23.12.06
22:55
Здравейте имам нужда от професионален съвет за качването тази чиста масичка.Разгледах останалите мнения видях сащо много диети в това отношение и имам чувсто че това ще ми дойде предостатъчно.Бяха ме посаветва ли да ям ориз и картофи по 500гр. ориз на ден разделен на 4-5 ядения заедно с картофите включително и закуската(качваш чиста маса и имаш много сила). А ама все си мисля че с само с тоя ориз ще замазнея все пак си е въглехидрат, а пък аз сам си Едноморф и никак не мие трудно да качвам мазнотийки. :wink: Висок сам 1-65м. тежа 75кг. 20г.
Благодарности.
23.12.06
23:00
НВД ти трябва. В сайтът има НВД за качване. :wink:
24.12.06
20:29
На ендоморфа му трябва еи тая формулка
Въглехидрати 50%
Белтъ4ини30%
Мазнини20%
Кардио 3 пъти в седмицата по 30 мин желателно е сутрин преди закуска,ако го спазваш вси4ко това в фазата на натрупване Ще изглеждаш доста задоволително :wink:
Трябва да съожразиш процентите на б/м/вгх с твоя организъм, те не са абсолютни. Примерно има си хора, които и при 70 процента въгл пак няма да качат мазно и ще трупат ММ.
Другото което е да си прецениш източниците на хран. вещ. Примерно да караш изключително на бавни въгх. Няма да тъпчиш бързи като се заблуждаваш, че влизаш в някакъв си процент...