за този продукт - http://www17.netrition.com/biotest_hot_rox_extreme.html

22.12.06
08:26

Аз имам мерак да го пробвам.Спада към хардкор бърнърите :twisted: .
Едва ли някой го е пил тук, чети из чуждите форуми, но пак ще намериш добри и лоши отзиви.Нормално ..... все пак основното е диетата.

22.12.06
13:11

Ами не знам,Стан Макуей го препоръчваше и каза,че много се е изчистил от него,но аз не съм го пробвал...
В скоро време мисля...

22.12.06
13:28

Едно приятелче ме питаше за него и реших да попитам щото като го погледнах(продукта ми се видя як ;) .А пича  е на 17 и незнам дали бива на неговите години и щом казвате че е хардкор ..

пп: само 1 проблем с чуждите форуми на англ - някои съкращения едвам ги разбирам ... докато схвана какво е roids ..... си мислех че е някъф суплемент  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1