26.12.06
23:08
значи от около месец почнах здраво пак тренировки и се храня по ето този режим, но малко трудно е да спазвам точно 3 часа между храненията:
6:45 една доза Мега Масс3000, 30 грама протеин(в нетренировъчен - амино 2 хапа)
9:30 сандвич 150 грама пилешко
~12:00 пак сандвич 150 грама пилешко
3:00 200 грама месо, ориз незнам колко точно, но гледам да прелива чинията :mrgreen:
4:30 тренировка
към 5:45(15 мин след тренировка) пия гейнер, протеин, глутамин и амино
7:20 вечеря - 200 грама месо + яко ориз
10:15 едно кисело мляко, 5 грама глутамин в чаша мляко, 2 амино
така..въпреки, че за този месец съм качил един сант и половина в ръката изобщо не се чувствам наедрял и по-плътен, килограмите ми са същите :shock: откакто почнах..може ли някой да ми помогне :)
26.12.06
23:26
И на два 4аса и половина да ядеш няма никъкав проблем,режима го бива само този геинър като го изпиеш как издържаш по4ти цели три 4аса без ядене.Според мене закуската ти трябва да бъде доста пълноценна все пак с неа запо4ваш деня си,вкараи овес и някои друг белтък.
Той ако го биваше режима му нямаше да си стои на същите килограми. Много разпространена грешка - даваш сума ти пари за хранителни добавки, а си нямаш понятие как да се храниш. Всички гейнери, аминота и простотии работят само в комбинация с добра диета. Прочети малко повече из форума, има много подобни теми. Първите ти три хранения не струват, оттук нататък просто забрави за резултати.
няма как защото второ и трето ми се падат в училище, а междучасията са ни къси и трябва за около 5 минути да ям :x ...
[quote author=“xelfer”]ае я кажете колко пилешки паржоли са 150гр
1 или 1/2 зависи :wink:
[quote author=“shemeta”][quote author=“xelfer”]ае я кажете колко пилешки паржоли са 150гр
1 или 1/2 зависи :wink:
Мога да кажа за гърди.
Една цяла гърда е ~ 300 гр , половината на гърдата (начи само едната цица на пилето) е ~ 150 гр . Мерил съм ги! :D
Иначе в хран режим не виждам никфа салата и мн малко млечни продукти , добави и плодове (например сутрин на даскало 1 банан в 1-вото междучасие си е супер за мене!
Тогава сандвичите си ги прави с 5-6 филии пълнозърнест хляб “Бонус”(другите не са пълнозърнести). Ако трябва намали пилешкото на 100 г. Прибави 100 г овесени ядки към закуската. Изобщо по-голямата част от въглехидратите трябва да вкарваш през първата половина на деня, ти правиш обратното. Останалите ти хранения са добре, но ти се чудя как ядеш само месо. Можеш да го замениш с 3-4 варени яйца в едно от храненията. И ориза принципно е по-добре да е кафяв.