18.12.06
20:23
Та въпроса ми е тази две неща да ги избягвам ли или да ги ям вредни ли са за организама за мазнините там ала бала нз :lol: и за тва ви питам
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 13:18.
кфо ви стаава бе!!! виж сайта виж кфо е мазнина кфо е протеин ваглехидрат написано е като за олигофрени после пиши тука!!! и аз да питам а може ли да ям кутия вафли НАЯ накиснати предварително една нощ в литър олио калиакра ??? след тренировака ми казаха че помага !!!
Виж брат аз няям толкоз време колкото тебе примерно питам щот така сам решил и ако мислиш че мн разбираш.... едва ли е така но караи неме инт просто питам аз неги разбирам тез неща и за тва искам савет тва че некви са праат на разбирачи пишат глупости слабо ме интересува аз какъв въпрос задавам какъв отговор получавам е как да стане питам за едно отговаряш ми друго по добре недеи писа зако да си хабя нервите в четене на простотии Просто исках савет....... !
еми за кво питаш като има отговор в сайта :?: :?: :?: сичко на готово получавате!
[quote author=“caspera”]Та въпроса ми е тази две неща да ги избягвам ли или да ги ям вредни ли са за организама за мазнините там ала бала нз :lol: и за тва ви питам
Ами... малко са по-вредните неща, които може да намериш и които да не те убиват... :wink:
Браво DJ Teo батка много хубаво му го каза! Разбирам да питате въпроси относно нещо което сте прочели и е сложно и е необходимо обяснение. Но на очевидно тъпи въпроси които освен това са били дискутирани 1000 пъти. Моя съвет към теб е да изчетеш едно 50% от форума и тогава да пускаш мнения или теми.
Еми не ве .... То какъвто и да си колкото и време да имаш не е трудно да се досетиш , че майонезата е вредна ... МАЗНО според теб мазнините полезни ли са(с изключения) :?: Пък и не ти трябва много да разбираш за да се подетиш.
19.12.06
14:31
яж ги и като има резултат казвай : )
Пичове цялата тази работа е много относителна. Имам един пич в групата който на ден удря или по 5 хотдога или 5 пици сериозно ви говоря. Пича си има плочки релеф и нема ядове ;)
[quote author=“Batgogo”]Пичове цялата тази работа е много относителна. Имам един пич в групата който на ден удря или по 5 хотдога или 5 пици сериозно ви говоря. Пича си има плочки релеф и нема ядове ;)
Ми като е с бърз метаболизъм...мн ясно...
21.12.06
10:17
Ми то и аз съм така...не че слагам мн кетчуп и майонеза,но тва ти е най-малкия проблем..
[quote author=“djpetko”][quote author=“Batgogo”]Пичове цялата тази работа е много относителна. Имам един пич в групата който на ден удря или по 5 хотдога или 5 пици сериозно ви говоря. Пича си има плочки релеф и нема ядове ;)
Ми като е с бърз метаболизъм...мн ясно...
Ми да ти кажа не съм сигурен. Пича е с 42-3 ръка доста голям. То и аз донякъде съм така всмисъл тъпча се доста често с боклуци а не надебелявам на мазно.
Майонезата се прави от 99% олио! Една бутилка майонеза си е все едно да изгълташ 1 бутилка олио!
Не са вредни , а напротив полезни са ! Може да се комбинират с пача , създарма и пилешка кожа. Това последното заедно с шишчета от пилешки трътки оказва неописуем ефект върху релефа.
За 2 месеца ставаш Кевин Леврон - гаранция 100 %.
PS Casper , само като ти гледам аватара и ми идва отвътре да та любя цял един живот. Мамин сладък. Ха питай сега вредно ли е да си биеш чекии и такъв щи отвъртя, че ще забрайш за тоз форум. Аре със здраве.