26.12.06
16:28
От кде да си намеря някакъв колан за кръста най-обикновен, в няколко магазина(Powe & Beauty Musashi и на Пиротска) все са скъпи аз търся нещо до 20лв...
Като си купуваш екипировка да те пази е хубаво да можеш да разчиташ на нея. Най-малкото да си върши работата и да те пази. Имаше преди време в Метро някакви ментета на колани - не бяха от кожа а някаква имитация. Ако не вдигаш тежко - О.К., но яко вдигаш не е приятно да ти се скъса колана на макс клек. Или тяга. На няколко момчета им се случи с тези от Метро.
Та като купуваш - гледай какво взимаш. Понякога плащаш за имитация пари като за нормална стока.
Моят е 25 лева и е доста здрав. Не мисля, че е скъпо, повечето са около тези пари.
До 20 лева и аз не съм виждал, ама сега за 5 - 10 лева не си струва да се пазариш.
26.12.06
22:10
[quote author=“king_pin”]От кде да си намеря някакъв колан за кръста най-обикновен, в няколко магазина(Powe & Beauty Musashi и на Пиротска) все са скъпи аз търся нещо до 20лв...
Моят е 24лева на МЛО и засега държи
абе доста сте прави, аз понеже предишния ми колан за 9лв. ми го зе един прятел от някакъв магазин в Студентски град и много много доволно накря го загубих не се скъса, ама май ще трябва да отида на нещо по скъпо... ;(