Ако можехте бихте ли...

01.03.04
19:46

Това ми дойде на акъла докато бях в кенефа (по много голяма нужда). Аз лично не мога да преценя, но отговора ми май клони към “Да”.

01.03.04
20:14

Wow,кви философски размисли имат хората докато са в кенефа.Аз обикновено си мисля неща от сорта : “Мале,как се изсрах” или “Сега пак няма да мога да сядам 2 седмици”
Иначе на въпроса-да,бих започнал живота си отначало,но само ако имах сегашните си познания,иначе най-вероятно пак щях след 16 години да седя тука,да отговарям в тая тема и да правя същите глупости...Толкоз по кенефната философия.

LU

01.03.04
22:43

Бах кви неща мислите в кенефа :D
Аз не бих започнал живота си отначало,за кво ми е ????

EN

01.03.04
23:24

Много ясно, че да има адски много неща които бих променил, не че съжелявам за тях, но бих искал да са станали по друг начин...

Иначе определено странно място за философстване си избрал, на повечето хора им идва музата сред природата, когато мирише на цветя, а не на... :roll:

03.03.04
14:53

emi edin priatel tam reshava zada4i
tam az kat beh dosta po malyk pisheh stihotvorenia
edin priatel chete 4 dni sport a brat mu John Grisham
drug poznavam deto si girae na GSM

a sega samo sedia i si sera…sled tova poglejdm dovolno rezultatyt i izlizam dovolneeiki ot kenefa ot tova kakvo neshto sym sytvoril :)

no btw stava interesno sega rezultatyt e 5:5 :) :)

15.03.05
21:53

аз пьк(колкото и да е странно )си мисля за 1 сьученичка тогава не че иначе не ама в тези моменти най често
иначе си е хубаво момичето ама...

15.03.05
21:55

Бих започнал , само да съм с сегашния си разум.

15.03.05
21:59

колкото повече ядеш толкова по добре окрасяваш кенефа ае поздави

AR

17.03.05
00:21

Такива глупости съм правил че понякога ми се иска да върна времето назад за да ги поправя,но за съжаление немога затова трябва да се научим да живеем сега.Но действително ако имах сегашното си съзнание бих се върнал назад.

17.03.05
21:59

малий кви са тия философски теми  :D не бих се върнал отначало никога щото ако знам колко тонове железа ще ми минат през ръцете и колко пари ще хвърля за да постигна това което съм постигна досега (а то на всичкото отгоре и не е бог знае колко :P )може би не бих се захванал с този спорт а може би не...незнам не си падам много по мисленето :lol:

17.03.05
22:12

[quote author=“Armitrage”]Такива глупости съм правил че понякога ми се иска да върна времето назад за да ги поправя,но за съжаление немога затова трябва да се научим да живеем сега.Но действително ако имах сегашното си съзнание бих се върнал назад.

Абсолютно точно така и аз!  8)

п.п. Ееех, какви времена настанаха, философия и бодибилдинх си подават ръка! Какво блаженство!  :D :lol:  :wink:

17.03.05
22:16

аз бих го променил на 14 години вместо да си дам парите за компутри щтях да ям :)

18.03.05
11:46

a sega samo sedia i si sera…sled tova poglejdm dovolno rezultatyt i izlizam dovolneeiki ot kenefa ot tova kakvo neshto sym sytvoril

no btw stava interesno sega rezultatyt e 5:5

Преди време едно момче направи забележка на vanisher за това, че не пише на кирилица и беше “смъмрен” от друг модератор ...  с риск да се присъединя към “съпротивата” на форума искам да отбележа, че най-малкото не е етично към потребителите да си модератор,а  да не спазваш собствените си правила ...

[quote author=“Mushmurok”]

a sega samo sedia i si sera…sled tova poglejdm dovolno rezultatyt i izlizam dovolneeiki ot kenefa ot tova kakvo neshto sym sytvoril

no btw stava interesno sega rezultatyt e 5:5

Преди време едно момче направи забележка на vanisher за това, че не пише на кирилица и беше “смъмрен” от друг модератор ...  с риск да се присъединя към “съпротивата” на форума искам да отбележа, че най-малкото не е етично към потребителите да си модератор,а  да не спазваш собствените си правила ...

С риск да изглеждаш глупаво пред съпротивата и феновете на форума.Бих те помолил да видиш датата на постнатото от въпросния модератор мнение.След това се опитай да се замислиш дали тогава са важали подобни правила и после се опитай да се сетиш как може да стане превеждането на 10 000 поста да са по новите правила.Както се казва два пъти гледай после мери и режи.Правилата са еднакви за всички и лично те уверявам в това, че се спазват.
Благодаря за вниманието.

18.03.05
17:22

С риск да изглеждаш глупаво пред съпротивата и феновете на форума.Бих те помолил да видиш датата на постнатото от въпросния модератор мнение.След това се опитай да се замислиш дали тогава са важали подобни правила и после се опитай да се сетиш как може да стане превеждането на 10 000 поста да са по новите правила.Както се казва два пъти гледай после мери и режи.Правилата са еднакви за всички и лично те уверявам в това, че се спазват.
Благодаря за вниманието.

Темата е стара, но това какво общо има с това, че вас (модераторите) ви интересува кои пише на кирилица и кои не, не от началото на форума, а едва след някаква дата. Във форума могат да се прочетат доста стари постове на модератори написани на латиница ( особено на Vanisher ) но кои съм аз да съдя хората ...

18.03.05
18:04

Виж щаслив сам но като знам какво ще се случи какво да предотвратя и както да правя ще ми е мн по лесно и сега щях да сам в много по добро положение така че отговора ми е “да”

18.03.05
18:11

Човек не може да промени вече станалото, затова ето нещо, над което си струва да се замислим:

”Боже, дай ми спокойствие,научи ме да се примирявам с това, което не е по силите ми да изменя, дай ми мъжество да променя това, което мога да променя и мъдрост да отлича едното от другото...”

TH

18.03.05
20:31

Моят отговор е не вупреки че и аз сам напраил толкова неща за които сажелявам...но както казва баща ми “Не сажеляваи за минали неща а се учи от грешките си” :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1