диария??

Темата е заключена.

28.12.06
17:04

серизен проблем е а не зная в коя графа да я пусна темата понеже съм на диета за качване на кг я пускам тук!
на въпроса..... като преям с месо или с кисело мляко (е с млякото не се преяжда) или особено като ям риба и пия мляко едновремено става ужас -разтроиство(с извинение)!!!
въпроса ми е  да ли после да карам целия ден на препечени филиики или да се тъпча отново (както и правя) . и дали не се губи смисала от яденето след сещате се :x
пп надявам се освен ебавките които се надявам да ги нема някой да даде савет!!
по-здрави......

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 13:15.

28.12.06
17:05

задравих да спомена че от хапчетата няма особен ефект

PS

28.12.06
17:17

Ами слушал съм че прясното мляко мнооооого прокарва...така че ако прекаляваш с него...
А може и някоя от добавките които вземаш да дразни стомаха ти...Аз бях пил един креатин на MuscleTech майче...такива газове получавах от него че просто къщата се тресеше... :oops:

FZ

28.12.06
17:19

LOCK

28.12.06
17:24

[quote author=“BIG PICHAGA”]LOCK

какво имаш впердит :roll:—темата е заклиучена ли? ,не разбрах

28.12.06
18:01

Е как ще ядеш риба и ще пийш мляко едновремено.
Рибата не трябва да се консумира с млечни продукти или яйца.
Така съм чувал.

28.12.06
18:17

Ял съм риба и след това кисело мляко ... ефекта беше съвсем лек няма да го описвам само да кажа че не бяха мн твърди ( е тука се спуках от смях докато го пиша ) и повече не съм си мислил да ям риба и кисело мляко с по малко от 6-7 4аса разлика .

FI

28.12.06
19:10

[quote author=“sat…”]серизен проблем е а не зная в коя графа да я пусна темата понеже съм на диета за качване на кг я пускам тук!
на въпроса..... като преям с месо или с кисело мляко (е с млякото не се преяжда) или особено като ям риба и пия мляко едновремено става ужас -разтроиство(с извинение)!!!
въпроса ми е  да ли после да карам целия ден на препечени филиики или да се тъпча отново (както и правя) . и дали не се губи смисала от яденето след сещате се :x
пп надявам се освен ебавките които се надявам да ги нема някой да даде савет!!
по-здрави......

Мисля, че не трябва да мешаш толкова храни, може от това да ти идва проблема.

28.12.06
20:46

-Темата е несериозна
-Автора да прочете правилата !!! относно пускането на поредни постове
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1