Хранителния ми режим

DU

24.12.06
14:50

Значи ето го http://store1.data.bg/maslo/tuka%20vlizaite/Drugi/bb-team-2.doc
Трябва да приемам по 500 гр въглехидрати на ден а немога да ги достигна в смисъл имам 3 ядения по 100 и нещо въгл и гледам последните две да са белтъчни.Ако увелича carbs протеина става прекалено много може ли да ми дадете пример как да ги увелича примерно в първия ден а от там нататък аз ще се оправя.За сега е това ако се досетя още нещо ще питам

24.12.06
15:23

Колко кг си ?
Нещо не ми харесва.Точно сега можеш да хапваш по маслено мляко.Това 0.1% на нищо не прилича.
Закуска2 през първите 3 дни за мен поне е доста тежка.Хубаво си включил ядки ама поне ги редувай - орехи, бадеми.
Сутрин ти трябват след ставане и бързи въглехидрати - малко мед е идеален за целта.
Ориз ! Никъде не го виждам ...... а да ...Ден7 ... ориз ти трябва :)
Вечерята в ден 4 и 6 също не ми допада, но ако ти е пислано от пилешко и риба :))) Поне един ден добави свинско и телешко.Може и Риба Тон да я смениш с друга.

DU

24.12.06
15:31

Значи 83 кг съм другите дни още не съм ги преработил исках да видя как са първите 2 Но главният въпрос е за carbs

24.12.06
15:37

Как реши, че ти трябват 500гр carbs ?
Това прави по 6гр/кг, което си е множко.
Виж тук има примерни сотношения:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=2801

DU

24.12.06
15:48

Видях пише по 5.5 гр на телесно тегло

Това не е ли писано от kao :?:

DU

24.12.06
18:52

yes обаче немога да го открия никъде и се отказах да го търся  :cry:
В смисъл писано е от него но НВД но аз се мъча да го превърна на ВВД

25.12.06
04:10

[quote author=“DunevmotorSport”]Значи ето го http://store1.data.bg/maslo/tuka%20vlizaite/Drugi/bb-team-2.doc
Трябва да приемам по 500 гр въглехидрати на ден а немога да ги достигна в смисъл имам 3 ядения по 100 и нещо въгл и гледам последните две да са белтъчни.Ако увелича carbs протеина става прекалено много може ли да ми дадете пример как да ги увелича примерно в първия ден а от там нататък аз ще се оправя.За сега е това ако се досетя още нещо ще питам

Е ако последните две са ти само от белтъчини ще ти е трудно да ги достигнеш тея 500 г. Щом те притеснява, че протеина  ще стане прекалено много просто го намали, махни шунката от вечерята и 50 г от сиренето преди това. Ама заеби я тая диетка, тоя си е бъркал в дупето като я е писал:

100 гр фъстъци + 2 банана = 96 г въглехидрати :shock: да да

130 гр пилешко месо + задушени зеленчуци + 3 ф. Хляб. + 1 лъжица зехтин = 110 г въглехидрати :shock:  :shock: тея зеленчуци трябва да са ориз май :?:

в овесените ядки + млякото няма ли мазни, че ги е попропуснал? - ох, че и питаш

Да не говорим за други глупости като това, че от протеина в първите 2 закуски ще усвоиш долу-горе 1/3, защото по-голямата част е от второкачествени източници.

смех

DU

25.12.06
09:13

Това не го е писал као аз се пробвам да си направя хранителния режим

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1