Пътят от гюле към човек...

24.12.06
17:21

Здравейте, на 15год. съм, 174, 76-77кг.
Целите са ми да изчистя мазнините до около 10% (около 6 кг само мазнини трябва да сваля), но да запазя мускулите и по възможност да ги уголемим  :P Спазвам НВД от около 1.5-2 седмици. От Януари мисля да започна по тази програма , но мисля да вкарам и някакви добавки. Мисля да си взема Universal Amino2700 със Optimum Nutrition - Mega Fat Burner. Комбинацията от добавки добра ли е, както и съчетаването с тренировачната прграма  :roll:
Знам, че няма да изчистя за 1 месец, но се надявам за около 4 месеца да заприличам на човек.
Моля за всякакви коментари и мнения относто тренировъчната програма и комбинацията от добавки  :wink: :lol:

27.12.06
03:00

Тя целта ти добре запланувана но дали Ще можеш да я изпълниш без добре направен хранителен режим,добавките не са зле но ако можеш да си позволиш суроватъ4ен протеин става оЩе по добра комбинацията но помни преди вси4ко хранителният режим

27.12.06
16:02

Забравил съм да спомена за храненето, извинявайте.
От началото на Декември се опитвам да привикна към НВД и вече смея да твърдя, че знам какво да правя от седмица държа въглехидратите под 12% и се чувствам супер енергичен.
За суроватъчен протеин нямам финансовата възможност, но след трвнировка веднага хапвам по 5-6 белтъка от яйца (без жълтък)
Та викаш тази комбинация бърнър- амино е добра  :roll:

ПП: Тренировъчната програма добра ли е, или да правя по повече повторения с по малки тежест  :roll:  целта ми е да запазя мускулът и да кажа чао на мазнините  :twisted:

27.12.06
20:29

Я вземи си постни хранителния режим, че с тия 12% carbs, не ми е ясно как си енергичен :lol:
Комбинацията не е лоша, аминотата бяха май бавни, можеш и 30-40 мин преди лягане да ги пиеш.
Ако си начинаещ тази програма не е за теб.
Някак си обаче си мисля, че можеш да си спестиш парите от аминото.Дай ги по-добре за л-карнитин.

28.12.06
13:06

[quote author=“emzo”]
Комбинацията не е лоша, аминотата бяха май бавни, можеш и 30-40 мин преди лягане да ги пиеш.
Някак си обаче си мисля, че можеш да си спестиш парите от аминото.Дай ги по-добре за л-карнитин.

Не търся бърз ефект от който да  сваля и мазнини и мускули. Целта ми е минимална загуба на мускул. Препоръчаха ми да не вземам бърнър и л карнитин защото съм щял да сваля бързо, но после и доста можело да върна (мазнини).

Тренирам около 6-7 месеца сериозно, преди това пак около 6-7, но само лигавене в залата.

28.12.06
14:20

[quote author=“zoom_stz”][quote author=“emzo”]

Не търся бърз ефект от който да  сваля и мазнини и мускули. Целта ми е минимална загуба на мускул. Препоръчаха ми да не вземам бърнър и л карнитин защото съм щял да сваля бързо, но после и доста можело да върна (мазнини).

Тренирам около 6-7 месеца сериозно, преди това пак около 6-7, но само лигавене в залата.

Не су мисли че с л катнитина ще сваляш по 2кг на ден .. Просто ще ти помогне . И мазнините ще се върнат само ако ти се върнеш към стария си режим на хранене . Най сигурният начин за да запазиш постигнатото е промяна в хран режим за постоянно!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1