Протеин-Соев изолат

06.11.04
10:56

Някой пробвал ли е соевият изолат с 90% съдаржание на протеин в него, аз ве4е си взех едно килце но на вкус е много гаден-та затова ви питам има ли ефект от него или да си взема някои друг ПРО.

06.11.04
23:39

брато от мен да знаеш не всичко хубаво е вкусно  :lol:

06.11.04
23:55

Е, аз нали затова питам дали си заслужава(ще има ли растеж от него или още по просто казано мога ли да заменя протеин като HI FIT na нутрим например, със соевия изолат-то е ясно че-по добър няма да е),за6тото цената му си заслужава около 8лв/кг 90% срещу 15лв/кг HI FITкойто е 82% а пък е и соев(по голямата част от него) ,но ако кажете 4е няма да има ефект ще си взема някой друг.

07.11.04
01:05

от куде го купи?

07.11.04
13:33

[quote author=“Leo”]от куде го купи?

От пикадили,но го има и в магазините за диети4ни храни.

07.11.04
13:56

( моля за извинение, не искам да спамя, но... )

Пикадили? (Лондон?) =) =) =)
Би ли уточнил, не те разбирам...

07.11.04
17:52

аз та съветвам ко ше качвам маса си купи суроватъчен,верно че е по скън ама е и по добър

07.11.04
18:03

разбира се, че е много по-добър и с по-висока биологична стойност
аз например съм на млечно-яйчен и не мисля да се лишавам от него

но ако това нещо (сигурен ли си, че този “изолат” е с 90% протеин, макар и растителен? ) наистина е 90% pure и 1 кг е 8 лв, си го взимам без да се колебая (не бих ‘карал’ само на него, но не би ми бил излишен)

Телфера, аккво пише на етикета? наистина ли е 90% протеин? пише ли аминикиселинен състав? коя е фирмата производител?

07.11.04
18:13

ако е BioGame по-добре го зарежи  :wink:

07.11.04
18:52

Значи аз си го купувам от Пикадили(верига магазини във Варна)но там е малко по скъп(около 8,40 лв за кг),а го видях и в един магазин за диетични храни на цена 7,45.Опакован е в целуфан: на етикета пише, че е Соев изолат с 90% съдържание на протеин подходящ за приготвяне на тестени изделия и на протеинови шеикове.400ккал,90гр белтък,5,4гр въглехидрати,0,4гр мазнини,3,6gr баластни в-ва вси4ко това е за 100гр -вносител ЕООД Tehniter,пакетирано от ЕТ МОРЕ .Но ви предупреждавам, че много трудно се разтваря(стои на бучки,затова аз си го прецеждам) и има много гаден вкус-най-добре става като се комбинира с някои друг протеин Про 90 Голд например.

07.11.04
20:09

не го прецеждай ами го пасираи или разбии с миксер да стане като течна пяна,фирмата не ми се струва никак надеждна,по-добре го замени нацяло със суроватъчен незнам както ти си прецениш

08.11.04
12:12

И аз ползвам такав изолат за преди лягане,вярно малко е гаден на вкус но пак е евтин.А за самнителното на фирмата не знам,то на коя ли фирма може да се вярва вече :roll:

08.11.04
23:03

еми така си е ама ко да праиш особено тез бг фирмите слагат кви ли не боклуци вече  :x

11.11.04
11:39

да знаете дали мага да намеря такъв изолат някъде в София ?

HA

11.11.04
16:49

а го видях и в един магазин за диетични храни на цена 7,45.Опакован е в целуфан: на етикета пише, че е Соев изолат с 90% съдържание на протеин

Този  протеин няма гаранция, че е 90%. Ако е някоя разновидност на соевите продукти, е около 65%, и струва не повече от 4лв/кг

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1