Креатин и глутамин

GE

18.12.06
18:59

Здравеите. Искам да попитам ако си зема само креатин ще имам ли ефект или задалжително трябва да зема и глутамин за да имам ефект  ( ако си зимам креатин и глутамин ще са на Best Body.
Вярно ли е че глутамина спомага за усвояването на креатина.

Естествено че ще има ефект  :shock:  :lol:

IC

18.12.06
19:19

не е задължително...но ефекта ще е много по добър ако ги приемаш и двете дозировка 5х2 5 гр креатин и 5 гр глутамин по два пъти креатина преди и след трен а глутамина сутрин и след трен ...ти все едно пита дали да тренирам с добавки или без ;) вземи си и глюкоза на прах със гейнер и ще се издуеш добре включи и BCAA :) но отидохме на много пари

Ще има. Двете добавки не са взаимно зависими.

GE

18.12.06
21:48

може лиу да ми кажете глутамина за какво служи, за креатина знам че получавам повече сила и издражливост

DU

18.12.06
21:52

Глутамина е хормона на разстежа е логично за какво да го приемаш

BU

18.12.06
21:52

[quote author=“georgi46”]може лиу да ми кажете глутамина за какво служи, за креатина знам че получавам повече сила и издражливост

http://www.bb-team.org/stuff/000491.php

[quote author=“DunevmotorSport”]Глутамина е хормона на разстежа е логично за какво да го приемаш

Глутамин не е хормон на растежа приятелю  :wink:  Просто повишава секрецията на този хормон, но не чак толкова че да може да кажеш, че това е хормона на растежа.

FZ

19.12.06
11:59

[quote author=“georgi46”]Здравеите. Искам да попитам ако си зема само креатин ще имам ли ефект или задалжително трябва да зема и глутамин за да имам ефект  ( ако си зимам креатин и глутамин ще са на Best Body.

По-добре е да бъдат двете заедно.
Но може и само креатин стига да не е само и единствено креатин , хубаво е да има и протиен.

27.12.06
22:24

Аз мисля да е само креатин.Ще има ли ефект?

27.12.06
23:18

[quote author=“DIDKUS”]Аз мисля да е само креатин.Ще има ли ефект?

Извинявай ама ти освен заглавието друго прочете ли?!?!?!?
[quote author=“Jorku”]Ще има. Двете добавки не са взаимно зависими.

РО

28.12.06
12:12

[quote author=“georgi46”]Здравеите. Искам да попитам ако си зема само креатин ще имам ли ефект или задалжително трябва да зема и глутамин за да имам ефект  ( ако си зимам креатин и глутамин ще са на Best Body.

За по-добър ефект е задължитерно да се пият и двете.

[quote author=“DIDKUS”]Аз мисля да е само креатин.Ще има ли ефект?

Ем прочети поне първите 2 поста де!  :evil:

11.02.07
19:52

Знам че не му е тука мястото но засегнахте глюкозата на прах.Някой може ли да ми каже колко варви килото и по-колко и кога се приема.

22.02.07
23:57

да я раздуйите за глюкозата нещо и някви фирми кажете за креатина и глутамина и витамини

26.02.07
17:05

Зависи какъв ефект търсиш? Креатина ти дава сила, чрез коята вдигаш повече и така правиш повече мускулни микро травми и през ноща посредством глутамина мускола расте повече.

03.03.07
18:52

Мерси.Понеже креатина задържа водата и подпухването е следствие,а влияе ли на акнето ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1