06.11.04
10:56
Някой пробвал ли е соевият изолат с 90% съдаржание на протеин в него, аз ве4е си взех едно килце но на вкус е много гаден-та затова ви питам има ли ефект от него или да си взема някои друг ПРО.
Е, аз нали затова питам дали си заслужава(ще има ли растеж от него или още по просто казано мога ли да заменя протеин като HI FIT na нутрим например, със соевия изолат-то е ясно че-по добър няма да е),за6тото цената му си заслужава около 8лв/кг 90% срещу 15лв/кг HI FITкойто е 82% а пък е и соев(по голямата част от него) ,но ако кажете 4е няма да има ефект ще си взема някой друг.
От пикадили,но го има и в магазините за диети4ни храни.
( моля за извинение, не искам да спамя, но... )
Пикадили? (Лондон?) =) =) =)
Би ли уточнил, не те разбирам...
аз та съветвам ко ше качвам маса си купи суроватъчен,верно че е по скън ама е и по добър
разбира се, че е много по-добър и с по-висока биологична стойност
аз например съм на млечно-яйчен и не мисля да се лишавам от него
но ако това нещо (сигурен ли си, че този “изолат” е с 90% протеин, макар и растителен? ) наистина е 90% pure и 1 кг е 8 лв, си го взимам без да се колебая (не бих ‘карал’ само на него, но не би ми бил излишен)
Телфера, аккво пише на етикета? наистина ли е 90% протеин? пише ли аминикиселинен състав? коя е фирмата производител?
Значи аз си го купувам от Пикадили(верига магазини във Варна)но там е малко по скъп(около 8,40 лв за кг),а го видях и в един магазин за диетични храни на цена 7,45.Опакован е в целуфан: на етикета пише, че е Соев изолат с 90% съдържание на протеин подходящ за приготвяне на тестени изделия и на протеинови шеикове.400ккал,90гр белтък,5,4гр въглехидрати,0,4гр мазнини,3,6gr баластни в-ва вси4ко това е за 100гр -вносител ЕООД Tehniter,пакетирано от ЕТ МОРЕ .Но ви предупреждавам, че много трудно се разтваря(стои на бучки,затова аз си го прецеждам) и има много гаден вкус-най-добре става като се комбинира с някои друг протеин Про 90 Голд например.
не го прецеждай ами го пасираи или разбии с миксер да стане като течна пяна,фирмата не ми се струва никак надеждна,по-добре го замени нацяло със суроватъчен незнам както ти си прецениш
И аз ползвам такав изолат за преди лягане,вярно малко е гаден на вкус но пак е евтин.А за самнителното на фирмата не знам,то на коя ли фирма може да се вярва вече :roll:
еми така си е ама ко да праиш особено тез бг фирмите слагат кви ли не боклуци вече :x
11.11.04
16:49
а го видях и в един магазин за диетични храни на цена 7,45.Опакован е в целуфан: на етикета пише, че е Соев изолат с 90% съдържание на протеин
Този протеин няма гаранция, че е 90%. Ако е някоя разновидност на соевите продукти, е около 65%, и струва не повече от 4лв/кг