червени стрии

20.11.06
19:24

та от лявата страни на сгъвката по се нацели доста стабилно.... мажа се с крамче на икаров против стрии ама нз има чувството че пак растат.. спях да права флайс и други такива разтягащи упражниея ... гледам и от дясно има некви заченки...смисал стриите са такива червени като каналчета... някакви идеи ?

21.11.06
12:26

Значи стриите се получават от бързо сваляне или качване на кг.Искам да ти кажа че и при мен имаше такъв проблем взех си от аптеката някъв крем за 5лв.и да ти кажа че просто ефекта беше невероятен.Взимах си и за 30лв. но никъв ефект уж мн добър но нищо един приятел си взе лусион но пак нищо откакто си взе тоя крем остана мн довелен.Ако намеря опаковката ще ти я напиша

25.11.06
16:28

oнова кремче за 5 лв. да не е било на Дева . че гледам много хора са го използвали и са доволна . Значи да го спирам тоя на Икаров и да почнам друг  или евентуално да се мажа с тоя на икаров и още нещо.

25.11.06
16:43

Здрасти, малко понадоло съм постанл и аз една тема за стриите...значи аз съм абсолютно същия:),ако това ще те успокои- значи пявиха ми се отляво първо на сгъвката между гърдите и ръцете,тоцхно до мишниците. МОите също са червени, забелязах ,че се повиха и отдясно ,но е само една и не е толкова зле. Почнха да се мажа с крем “Дева” и мнго ми харесва как ми се чувста кожата, но дали ще има успех не знам. Даже тая седмица починах ,защото реших да си сменя програмата- в новата програма няма да слагам флайс,а ще го сменя малко.Та, просто споделям какво аз правя по въпроса, дано има резултат,УСПЕХ!

25.11.06
17:18

червени са в началото после избледняват  :)  нито едно кремче не може да ти гарантира 100% ефект !!!! примерно аз съм се мазал със мн мазила и дева включително но нямаше ефект  :wink: май най добрия лек е да не им обръщаш много внимание

25.11.06
17:25

:):) точно така, важното е мускули да има;)хаха, колкото и повърхностно да звучи...не се плаши от белези:)

26.11.06
01:54

[quote author=“Jean”]:):) точно така, важното е мускули да има;)хаха, колкото и повърхностно да звучи...не се плаши от белези:)

Говориш така защото не си видял моите!!! :)

26.11.06
19:07

[quote author=“geraldo”][quote author=“Jean”]:):) точно така, важното е мускули да има;)хаха, колкото и повърхностно да звучи...не се плаши от белези:)

Говориш така защото не си видял моите!!! :)

:lol: знам ли вече, аз днес пак почнах тренировките-почивах една седмица...и гледам близо до другите стрии се е появила една вдлъбната точица;),т.е. нова стрия ще се появи...какво да се прави...не искам да спирам..:) 8)

иначе и моите не са кои знае колко хубави:)грозно си е ...малко:)ама се надявам след време поне малко да се заличат, щотоо и аз съм на фаза червени:)

26.11.06
19:32

незнам , продължавай да се мажеш .. та това на дева ми харесва , смисал поне не вони като икаровия , смисал на мен не ми правеше впечетление , шото съм му свикнал ама другите викат че вони .. това не ми пречи само ефект да има ,  а това на дева има и готин аромат даже  :D

26.11.06
19:35

[quote author=“PaTriK”]незнам , продължавай да се мажеш .. та това на дева ми харесва , смисал поне не вони като икаровия , смисал на мен не ми правеше впечетление , шото съм му свикнал ама другите викат че вони .. това не ми пречи само ефект да има ,  а това на дева има и готин аромат даже  :D

ебе,така е мнго хубаво мирише и си има ефект- поне кожата ми я чувствам супер добре, пък ще видим,по-допбре да се мажеш,отколкото да не го правиш:)

19.12.06
12:51

Любителю на street fighter бъди така учтив да прочетеш правилата !!!!
Пиши на кирилица
ASTOR

19.12.06
20:52

Аз нямах докато тренирах. Като отслабнах рязко след операцията ми се появиха няколко мънички.
Не беше необходимо да възкресяваш мъртва тема. Нито да пишеш на латиница! :evil:

20.12.06
01:29

Извинявам се за латиницата.Ами радвам се че си нямал,обаче това е доста рядко.Кожата ти е по-еластична,или нещо такова незнам.А може и да не си израстнал толкова много там,щом като си свалил рязко са ти се показали.

21.12.06
03:40

Не бях пораснал малко. Особено спрямо началните размери, но е вярно, че не бях стигнал до 40 ръка. Почти, но не съвсем.
Идеята ми беше, че темата е изчерпана. За стриите след като се появят няма какво да се направи, освен като се мажеш с разните там чудесии да се надяваш да не се появят още на същото място, където явно кожата не може да насмогне.

23.12.06
10:36

да ама , четеш преди да постеш . зимаш си крем -> мажеш се и те пак растат -> сменяш крема и пак се мажеш и те пак растът и  в един момент нема начин постваш тема . ТО верно си е досадно примерно да виждаш 1 тема на 5915951 места ама ...

25.12.06
01:46

[quote author=“VERGO”]:):) точно така, важното е мускули да има;)хаха, колкото и повърхностно да звучи...не се плаши от белези:)

Абе бате кво да ти кажа , ако се стремиш да имаш хубаво тяло , тези белези са си кофти тръпка  :P По-добре е без тях  :P

26.12.06
15:24

е няма ли някой да даде 1 списък с кремове които вършат работа  :? и на мен ми се появиха преди но бяха мн  малки но сега по4наха много да растат и се дразня

26.12.06
15:26

а които ми прати лс за някакво мазило ще съм му много благодарен

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1