Могат ли да ми навредят аминокиселините?

26.12.06
02:15

Извинете ме предварително за невежеството но никога не сам взимал никакви препарати и хранителни добавки.
Та въпросчето ми е следното ,на 26 години сам 77кг висок 178 тренирам 3 пъти седмично плуване и 3 пъти ходя на фитнес ,купих си амино киселини на SportsLab B.C.A.A на хапчета и ги пия 3 преди фитнес и три след .Интересува ме могат ли по някакъв начин да ми навредят,защото незнам дали са ми нужни и дали ги пия правилно.Не сам много компетентен по въпроса затова благодаря предварително за отговорите

26.12.06
09:48

не могат да ти навредят.по принцип си ги пиеш както трябва, но ако очакваш някакъв растеж от толкова  - забрави.за възстановяване след тренировка, може и по повече да пиеш.

IE

26.12.06
09:49

Амикокиселините не могат да ти навредят.
Ако искаш можеш да почетеш малко за тях www.bb-team.org/stuff/000120.php

26.12.06
14:38

:shock: По-добре не я взимай тая химия.Не си ли прочел отзад на етикета кво пише-’‘опасно за здравето’’ :lol:  :lol:
Шегичка :wink: Амикокиселините не могат да ти навредят,даже напротив ще ти помогнат да се възстановиш след тренировка.Бих казал,че в твоя случай ще са ти доста полезни :)
Успех :wink:

26.12.06
16:15

Благодаря за отговорите ще продължавам да си ги пия :)))

ST

29.12.06
14:44

А този начин на взимане правилен ли е: Всеки ден - при тренировка (преди тренировка и след тренировка);при почивен ден (веднага след събуждане и преди лягане) ???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1