26.12.06
02:15
Извинете ме предварително за невежеството но никога не сам взимал никакви препарати и хранителни добавки.
Та въпросчето ми е следното ,на 26 години сам 77кг висок 178 тренирам 3 пъти седмично плуване и 3 пъти ходя на фитнес ,купих си амино киселини на SportsLab B.C.A.A на хапчета и ги пия 3 преди фитнес и три след .Интересува ме могат ли по някакъв начин да ми навредят,защото незнам дали са ми нужни и дали ги пия правилно.Не сам много компетентен по въпроса затова благодаря предварително за отговорите
не могат да ти навредят.по принцип си ги пиеш както трябва, но ако очакваш някакъв растеж от толкова - забрави.за възстановяване след тренировка, може и по повече да пиеш.
26.12.06
09:49
Амикокиселините не могат да ти навредят.
Ако искаш можеш да почетеш малко за тях www.bb-team.org/stuff/000120.php
:shock: По-добре не я взимай тая химия.Не си ли прочел отзад на етикета кво пише-’‘опасно за здравето’’ :lol: :lol:
Шегичка :wink: Амикокиселините не могат да ти навредят,даже напротив ще ти помогнат да се възстановиш след тренировка.Бих казал,че в твоя случай ще са ти доста полезни :)
Успех :wink:
29.12.06
14:44
А този начин на взимане правилен ли е: Всеки ден - при тренировка (преди тренировка и след тренировка);при почивен ден (веднага след събуждане и преди лягане) ???