24.12.06
12:24
я кажете според вас как е по-добре да се прави-да се буда насилствено рано сутрин за да направа повече храненията или да си поспа до късно(10:30-11:00)
Аз ставам в 7:30 ям и после пак заспивам :wink:
24.12.06
13:14
Аз ставам в 7:30 ям и после пак заспивам
култово , брато , аз ставам в 3:30 ям, заспивам, към 6:00 ставам, хапвам, лягам, после към 8:30 пак ставам и ям ако не съм на университет пак заспивам :lol: :lol: :lol:
24.12.06
13:40
бе вие не сте нормални ....
СПете ко ва интересувааа има време да се плюска .... организма сам си го казва щом не се буди ....
По скоро зависи в колко лягаш щото ако си легнал в 2 няма смисал да ставаш в 7 примерно че да ядеш защото си прецакваш целия сън.
24.12.06
14:58
Напълно излишно при теб, вярно това е добре от анаболна гледна точка и 90% практика при про-културистите, в последдния филм на Джей Кътлар, пича ставаше в 12 и 3 да яде храна освен шейк, но за нормален начин на живот като нашия ще ти навреди повече..
24.12.06
15:48
Много е важно да не правиш нищо насилствено включително и ставането рано.Това е изнасилване на организма мисля че пак можеш да направиш доста яденета без да ставаш рано просто ги изместваш в края на деня.
24.12.06
15:53
И аз съм за здравия сън, за ядене винаги се намира време
24.12.06
16:59
нали? и аз така мисла .не за друго а щото много м мързи да ставам :P
Първо: ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!!! ;), второ: ами аз предпочитам хубавия сън, но ако сте гледали шоуто на Слави, когато беше онзи културист, той каза нещо подобно: науката за този вид спорт е толкова напред, че се знае кога точно трябва да ядеш и какво в зависимост от постигане на това, което искаш, независимо дали тялото го иска или не, мозъка контролира тялото...ами това е, сами си правете изводи дали да му вярвате или не :)
[quote author=“ivan.shishmanov”]Много е важно да не правиш нищо насилствено включително и ставането рано.Това е изнасилване на организма мисля че пак можеш да направиш доста яденета без да ставаш рано просто ги изместваш в края на деня.
Така е, но той говори ‘да спи до по-късно’, тоест до 11, което е доста зле според мен.
Трябва да се ляга по-рано и да се става по рано. Зависи от човека също така, но спане дневно време на мен не ми идва добре...
днес станах в 8 и 30-ядох.ходех на село и от 9 и 30 до 11 цепех дърва.после кът се прибрах бях толкоз капнал,че нямах сили дори да се наям-само са изкъпах и се проснах да спа.и така до 3.и от три до сега-12:00 съм ял 6 пъти и се чувствам и нахранен и наспан.
ако чувстваш че повече имаш нужда да се наядеш еми стааш и ядеш,ако не ще спиш като мене!
Гледай да не си прекъсваш съня. По-добре си лягай към 11 вечерта и спи до 9 отколкото да си легнеш в 2 сутринта и да станеш в 11 преди обед. :wink:
25.12.06
01:30
[quote author=“Infernaloverkill”]
Аз ставам в 7:30 ям и после пак заспивам
култово , брато , аз ставам в 3:30 ям, заспивам, към 6:00 ставам, хапвам, лягам, после към 8:30 пак ставам и ям ако не съм на университет пак заспивам :lol: :lol: :lol:
Абе не знам ама внимавай кво хапваш, щото инсулинът подтиска отделянето на растежния хормон. А ти с твоите постоянни хранения по време на сън. :shock:
25.12.06
10:43
Като се наспиш тогава.
25.12.06
11:17
ПРодата те контролира и заложените в теб инстинкти вообще не си мислете че науката била толкова напреде ..... тялото си зане дали има нужда от храна или няма ! Това със ставането важи за хора на маса зоб , които просто 100% усвояват храната те могат и да не спат и пак ше растат .
26.12.06
12:12
Някои хормони за възстановяването се отделят последните 30 мин от съня, затова не ставайте насилствено.