19.12.06
12:36
Кой е любимият Ви вкус на гореспоменатият протеин???
Ще съм благодарен ако максимален брой хора се включат в анкетата!
19.12.06
15:13
Едва ли са много хората дето и половината са опитали :)
Аз съм пил Cookies and Cream и Vanilla Ice Cream като и двете не ми харесаха.
П.П. Иначе съм чувал, че double rich chocolate бил най-хубав
19.12.06
17:08
Аз имам 2 French Vanilla и ми допадат, не знам как са останалите.
Въпрос на вкус ;) . Аз пия ванила айс крийм и ми харесва за другите незнам секи има различен вкус ;) .
[quote author=“manson”]Едва ли са много хората дето и половината са опитали :)
Аз съм пил Cookies and Cream и Vanilla Ice Cream като и двете не ми харесаха.
П.П. Иначе съм чувал, че double rich chocolate бил най-хубав
Ами то и аз съм пил май 3 вида, не повече...
Можеби трябваше да питам кой бихте предпочели да си купите... :lol:
опитвал съм почти всички вкусове.
определено най ми харесват Сооkies & Cream, Tropical Punch.
Optimum и добър вкус - да,да :lol:
Опитайте ягодата на CN и тогава ще си говорим...
или банана :lol:
manson
20.12.06
14:44
[quote author=“djpetko”]Optimum и добър вкус - да,да :lol:
manson
Този ли имате предвид?
[quote author=“fitday”][quote author=“djpetko”]Optimum и добър вкус - да,да :lol:
manson
Този ли имате предвид?
http://www.bodybuilding.com/store/cn/whey.html
Да,това е ягодата :wink:
Аз банана не съм го опитвал до сега,но следващия път като взимам ще е банан :wink:
20.12.06
18:05
Суроватъ4ният протеин на SCITEC на вкус е страхотен говоря за шоколадовият кофти е 4е съдържа фениланина (аспартам ) и сигурно за тва е толкова сладък на вкус а бе дано не е някои ментак 4е тези 5 кила как Ще ги изпия незнам :roll:
23.12.06
23:58
Пил съм ментовия шоколад и с ягода.
Ако питате мен,и с вкус на бракувана боза да е ,щом се расте от него го пия.Другото е изгъзици.Друг е въпросът,че всяка себе си уважаваща фирма ще произведе по-вкусен протеин. :D :wink:
24.12.06
12:08
Вкуса си е приятен и най-важнт се разтваря като хората. Не седи на брашно, като българските, и не дразни гърлото респективно.
[quote author=“introducer”]Ако питате мен,и с вкус на бракувана боза да е ,щом се расте от него го пия.
Аз не съм н а това мнение, взимам минимум 5 либри, а по-често по 10либри.Ами 5 либри са ми за 1 месец точно като чистя, сега в основен период ми стига за много повече.Останалото си го набавям с храната(зимъска гат сняг забръска е по-лесно).Точно поради тези факти предпочитам Чемпион Нутришън пред този на ОН.Някак си не ме устройва да пия 2 месеца
бракувана боза
, не съм тръгнал да ставам профи :lol:
25.12.06
22:49
Например Мега Макса на Юнивърсъл -този с вкус на портокал ли кво беше,не шоколада,направо не се траеше -имаше вкус на развалена сметана + леко горчиво :lol: ,абе брак бозата нищо не е пред мега макса.Ама тогава го пиех известно време(разбира се тогава бях 9ти клас и бях точно толкова запознат ,колкото сега с парните локомотиви,ама както и да е :roll: )
Без болка(без горчилка) -няма растеж :D
26.12.06
00:37
Еми аз лично съм пил от този протеин ванилия,шоколад с мента и ягода.От тези 3те най-много ми хареса шоколада с мента.Ванилията също се траеше,но ягодата за сметка на това... :roll: .Е както и да е гласувах за шоколада :)