25.12.06
23:12
Здравйте и Весела Коледа на всички!
Искам да питам, дали има ефект от термо клина? Утре мисля да ходя да си купувам..
Моля който е ползвал да каже..... Според мен не може да няма ефект, при положение, че струва 80-85лв. ... Благодаря ви предварително!
Хвърлени пари на вятъра.С него се изпотяваш и съответно губиш:
вода, витамини, минерали и соли.
Потърси из форума, обсъждана е тази тема на дълго и на широко.
Търсих, но не намерих.......... та аз искам малко да се поизчистя в областта на корема.. и малко на задните части :Р
Нямам нужда от бърнър... 170/72кг съм със 8-9 месеца стаж.. имам малко мазно само около корема, а то е от както изпих протеина....... Ще си взема.. поне лятото ще ми върши работа.. понеже ходя в Гърция за 1-2 месеца всяка година по плажа мога да потичам с това нещо.. А утре дали ще работи магазинът на Пиротска? И изобщо магазините.. най-ми е важен магазина на Найк на Славейков..
26.12.06
00:57
Термоклиновете не помагат при отслабването. Не се заблуждавай :wink:
26.12.06
20:13
Как пък ви хрумва да си поръчвате такива боклуци! :) :?
Върши работа за отслабването, обаче прегрява тестисите - а това въобще не е добре.
Един приятел си беше купил - накарах го да изреже дупка около съответния орган и да ги носи под тренировъчното долнище (тип пижама). Заспа работата - отслабна си колкото искаше.
[quote author=“mitaka101”]Върши работа за отслабването, обаче прегрява тестисите - а това въобще не е добре.
Един приятел си беше купил - накарах го да изреже дупка около съответния орган и да ги носи под тренировъчното долнище (тип пижама). Заспа работата - отслабна си колкото искаше.
Абсолютно се отслабва. Аз имам тип Къси панталони, малко над колената. Наистина поти и то добре ;) Заслужава си ако искаш да отслабнеш :) Мога да кажа, че на велото с Термо клина за 40 минути просто съм вир вода по краката и при корема :) АКо ги имаш парите и искаш непремено да отслабнеш = Зимай ;) Попринцип моя дори след велото като седна да речем и продължава да топли и пак поти :)