20.11.06
19:24
та от лявата страни на сгъвката по се нацели доста стабилно.... мажа се с крамче на икаров против стрии ама нз има чувството че пак растат.. спях да права флайс и други такива разтягащи упражниея ... гледам и от дясно има некви заченки...смисал стриите са такива червени като каналчета... някакви идеи ?
21.11.06
12:26
Значи стриите се получават от бързо сваляне или качване на кг.Искам да ти кажа че и при мен имаше такъв проблем взех си от аптеката някъв крем за 5лв.и да ти кажа че просто ефекта беше невероятен.Взимах си и за 30лв. но никъв ефект уж мн добър но нищо един приятел си взе лусион но пак нищо откакто си взе тоя крем остана мн довелен.Ако намеря опаковката ще ти я напиша
oнова кремче за 5 лв. да не е било на Дева . че гледам много хора са го използвали и са доволна . Значи да го спирам тоя на Икаров и да почнам друг или евентуално да се мажа с тоя на икаров и още нещо.
Здрасти, малко понадоло съм постанл и аз една тема за стриите...значи аз съм абсолютно същия:),ако това ще те успокои- значи пявиха ми се отляво първо на сгъвката между гърдите и ръцете,тоцхно до мишниците. МОите също са червени, забелязах ,че се повиха и отдясно ,но е само една и не е толкова зле. Почнха да се мажа с крем “Дева” и мнго ми харесва как ми се чувста кожата, но дали ще има успех не знам. Даже тая седмица починах ,защото реших да си сменя програмата- в новата програма няма да слагам флайс,а ще го сменя малко.Та, просто споделям какво аз правя по въпроса, дано има резултат,УСПЕХ!
червени са в началото после избледняват :) нито едно кремче не може да ти гарантира 100% ефект !!!! примерно аз съм се мазал със мн мазила и дева включително но нямаше ефект :wink: май най добрия лек е да не им обръщаш много внимание
:):) точно така, важното е мускули да има;)хаха, колкото и повърхностно да звучи...не се плаши от белези:)
[quote author=“Jean”]:):) точно така, важното е мускули да има;)хаха, колкото и повърхностно да звучи...не се плаши от белези:)
Говориш така защото не си видял моите!!! :)
[quote author=“geraldo”][quote author=“Jean”]:):) точно така, важното е мускули да има;)хаха, колкото и повърхностно да звучи...не се плаши от белези:)
Говориш така защото не си видял моите!!! :)
:lol: знам ли вече, аз днес пак почнах тренировките-почивах една седмица...и гледам близо до другите стрии се е появила една вдлъбната точица;),т.е. нова стрия ще се появи...какво да се прави...не искам да спирам..:) 8)
иначе и моите не са кои знае колко хубави:)грозно си е ...малко:)ама се надявам след време поне малко да се заличат, щотоо и аз съм на фаза червени:)
незнам , продължавай да се мажеш .. та това на дева ми харесва , смисал поне не вони като икаровия , смисал на мен не ми правеше впечетление , шото съм му свикнал ама другите викат че вони .. това не ми пречи само ефект да има , а това на дева има и готин аромат даже :D
ебе,така е мнго хубаво мирише и си има ефект- поне кожата ми я чувствам супер добре, пък ще видим,по-допбре да се мажеш,отколкото да не го правиш:)
Любителю на street fighter бъди така учтив да прочетеш правилата !!!!
Пиши на кирилица
ASTOR
Аз нямах докато тренирах. Като отслабнах рязко след операцията ми се появиха няколко мънички.
Не беше необходимо да възкресяваш мъртва тема. Нито да пишеш на латиница! :evil:
Извинявам се за латиницата.Ами радвам се че си нямал,обаче това е доста рядко.Кожата ти е по-еластична,или нещо такова незнам.А може и да не си израстнал толкова много там,щом като си свалил рязко са ти се показали.
Не бях пораснал малко. Особено спрямо началните размери, но е вярно, че не бях стигнал до 40 ръка. Почти, но не съвсем.
Идеята ми беше, че темата е изчерпана. За стриите след като се появят няма какво да се направи, освен като се мажеш с разните там чудесии да се надяваш да не се появят още на същото място, където явно кожата не може да насмогне.
да ама , четеш преди да постеш . зимаш си крем -> мажеш се и те пак растат -> сменяш крема и пак се мажеш и те пак растът и в един момент нема начин постваш тема . ТО верно си е досадно примерно да виждаш 1 тема на 5915951 места ама ...
25.12.06
01:46
Абе бате кво да ти кажа , ако се стремиш да имаш хубаво тяло , тези белези са си кофти тръпка :P По-добре е без тях :P
е няма ли някой да даде 1 списък с кремове които вършат работа :? и на мен ми се появиха преди но бяха мн малки но сега по4наха много да растат и се дразня