Изготвих си хранителен режим, но...

S7

26.12.06
19:56

Изготвих си хранителен режим, но не знам дали е удачен :

8:00       Овесени ядки 100г; Прясно мляко 1л и мултивитамини(от разтворяемите)
11:00     Сандвич с 50г пилешко/пуешко месо; 50г кашкавал и пълнозърнест хляб
14:00     Пилешка пържола 50г; 150г сварени картофи и 150г зелева салата
16:00     Макарони или друга паста 100г; сирене 100г; 1 яйце
          Тренировка
19:00     Пилешко месо 100г; 100г варен ориз
21:00     Плодове

Аз съм 58-59кг и съм всиок 1.82м. Тренирам от 3 месеца и чрез тази програма се опитвам да следвам нормата 4,4г въглехидрати за 1кг тегло и 2,2г белтъчини за 1кг тегло, тоест се нуждая от 127.6г белтъчини и 255.2г въглехидрати. Чрез програмата получавам 250.82г въглехидрати и мисля че 129г белтъчини(около 129г белтъчини).

26.12.06
23:22

Добре е режимът ти обЩо взето само еи тия плодове ги служи някъде в закуската и втрото ядене а на мястото на плодовете извара,белтъци риба,каквото предпо4етеш ти.Според мене вдигни малко месото поне на 100гр ниЩо 4е се нуждаеш от 130гр белтъ4ини на ден,1 литър мляко не е ли много, по добре го намали на 300мл с овесът и сложи някои от плодовете в закуската и готово  :wink:

S7

27.12.06
09:32

[quote author=“valentinik46”]Добре е режимът ти обЩо взето само еи тия плодове ги служи някъде в закуската и втрото ядене а на мястото на плодовете извара,белтъци риба,каквото предпо4етеш ти.Според мене вдигни малко месото поне на 100гр ниЩо 4е се нуждаеш от 130гр белтъ4ини на ден,1 литър мляко не е ли много, по добре го намали на 300мл с овесът и сложи някои от плодовете в закуската и готово  :wink:

Мерси .. а може ли като последно ястие да сложа малко пилешко или пуешко месо, че мн трудно се прави рибата :).

27.12.06
17:40

Да разбира се  пти4е  месо с една салата и готово

27.12.06
19:03

[quote author=“valentinik46”]Да разбира се  пти4е  месо с една салата и готово

Птиче,птиче,ама не от някой юрдек,щото те са мазни  :lol:

27.12.06
21:56

[quote author=“djpetko”][quote author=“valentinik46”]Да разбира се  пти4е  месо с една салата и готово

Е не вярвам 4е като  4уе думата  пти4е  месо веднага Ще се сети за  някои юрдек  :lol: ,добре де трябваше да  напиша пилешко или пуешко или телешко ммм на хубавото месо ама и наи дебелото  :twisted:  на пазара

S7

27.12.06
23:07

[quote author=“valentinik46”][quote author=“djpetko”][quote author=“valentinik46”]Да разбира се  пти4е  месо с една салата и готово

Е не вярвам 4е като  4уе думата  пти4е  месо веднага Ще се сети за  някои юрдек  :lol: ,добре де трябваше да  напиша пилешко или пуешко или телешко ммм на хубавото месо ама и наи дебелото  :twisted:  на пазара

Килото пилешко филе е 8лв а килото пилешка пържола е 10лв

28.12.06
01:39

Писах за телешкото 4е е наи дебело на пазара едно кило телешки стек приказваме за наи хубавата пържола струва от 11 евро до 20евро как да си позволиш да ядеш всеки ден стек  :evil:

28.12.06
01:56

[quote author=“Eldoras”][quote author=“valentinik46”]Добре е режимът ти обЩо взето само еи тия плодове ги служи някъде в закуската и втрото ядене а на мястото на плодовете извара,белтъци риба,каквото предпо4етеш ти.Според мене вдигни малко месото поне на 100гр ниЩо 4е се нуждаеш от 130гр белтъ4ини на ден,1 литър мляко не е ли много, по добре го намали на 300мл с овесът и сложи някои от плодовете в закуската и готово  :wink:

Мерси .. а може ли като последно ястие да сложа малко пилешко или пуешко месо, че мн трудно се прави рибата :).

Сложи бавен протеин - извара, мляко. Може да прехвърлиш сиренето и яйцето от 16 ч. там, а на тяхно място да сложиш риба тон примерно..

S7

28.12.06
19:15

[quote author=“butthead”][quote author=“Eldoras”][quote author=“valentinik46”]Добре е режимът ти обЩо взето само еи тия плодове ги служи някъде в закуската и втрото ядене а на мястото на плодовете извара,белтъци риба,каквото предпо4етеш ти.Според мене вдигни малко месото поне на 100гр ниЩо 4е се нуждаеш от 130гр белтъ4ини на ден,1 литър мляко не е ли много, по добре го намали на 300мл с овесът и сложи някои от плодовете в закуската и готово  :wink:

Сложи бавен протеин - извара, мляко. Може да прехвърлиш сиренето и яйцето от 16 ч. там, а на тяхно място да сложиш риба тон примерно..

Ми нз .. не съм сигурен за протеина. По принцип съм против протеини и добавки, защото мисля, че всичко може да се постигне и по естествен път. Против протеините съм, защото след евентуално прекъсване или спиране на тренировките много по-бързо се губи ефекта (лични наблюдения при приятели). Разбира се опира и до самия човек, но лично аз тренирам волейбол и дори едноседмично прекъсване води до голям спад във формата ми и трудно наваксвам. И мерси за съвета за рибата. Ще го пробвам. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1