01.03.04
14:10
Проблема ми е 4е върху корема ми имам 1 пръст мазнини и с кръста сам доста широк искам да попитам как да се свалят тези мазнини без голяма загуба на мускули?????И имам още един проблем - бедрата са ми много големи(а прасците не) и имам голямо дупе :oops: :oops: И не знам как да сваля мазнините ходя през ден да ти4ам от 2 седмици и имам малко подобрение ама е малко :cry: :cry: Ако някои знае от ли4ен опит или къвто и да е опит решение за тези проблеми моля да постне :roll:
Темата беше редактирана от Петко К на 29.03.09 14:56.
Ami trqbwa oswen da bqgash da trenirash i stejesti.Bqganeto swalq dosta maznini,no imuskulna masa.Pochti e newazmojno kato swalqsh maznini da neswalqsh imuskuli.Trenirai s tejesti za da q zapazish maksimalno i bqgaj ili karai kolelo 3 pati sedmichno po 20-30min,ako mojesh sutrin na gladno.Nai-vajnoto da imash dieta bez neq nqma da imash efekt :wink:
1-vo i nai-vajno-dietata si opravi ,inache i da se izkyrtish ot trenirane i aerobika efecta shte e placheven.Vnimavai kakvo ,koga i po-kolko iadesh .I se vyoryji s tyrpenie !
Uspeh :)
01.03.04
17:13
За краката не знам кво да ти кажа щото проблем с дупето и бедрата не съм имал, но ще ти кажа как се сваля корем:
Спри хляба след 6 часа вечерта (18 по друг начин казано), не знам по колко тичаш, но гледай да правиш поне 2 км. знам, че може да ти е малко трудничко отначалото, но се мъчи... И ако наистина целиш сваляне на корем тичай с найлон (късаш 1 обикновен найлонов плик, по-голям да е само, и си го увиваш около талията ( нали така се казваше, абе разбираш ме за кво става въпрос)) и по възможност с опвече горнища, това има голям ефект за смъкване на корем. Естествено не пренебрегвай и станартните упражнения за корем.
Ако се постараеш малко ти гарантирам, че това ще помогне...
01.03.04
18:39
EnTiCeR стига глупости с тоя найлон бе.
Излагаш се. :D :D
01.03.04
18:50
Бате, бачка чесно ти казвам и на мен ми беше яко трудно да го повярвам и ми беше странно като нещо ти шумка на корема ама кво ти пука все пак си на открито и не ти чува всеки или да ти се хили... :) (някой беше казал във форума, че в залата им един правел коремни преси с найлон е тва е тъпо вече, но да тичаш помага) Не знам ти някога пробвал ли си???
Иначе то си е въпрос на личен избор т’ва...
BTW живея точно до стадион Славия и съм виждал доста хора овити като пашкули дори лятото да тичат на стадиона, между които има и доста сериозни спортисти (най-вече боксиори)... Така че не е толкова смешно колкото изглежда... :)
01.03.04
20:02
Svalqne na kg sus nailon ! perfektno ! Prepora4vam na si4ki :} ima v magazinite edno Folio za opakovane na hranite :} stuva 1-2lv :} perfektno e s nego ! i ima efekt ! izpitam sam go na moq grab !
01.03.04
20:03
С найлончета просто се изпотяваш повече,а както знаем потта не е мазнина.Наистина след като си тичал с найлон и го махнеш корема ти ще изглежда доста по-релефен,но след като пийнеш няколко литра вода и отново възстановиш изгубеното количество пак ше си тумбест...
Същото важи и за пуловерите и горнищата.
Важното е да се горят калории,а не да се изхвърля пот и въпреки всичко това аз пак си тичам с неопреновото коланче :) Better safe than sorry… :)
Ето 1 линк,където вече са дискутирани найлончетата.
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=13&Board=aerobika&Number=1940964735&page=3&view=collapsed&sb=5&part=
hora tva s nailona naistina pomaga.potta ot kvo se poluchava bre hora.nali kato gorish maznini otdelqsh voda.
02.03.04
22:47
Dobre Neoprenovo kolan4e no ima i svoite lo6i strani ! ako go nosi6 non stop moje da ti navredi na babrecite ! pri nailona e su6toto ne pove4e ot 2-3 4asa naden ! A do kolkoto za mazninite ! axa a ve ei kvi gluposti govorite ! Kato se poti6 ne svalq6 maznini ! aaxxa ami kato ti4a6 ? samo se poti6 za toq deto duha ei :}}} s nailon i neopren si4ko e perfektno i kato ti4a6 za 1-2 meseca shte vidi6 vidim efekt !
29.03.09
14:53
as su6to sum go probval nailona pomaga svalih 5 kg s nego preporu4vam vi go :-)
Петко К - ти намери коя тема да съживиш! Прочети правилата!
Мнението беше редактирано от Петко К на 29.03.09 14:56.