19.12.06
15:07
Харесва ли ви тоя протеин , кво ви е мнението? (на мене лично ми харесва)
Петко К - внимавай къде пускаш темите си.
19.12.06
15:30
Това е една от най - реномираните фирми - как да не ти хареса. На вкус са гадни, но ефект имат.
19.12.06
16:27
Най - добрият :wink:
е Champion Nutrition :lol:
20.12.06
08:03
Един от наи добрите протеини, ина4е за ка4ество и за цената си е на първо място
21.12.06
21:50
[quote author=“svetlio87”]а каква е цената му в българия и каде можем да го намерим?
поздрави
Значи бате аз го купих за 110 лв. 2,300 кг.
[quote author=“liverpool235”][quote author=“svetlio87”]а каква е цената му в българия и каде можем да го намерим?
поздрави
Oт къде ? Защото аз го гледам в един магазин във Варна 136 лв май беше.
22.12.06
13:42
[quote author=“HuKuTo”][quote author=“liverpool235”][quote author=“svetlio87”]а каква е цената му в българия и каде можем да го намерим?
поздрави
Oт къде ? Защото аз го гледам в един магазин във Варна 136 лв май беше.
Е Хубаво но аз съм от София и го купих от един фитнес
22.12.06
15:40
е Champion Nutrition :lol:
Не мой човек .
Най - добрият е Optimum Nutrition 100 % Whey .
22.12.06
15:42
Най-добрият... хахах нито ON, нито CN. Нито никой от 55$ за 10lb.
22.12.06
15:47
А кой е най-добрият за теб.
Кажи от личен опит .
Този който си опитал и си усетил ,че има ефект от него.
Всъщност оказва се, че изобщо не е най-добрия. Просто в щатите им е за жълти стотинки и тийнеджърите се наливат с него. По-скоро един от най-продаваните. Хората там какви протеини пият и колко са напред с материала, не е истина направо...
Поне можеш да си сигурен, че обявеният белтък е наличен, че и малко от горе.. :wink:
Аз лично, силно препоръчвам неовкусения вариант.
Ultimate Nutrition ISOPREME ,най-добрият който съм пил в 35гр доза има 30гр протеин :wink:
22.12.06
15:57
Кажи от личен опит .
Ами не мога да ти кажа, не е от личен опит, но със сигурност професионалните спортисти не пият ON Gold Standart примерно. :)
22.12.06
17:44
Кажи от личен опит .
Ами не мога да ти кажа, не е от личен опит, но със сигурност професионалните спортисти не пият ON Gold Standart примерно. :)
Ти нали не си мислеш, че тея мускули на професионалните билдери са само от добри протеинчета ? :lol:
Optimum 100% WHEY и Cytosport MuscleMilk са най-продаваните и популярни протеини Правете си изводите.
[quote author=“Neo”]Всъщност оказва се, че изобщо не е най-добрия. Просто в щатите им е за жълти стотинки и тийнеджърите се наливат с него. По-скоро един от най-продаваните. Хората там какви протеини пият и колко са напред с материала, не е истина направо...
Поне можеш да си сигурен, че обявеният белтък е наличен, че и малко от горе.. :wink:
Аз лично, силно препоръчвам неовкусения вариант.
Да бе тези медали едва ли им ги дават, защото са евтини.
23.12.06
04:24
[quote author=“BIG PICHAGA”]
Ти нали не си мислеш, че тея мускули на професионалните билдери са само от добри протеинчета ? :lol:
Някъде дори да съм намекнал за подобно нещо!?!?
Изобщо какво породи тази твоя догатка?! :shock:
Просто казвам, че най-масовия протеин на пазара, не е най-качествения. :wink:
[quote author=“butthead”]Да бе тези медали едва ли им ги дават, защото са евтини.
Ти маркетинга го остави. Вече и бира не можеш да си купиш, дето да не е закичена с пет медала отпред. Просто исках да вметна, че има голяма разлика между най-добрия и най-продавания, а ОН е най-продавания :wink: :idea:
23.12.06
13:26
Е определено има и по-добри протеини от 100% Уей,но те не са кой-знае колко по добри,не знам вие кво си представяте че пият културистите??Може би някъв позлатен протеин или кво....същите боклуци пият.Дали ще е оптимум или някой с няколко долара по скъп е се едно...
23.12.06
15:15
Определено има много по - добри от Optimum. Но и много по - скъпи. И това, че вие не можете да си ги купите, не означава, че трябва да плямпате глупости из форумите. :lol: :lol: :lol: :D
брей и кой са тия “много по-добри протеини от Оптимум”?!?! я ме ограмоти малко, щото аз от суплементи не разбирам нищо...А и като толко знаете я кажете кои компании за суплементи си произвеждат сами суровините и кои са най-качествените суровини на щатския пазар???
23.12.06
16:53
Biogame и Nutrim :wink: :D
23.12.06
17:21
Koisymazz стига си спамил най-добре....нищо не разбираш,за това най-добре ходи да си пиеш WPCto на Мусаши :lol: :wink:
24.12.06
16:00
Най-продаваната кола е Тойота, но най-добрата ли е !?!!?!
Хората си купуват Тойота, защото е надеждна, относително евтина, има добри характеристики и излиза изгодно като цяло, но друг е въпросът кое е най-доброто. Не всеки има пари за Ферари, то е най-качествено, а заслужава ли си парите е друга тема.......
Вие избирате, но един съвет : не си взимайте Дачия - ( ДжК, Нутрим ...)
:)
ПП : Весела Коледа !
[quote author=“Nenor”]Най-продаваната кола е Тойота, но най-добрата ли е !?!!?!
Хората си купуват Тойота, защото е надеждна, относително евтина, има добри характеристики и излиза изгодно като цяло, но друг е въпросът кое е най-доброто. Не всеки има пари за Ферари, то е най-качествено, а заслужава ли си парите е друга тема.......
и на мен ми е интересно да чуя кой е най-добрия протеин и какво точно го прави най-добър... спцифичния аминокиселинен профил(като musclemilk например), времето за което се усвоява(примесеното с въглехидрати решение на BSN-знам че говорим за чист протеин, но имам нещо конкретно предвид затова посочих този продукт), високата стойност на биологичен коефициент, ниво на фармацевтична чистота или на чист протеин в доза и т.н.
Първо определяйте кой какво качество изтъква и тогава кажете кой протеин е “най-добрия” :!:
24.12.06
18:40
[quote author=“Nenor”]Най-продаваната кола е Тойота, но най-добрата ли е !?!!?!
Много добре казано браво :) ...И аз мисля като тебе,но ако трябва да сме честни разликата между протеините е мн по малка от тази между Ферари и Тойота,но иначе си прав.