18.12.06
18:59
Здравеите. Искам да попитам ако си зема само креатин ще имам ли ефект или задалжително трябва да зема и глутамин за да имам ефект ( ако си зимам креатин и глутамин ще са на Best Body.
Вярно ли е че глутамина спомага за усвояването на креатина.
18.12.06
19:16
Естествено че ще има ефект :shock: :lol:
18.12.06
19:19
не е задължително...но ефекта ще е много по добър ако ги приемаш и двете дозировка 5х2 5 гр креатин и 5 гр глутамин по два пъти креатина преди и след трен а глутамина сутрин и след трен ...ти все едно пита дали да тренирам с добавки или без ;) вземи си и глюкоза на прах със гейнер и ще се издуеш добре включи и BCAA :) но отидохме на много пари
18.12.06
21:43
Ще има. Двете добавки не са взаимно зависими.
18.12.06
21:48
може лиу да ми кажете глутамина за какво служи, за креатина знам че получавам повече сила и издражливост
18.12.06
21:52
Глутамина е хормона на разстежа е логично за какво да го приемаш
18.12.06
21:52
[quote author=“georgi46”]може лиу да ми кажете глутамина за какво служи, за креатина знам че получавам повече сила и издражливост
http://www.bb-team.org/stuff/000491.php
18.12.06
22:12
Глутамин не е хормон на растежа приятелю :wink: Просто повишава секрецията на този хормон, но не чак толкова че да може да кажеш, че това е хормона на растежа.
19.12.06
11:59
[quote author=“georgi46”]Здравеите. Искам да попитам ако си зема само креатин ще имам ли ефект или задалжително трябва да зема и глутамин за да имам ефект ( ако си зимам креатин и глутамин ще са на Best Body.
По-добре е да бъдат двете заедно.
Но може и само креатин стига да не е само и единствено креатин , хубаво е да има и протиен.
[quote author=“DIDKUS”]Аз мисля да е само креатин.Ще има ли ефект?
Извинявай ама ти освен заглавието друго прочете ли?!?!?!?
[quote author=“Jorku”]Ще има. Двете добавки не са взаимно зависими.
28.12.06
12:12
[quote author=“georgi46”]Здравеите. Искам да попитам ако си зема само креатин ще имам ли ефект или задалжително трябва да зема и глутамин за да имам ефект ( ако си зимам креатин и глутамин ще са на Best Body.
За по-добър ефект е задължитерно да се пият и двете.
28.12.06
12:43
Ем прочети поне първите 2 поста де! :evil:
Знам че не му е тука мястото но засегнахте глюкозата на прах.Някой може ли да ми каже колко варви килото и по-колко и кога се приема.
да я раздуйите за глюкозата нещо и някви фирми кажете за креатина и глутамина и витамини
26.02.07
17:05
Зависи какъв ефект търсиш? Креатина ти дава сила, чрез коята вдигаш повече и така правиш повече мускулни микро травми и през ноща посредством глутамина мускола расте повече.