Стерол комлекс на Universal + Гейнър ?!?

26.12.06
17:42

Добра ли е тази комбинация за качване на ММ, и ако да ще ми кажете ли какъв да е Гейнъра (марката) и как да ги взимам? Мерси пред

РО

27.12.06
15:08

не очаквай някакъв добър ефект  :lol:

27.12.06
17:50

[quote author=”ГОВЕДОТО”]не очаквай някакъв добър ефект  :lol:

пробвал ли си този продукт :?:

27.12.06
22:53

Ми предложете нещо до към 100 лв.

28.12.06
02:31

Вземи си сyроватъ4ен протеин на Champion Nutrition 5lb и ако останат някакви пари за креатин става добра комбинация с декстроза

28.12.06
21:12

Аз пък си мислех че гейнъра е за качване. А каква е тази декстроза???

28.12.06
21:35

[quote author=“MemphyS”]Аз пък си мислех че гейнъра е за качване. А каква е тази декстроза???

глюкоза на прах е декстрозата...

29.12.06
23:23

А ако я взимам в течно състояние не помага ли?

30.12.06
10:15

[quote author=“MemphyS”]А ако я взимам в течно състояние не помага ли?

Още по-добре е в течно...

30.12.06
10:59

Тая течната глюкоза е отвратително нещо. Ако се опиташ да я разтвориш във вода трябва задължително да е топла, ако пък искаш да я пиеш така трябва да мъкнеш със себе си буркани и лъжици и не на последно място беше само 70 и някъв % разтвор

31.12.06
01:47

Последно по добре ли е или не?
А и не се ли качва мазно от нея???

31.12.06
13:45

[quote author=“x_3_mar”]Тая течната глюкоза е отвратително нещо. Ако се опиташ да я разтвориш във вода трябва задължително да е топла, ако пък искаш да я пиеш така трябва да мъкнеш със себе си буркани и лъжици и не на последно място беше само 70 и някъв % разтвор

Има различни проценти разтвори по аптеките, но като цяло излизат доста по-скъпо от тази на прах. Аз я купувам за 5 лв/кг в Благоевград, но съм чел, че в София я има и още по-евтина.

31.12.06
15:41

Аз ще ти предложа това което аз взимам и съм много доволен

От залата в която тренирам в Пловдив си взимам на килограм (от чували)
1. 1кг суроватъчен протеин = 27 лв. (пия го след тренировка по 30 гр доза.)
2. креатин (по 5 гр след тренировка) = 15 лв - стига за 1 кг суроватка
3. глутамин (по 15 гр след тренировка или мускулната маса по 0,2г) = 17 лв - стига за 1 кг суроватка
4. 1кг казеин =19 лв -това е бавен протеин и е добър за преди лягане
Това всичкото ще ти струва 78 лв.

спокойно можеш да добавиш и кг декстроза = 5лв

Така мисля, че ще си супер и ще ти легне 83 лв. Ще ти стигне за 33 тренировъчни дни.

01.01.07
13:00

Noob, това с чувалчетата не ти го препоръчвам. Кой знае в коя маза ги забъркват и какво слагат вътре. Казеин за 19 лв. килото? При положение, че на американски фирми е толкова или по-скъп от суроватъчния. Нали знаеш, че евтиното излиза скъпо и това в пълна сила важи за хранителните добавки. И не си мисли, че можеш да компенсираш качеството с количество. Иначе щяхме да се надуваме със соево брашно.

01.01.07
19:12

[quote author=“Louie”]Има различни проценти разтвори по аптеките, но като цяло излизат доста по-скъпо от тази на прах. Аз я купувам за 5 лв/кг в Благоевград, но съм чел, че в София я има и още по-евтина. В аптеките глюкозата е 5 и 10 % разтвор в банки и 40 % в ампули. Аз приказвах за тая в хранителните магазини, където се продава и са в бурканчета....

5 кинта за 1 кило  :shock:  последно си я купих за 2 ! Нещо ви цакат или просто европеиските цени не са дошли все още при нас  :lol:
А мнението ми за насипните добавки горе-долу се препокрива с това на butthead

01.01.07
22:21

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“Louie”]Има различни проценти разтвори по аптеките, но като цяло излизат доста по-скъпо от тази на прах. Аз я купувам за 5 лв/кг в Благоевград, но съм чел, че в София я има и още по-евтина.

В аптеките глюкозата е 5 и 10 % разтвор в банки и 40 % в ампули. Аз приказвах за тая в хранителните магазини, където се продава и са в бурканчета....

5 кинта за 1 кило  :shock:  последно си я купих за 2 ! Нещо ви цакат или просто европеиските цени не са дошли все още при нас  :lol:
А мнението ми за насипните добавки горе-долу се препокрива с това на butthead

x_3_mar, кажи от къде си я взе за 2 лв/кг ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1