24.12.06
17:21
Здравейте, на 15год. съм, 174, 76-77кг.
Целите са ми да изчистя мазнините до около 10% (около 6 кг само мазнини трябва да сваля), но да запазя мускулите и по възможност да ги уголемим :P Спазвам НВД от около 1.5-2 седмици. От Януари мисля да започна по тази програма , но мисля да вкарам и някакви добавки. Мисля да си взема Universal Amino2700 със Optimum Nutrition - Mega Fat Burner. Комбинацията от добавки добра ли е, както и съчетаването с тренировачната прграма :roll:
Знам, че няма да изчистя за 1 месец, но се надявам за около 4 месеца да заприличам на човек.
Моля за всякакви коментари и мнения относто тренировъчната програма и комбинацията от добавки :wink: :lol:
27.12.06
03:00
Тя целта ти добре запланувана но дали Ще можеш да я изпълниш без добре направен хранителен режим,добавките не са зле но ако можеш да си позволиш суроватъ4ен протеин става оЩе по добра комбинацията но помни преди вси4ко хранителният режим
Забравил съм да спомена за храненето, извинявайте.
От началото на Декември се опитвам да привикна към НВД и вече смея да твърдя, че знам какво да правя от седмица държа въглехидратите под 12% и се чувствам супер енергичен.
За суроватъчен протеин нямам финансовата възможност, но след трвнировка веднага хапвам по 5-6 белтъка от яйца (без жълтък)
Та викаш тази комбинация бърнър- амино е добра :roll:
ПП: Тренировъчната програма добра ли е, или да правя по повече повторения с по малки тежест :roll: целта ми е да запазя мускулът и да кажа чао на мазнините :twisted:
Я вземи си постни хранителния режим, че с тия 12% carbs, не ми е ясно как си енергичен :lol:
Комбинацията не е лоша, аминотата бяха май бавни, можеш и 30-40 мин преди лягане да ги пиеш.
Ако си начинаещ тази програма не е за теб.
Някак си обаче си мисля, че можеш да си спестиш парите от аминото.Дай ги по-добре за л-карнитин.
[quote author=“emzo”]
Комбинацията не е лоша, аминотата бяха май бавни, можеш и 30-40 мин преди лягане да ги пиеш.
Някак си обаче си мисля, че можеш да си спестиш парите от аминото.Дай ги по-добре за л-карнитин.
Не търся бърз ефект от който да сваля и мазнини и мускули. Целта ми е минимална загуба на мускул. Препоръчаха ми да не вземам бърнър и л карнитин защото съм щял да сваля бързо, но после и доста можело да върна (мазнини).
Тренирам около 6-7 месеца сериозно, преди това пак около 6-7, но само лигавене в залата.
[quote author=“zoom_stz”][quote author=“emzo”]
Не търся бърз ефект от който да сваля и мазнини и мускули. Целта ми е минимална загуба на мускул. Препоръчаха ми да не вземам бърнър и л карнитин защото съм щял да сваля бързо, но после и доста можело да върна (мазнини).
Тренирам около 6-7 месеца сериозно, преди това пак около 6-7, но само лигавене в залата.
Не су мисли че с л катнитина ще сваляш по 2кг на ден .. Просто ще ти помогне . И мазнините ще се върнат само ако ти се върнеш към стария си режим на хранене . Най сигурният начин за да запазиш постигнатото е промяна в хран режим за постоянно!