20.12.06
18:10
Здравейте отново!
Значи след 40дена чакане най-сетне пристигна и моята поръчка от Netrition.com :) .Искам само да кажа,че тези от сайта наистина са пичове и са ми писали на колета цена от 44$ и нямям обложено мито и ддс!
Ето я и нея http://img329.imageshack.us/my.php?image=9ij8.jpg
Като цяло продуктите са следните:
100% Whey Gold Standard Protein(10lb)-OPtimum
Superior Amino 2222 -325таблетки -Optimum
Tribulus 625 - Optimum
BCAA 1000-Optimum
Animal Pak-44packs
Animal M Stack
Animal Stak2
L-Glutamine(1200гр)-AsT
Micronized Creatine - 550гр -AST
Taurine(227gr)-NOW
L-Arginine(454гр)-NOw
И 24 протеинови вафли(за даскало)
Разбирасе това е 1/2 от добавките,които мисля да изпия тази зима.
П.П. Sorry за грозната снимка.
Доста си се излъгал с този трибестан на Optimum… :wink:
Българския на СоФарма е доста по-евтин,а е същото качество :wink:
Но като цяло...добре е
20.12.06
18:15
Поздравления да си ги пиеш със здраве и след като ги свършиш постни резултади дали си доволен дали има ефект
[quote author=“djpetko”]Доста си се излъгал с този трибестан на Optimum… :wink:
Но като цяло...добре е
За трибестана на Optimum мога да ти кажа,че е пъти по-евтин от този на Соффарма.За този на Оptimum съм чувал добри неща,но има време дакато го почна(него ще го комбинирам с DHEA на Optimum :wink: )
само да те питам че не следя от преди колко пари ти излезе всичкото че като гледам само колко ot Animal имаш и се хващам за главата
[quote author=“no fate”][quote author=“djpetko”]Доста си се излъгал с този трибестан на Optimum… :wink:
Но като цяло...добре е
За трибестана на Optimum мога да ти кажа,че е пъти по-евтин от този на Соффарма.За този на Оptimum съм чувал добри неща,но има време дакато го почна(него ще го комбинирам с DHEA на Optimum :wink: )
Незнам къде си го гледал този трибестан,но от bb.com един Трибулус на Optimum е два пъти по скъп от този на Софарма...
20.12.06
18:34
В бб.ком един трибулус на оптимум е 11 долара. Това са 100 капсули по 625 милиграма. На Софарма е над 30 лева - 60 таблетки по 250 милиграма. Незнам как може да правиш сравнение за цената. То даже и от power and beauty да си го земеш трибулуса пак е мн. по евтин...кум 35 лв маи бе6е. А като количесто е доооста повече.
Поздравления със здраве и сила да си ги пиеш ;) .
Като почваш направи снимка преди и после след (първите добавки дет ше почваш иам предвид) .
20.12.06
23:45
44 долара от сайт. А ако беше от магазин колко щеше да ти излезе?
[quote author=“koisymazzz”]44 долара от сайт. А ако беше от магазин колко щеше да ти излезе?
На моя въпрос ли отговаряш :) ?
21.12.06
14:40
No fate брато казах ти че ще пристигнат да не се притесняваш :) ....просто и трябваше повече fate :lol: :D
[quote author=“InDaHEad”]No fate брато казах ти че ще пристигнат да не се притесняваш :) ....просто и трябваше повече fate :lol: :D
:lol: :lol: :lol:
Наистина съм много благодарен на всички вас!Без вашата морална подкрепа щях да изгубя вяря,че ще пристигнат.
Благодаря ви :wink:
[quote author=“no fate”][quote author=“InDaHEad”]No fate брато казах ти че ще пристигнат да не се притесняваш :) ....просто и трябваше повече fate :lol: :D
Наистина съм много благодарен на всички вас!Без вашата морална подкрепа щях да изгубя вяря,че ще пристигнат.
Сега чакаме почерпката !! не знаеш колко будни нощи съм имал !! Побеля ми косата от твойта пратка и нейното пристигане :) !! :lol:
[quote author=“no fate”][quote author=“InDaHEad”]No fate брато казах ти че ще пристигнат да не се притесняваш :) ....просто и трябваше повече fate :lol: :D
ние сме едни морални ГИГАНТИ! :lol:
[quote author=“hardboy”][quote author=“no fate”][quote author=“InDaHEad”]No fate брато казах ти че ще пристигнат да не се притесняваш :) ....просто и трябваше повече fate :lol: :D
ние сме едни морални ГИГАНТИ! :lol:
Вие сте пичове!
Имах предвид специално:GH0$T,Body_Builder i chochosan,които много ми помогнаха :wink:
На който му предстои да прави поръчка да погледне тук - http://www.usa-supplements.hit.bg/
[quote author=“djpetko”]Доста си се излъгал с този трибестан на Optimum… :wink:
Но като цяло...добре е
1-Българският Требестан е по скъп
2- Аз доста време бях подръжник на БГ Трибестана и го смятах за номер 1, докато не си взех на Оптимум. Ефектът е абсолятно същият :idea: убеден съм
[quote author=“RAMBO”][quote author=“djpetko”]Доста си се излъгал с този трибестан на Optimum… :wink:
Но като цяло...добре е
1-Българският Требестан е по скъп
2- Аз доста време бях подръжник на БГ Трибестана и го смятах за номер 1, докато не си взех на Оптимум. Ефектът е абсолятно същият :idea: убеден съм
Дано си прав.Иначе миналата година по това време и аз бях направил един курс с 180 таблетки с този на соффарма и бях много доволен,но и доста скъпичко ми излезе!А колкото до този на Optimum съм сигурен,че ще ми подейства добре,най-малкото щото ще го комбинирам с DHEA-та на оптимум и още много добавки,но това ще е чак като свърша Animal серията :wink:
@no fate извинявай за въпросо но ми направи вчетеление цената на всички подрукти, и така не е ли МНОГО малко (44$) за тези продукти ?! :shock:
Добавките са му излезнали повечко . Той казва че пичовете са писали толкова на пакета за да не го фанат митничарите ;) .
no fate
Браво браво !!!! Искам да те помоля за едно нещо искам да си измериш кг , ръка , гръб , бедро и след като ги изпиеш да пратиш 1 ЛС с новите данни става ли ??? :D
[quote author=“TREVATA”]no fate
Браво браво !!!! Искам да те помоля за едно нещо искам да си измериш кг , ръка , гръб , бедро и след като ги изпиеш да пратиш 1 ЛС с новите данни става ли ??? :D
Ме Тоо ! ;)
[quote author=“GH0$T”][quote author=“TREVATA”]no fate
Ме Тоо ! ;)
Вече го направих :wink:
[quote author=“no fate”][quote author=“GH0$T”][quote author=“TREVATA”]no fate
Ме Тоо ! ;)
Вече го направих :wink:
The only thing left now is to ... Train Till Death! :shock:
23.12.06
20:48
а колко време ги чака?и как става плащането?колко ти излезе общо всичко?
23.12.06
22:54
Не отговори и как ти ги донесоха -на вратата или от пощенска станция ?
Добавките дойдоха по пощата на 40-я ден след като ги поръчах.Плащането става чрез кредитна карта.Всичко ми излезе 650лв,което е с 400лв по-евтино от тук! :shock:
[quote author=“no fate”]Всичко ми излезе 650лв :shock:
Това доказва че си фитнес маняк ;) .
[quote author=“no fate”]което е с 400лв по-евтино от тук! :shock:
А това доказва че пазара в бг е надут като ц*ц*те на Памела Андерсън!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
400 лв по евтино ???? Какво ? :shock: :shock: :x
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Мда .И аз бях горе долу толко щото поръчах 2 голд стандарта по 20 лб :lol: .
Мда .И аз бях горе долу толко щото поръчах 2 голд стандарта по 20 лб :lol: .
Е аз тогаа за кво си давам парите на въздуха !!! От къде поръчвате ?
Ама с дебитна карта ли се поръчва ???? Продуктите нови ли са смисал да не е некафи стари ?
Има супер много теми :lol:
Но да :
1. дебитна карта , най добре на банка дск (моита е спеис) отваряш я в долари и пускаш молба да може да се използва за нет разплащане .
2 пускаш си поръчката в нетришъна и чакаш .
3 може да ти поискат да я сканираш (на мен ми поискаха) малко се забавя поръчката но пристигна .
4 пишеш ако може да ти напишат по малко от 100$ на пакета и се радваш ( на мен ми написаха 264$ и пак нямам мито и ддс :lol: )
5 Продуктите на са стари ... Има голямо разнообразие , преди няколко дена докараха КЛ Ред асид ген 2 ;) (за запознатите) сега чакаме и ман скорч ииииииии поръчка моля :D
24.12.06
14:12
Това го забелязах още сутринта бтв :lol:
Та ... викаш ще вкарват и Scorch? Къде го чете?
:)))
Аммм какво комбо може да се получи не е истина:
RA Gen2
Scorch
RA Gen2 и през цялото време сесамин и рибено масло.
Гледах един лог в някъв форум (ама не беше бб.ком)Един пич си го беше започнал точно така и след Scorch-a го е спрял.Беше идеално изчистен. :mrgreen:
[quote author=“GH0$T”][quote author=“no fate”]Всичко ми излезе 650лв :shock:
Това доказва че си фитнес маняк ;) .
[quote author=“no fate”]което е с 400лв по-евтино от тук! :shock:
А това доказва че пазара в бг е надут като ц*ц*те на Памела Андерсън!
абе не е точно така - цените се формират по-следния начин...
((цена на добавката х 1.25 мито) + транспорт) х 1.2 ДДС... и като сметнеш, че вносителя трябва да сложи достатачно надценка, за да може да прави отстъпки на дистрибутори.... и става реалността от която се налага да пазаруваме...
Това го забелязах още сутринта бтв :lol:
Та ... викаш ще вкарват и Scorch? Къде го чете?
От няколко дена го има (аз го открих маи петък вчерта към 2 ;) .
Просто ги мародерствам да го докарат (има едно продукт рикуст форм) и така се надявам защото пуснах за ген 2 и 3 дена след тфа кацна :Д
[quote author=“emzo”]:)))
RA Gen2
Scorch
Гледах един лог в някъв форум (ама не беше бб.ком)Един пич си го беше започнал точно така и след Scorch-a го е спрял.Беше идеално изчистен. :mrgreen:
И аз мисля да го направ тфа ма има време да се надяваме в нетришъна да докарат скорч до края на февруари и да поръчквам :lol:
[quote author=“emzo”]:)))
RA Gen2
Scorch
Ще се пробва :wink:
Да ви помоля нещо ...
Ако имате време пуснете едно такова на : http://www.netrition.com/cgi/product_request.cgi
иска и саита на продукта :http://mansports.com/products_scorch.html
другото го измисляте и си оставяте меила ! Имам вяра във вас момци ;) !