07.09.04
01:39
Здравейте!
Искам да ви питам какво мислите за мюслито. На мен ми действа добре при закуска а понякога мога да искарам само с него бая време без да оглднея (5-6 часа)... Ако ядете по колко приемате, понеже аз ям около 100-150 грама с 400мл прясно мляко+какао защото инак вкуса е отврат :(...
Благодаря предварително
[quote author=“LSForce”]Здравейте!
Искам да ви питам какво мислите за мюслито. На мен ми действа добре при закуска а понякога мога да искарам само с него бая време без да оглднея (5-6 часа)... Ако ядете по колко приемате, понеже аз ям около 100-150 грама с 400мл прясно мляко+какао защото инак вкуса е отврат :(...
Благодаря предварително
На мен ми допада.. хапвам си го :) Но по-добре хапвай по-често.. на 3 часа например... вместо на 5-6.. по-добър ефект ще има.. Вероятно това ще означава, че ще е добре да намалиш количеството храна на един прием.
08.09.04
00:39
qj go sutrin za da predotvrati6 katabolitnite procesi.ako iska6 da si go napravi6 vkusno napravi go taka:
slaga6 edin tigan na kotlona i izliva6 mlqkoto v nego,kakto i muslito.po4va6 da burka6 4ak dokato zavri.posle go presipva6 v dulboka 4iniq i qde6.moje da pribavi6 2-3 supeni lujici med.stava mnogo vkusno,za6oto qdkite si puskat sosa(ako taka moje da se nare4e).ina4e e polezno i ima vuglehidrati
05.11.04
17:59
В кисело мляко е пъти по-добре според мене - слагаш го вечерта преди да си легнеш да омекне, на сутринта добавяш две лъжици мед и става перфектно.
Мюслито е добре за ектоморфите, какъвто съм и аз, затова и то е обичайната ми закуска. Смесвам 100-120 гр с кисело или по-рядко прясно мляко, добавям всеки ден нещо различно - мед, извара, пшеничен зародиш, белтъци.
За ендоморфите е по-добре по принцип да предпочитат класиката - овесени ядки - да не им скача много инсулина :D .