27.12.06
21:59
Хора, скоро ще се завръщам на “игралното” поле, но ми трябва фитнес зала с добър инструктор!
Не ми трябва псевдо инструктор, който ще ми връчи гирички от 2кг. и ще ме кара да махам във всички посоки с тях, да карам с часове велоергометрите или да ми обяснява, че клека и тягата не са за жени, а човек който е “навътре” в нещата. Това ми е много важно. Иначе претенции за залата нямам. Излишно “напудрените” зали и залите тип “самоделка” може да ги пропуснете. Живея в Бояна и всички близки райони ме устройват: по бул. България, Борово, Красно село, Овча купел ...
Благодаря предварително :D
27.12.06
22:02
В “Славия Спортес” треньорите едно време бяха точно това което търсиш. Опитай там.
За там имам известни резерви (много ” елит” се подвизава).
Май излъгах, че нямам претенции. :lol:
Преди тренирах в Джъмбото, но сега търся нещо по-добро.
Най- важен ми е треньора.
28.12.06
00:08
Джъмбото си беше екстра.
Нормално да имаш резерви към спортеса, но просто това ми хрумна така изведнъж. Чакаме още отговори.
28.12.06
09:28
Аз ходих преди няколко дена в Славията и останах доста разочарована. :roll: Преди беше 1000 пъти по - добре.
Джъмбото си беше екстра.
Да там ми беше много приятно, близо 4 години тренирах там.
Зимния дворец, ама маи не ти е много близко
Ако няма много задръстване съм за 10-15 мин. там.
Дай повече информация за треньорите. Стават ли за по- професионална подготовка?
[quote author=“buhtata”] Ако няма много задръстване съм за 10-15 мин. там.
Дай повече информация за треньорите. Стават ли за по- професионална подготовка?
Е как :) аз иначе ще ти го препоръчвам ли? Милена Тевилова е там !!! Иначе една колежка е в някакъв фитнес в кв. Витоша, при нея гаранция, че ще останеш доволна, но просто не му знам адреса....
29.12.06
22:22
[quote author=“buhtata”]Хора, скоро ще се завръщам на “игралното” поле, но ми трябва фитнес зала с добър инструктор!
Не ми трябва псевдо инструктор, който ще ми връчи гирички от 2кг. и ще ме кара да махам във всички посоки с тях, да карам с часове велоергометрите или да ми обяснява, че клека и тягата не са за жени, а човек който е “навътре” в нещата. Това ми е много важно. Иначе претенции за залата нямам. Излишно “напудрените” зали и залите тип “самоделка” може да ги пропуснете. Живея в Бояна и всички близки райони ме устройват: по бул. България, Борово, Красно село, Овча купел ...
Благодаря предварително :D
ти не беше ли фитнес инструкторка :?: :o
ти не беше ли фитнес инструкторка
Не, аз бях инструктор по тае бо и треньор по фигурно пързаляне.
02.01.07
20:23
пробвай в Over the top gyм в Драгалевци,ще ти е близо,ние там тренираме от три месеца с съпругата ми,преди това бяхме в няколко зали в София,но тук инструктора е страшно компетентен и сме му супер благодарни,че отделя от времето си за да ни тренира напълно безплатно,а не както в други зали да ти искат пари,за да ти обърнат достатъчно внимание,просто му прави чест за познанията в спорта,докато я има тази зала ние ще тренираме тук и постоянно ще я препоръчваме!залата е супер елитна,сега смениха тотално оборудването с последната дума на фитнеса разположено на два етажа ,хем е на приемливи цени...
[quote author=“petar_petrov”]пробвай в Over the top gyм в Драгалевци,ще ти е близо,ние там тренираме от три месеца с съпругата ми,преди това бяхме в няколко зали в София,но тук инструктора е страшно компетентен и сме му супер благодарни,че отделя от времето си за да ни тренира напълно безплатно,а не както в други зали да ти искат пари,за да ти обърнат достатъчно внимание,просто му прави чест за познанията в спорта,докато я има тази зала ние ще тренираме тук и постоянно ще я препоръчваме!залата е супер елитна,сега смениха тотално оборудването с последната дума на фитнеса разположено на два етажа ,хем е на приемливи цени...
Все едно чета реклама на фитнеса!!! Звучите като собствениците на комплекса! Прав ли съм?
03.01.07
20:08
yoda yoda,Защо в България,когато някой покаже уважение към други хора,това не може да се приеме за реално,ако обаче се плюва някой човек тогава всички скачат одобрително!!!??? Докога тази злоба.Ние сме млади хора аз съм на 21 ,съпругата ми е на 19,може да ни намерите в “рекламираната” от нас зала през седмицата между 7,30 и 9,30часа.Отскоро се включихме в форума на този сайт,но четеме от доста време интересуващи ни нас двамата неща през погледа и опита на разлини хора
Бъдете здрави и щастливи всички които посещавате независимо кой фитнес,важното е да има повече усмивки,добро настроение,здрав дух в здраво тяло,да премахнеме негативните мисли в залата чрез спорт.Честита нова година на всички и сбъднати мечти!!!
04.01.07
10:07
[quote author=“p&p”]yoda yoda,Защо в България,когато някой покаже уважение към други хора,това не може да се приеме за реално,ако обаче се плюва някой човек тогава всички скачат одобрително!!!??? Докога тази злоба.Ние сме млади хора аз съм на 21 ,съпругата ми е на 19,може да ни намерите в “рекламираната” от нас зала през седмицата между 7,30 и 9,30часа.Отскоро се включихме в форума на този сайт,но четеме от доста време интересуващи ни нас двамата неща през погледа и опита на разлини хора
Бъдете здрави и щастливи всички които посещавате независимо кой фитнес,важното е да има повече усмивки,добро настроение,здрав дух в здраво тяло,да премахнеме негативните мисли в залата чрез спорт.Честита нова година на всички и сбъднати мечти!!!
Колегата YODA най-малко се опитва да те засегне. С поста си се опитва да ти обърне внимание в/у поста ти - наистина звучи като реклама.
Йода: Точно това имах предвид!
[quote author=“p&p”]пробвай в Over the top gyм в Драгалевци,ще ти е близо,ние там тренираме от три месеца с съпругата ми,преди това бяхме в няколко зали в София,но тук инструктора е страшно компетентен и сме му супер благодарни,че отделя от времето си за да ни тренира напълно безплатно,а не както в други зали да ти искат пари,за да ти обърнат достатъчно внимание,просто му прави чест за познанията в спорта,докато я има тази зала ние ще тренираме тук и постоянно ще я препоръчваме!залата е супер елитна,сега смениха тотално оборудването с последната дума на фитнеса разположено на два етажа ,хем е на приемливи цени...
A kade se namira tozi fitnes??
Петко К - прочети правилата и пиши на кирилица
Хора, туко що си взех карта за JK fitnes на бул. България и четвъртък почвам :lol: Фитнеса изглежда супер!
[quote author=“buhtata”]Хора, туко що си взех карта за JK fitnes на бул. България и четвъртък почвам :lol: Фитнеса изглежда супер!
Ух, разкажи за ДжК, че ми е любопитно! Аз не бих отишъл там, но това е заради лични работи!
[quote author=“p&p”]пробвай в Over the top gyм в Драгалевци,ще ти е близо,ние там тренираме от три месеца с съпругата ми,преди това бяхме в няколко зали в София,но тук инструктора е страшно компетентен и сме му супер благодарни,че отделя от времето си за да ни тренира напълно безплатно,а не както в други зали да ти искат пари,за да ти обърнат достатъчно внимание,просто му прави чест за познанията в спорта,докато я има тази зала ние ще тренираме тук и постоянно ще я препоръчваме!залата е супер елитна,сега смениха тотално оборудването с последната дума на фитнеса разположено на два етажа ,хем е на приемливи цени...
Извинявай ама критерии за добър инструктор не е да те тренира безплатно. Не мислиш ли че ако е достатъчно добър би следвало да ти иска пари? Аз примерно не тренирам хора безплатно или срещу жълти стотинки, както и повечето добри инструктори. Качеството си има цена! Като чуя елитна зала и си представям плазмени телевизори, поне 4 бягащи пътеки, сауни, парни бани... и куп други екстри...
Много ми е интересно да я видя тая супер елитна зала? Каква марка са уредите? Колко струва картата за фитнеса?
14.03.07
13:19
[quote author=“YODA”][quote author=“buhtata”]Хора, туко що си взех карта за JK fitnes на бул. България и четвъртък почвам :lol: Фитнеса изглежда супер!
Ух, разкажи за ДжК, че ми е любопитно! Аз не бих отишъл там, но това е заради лични работи!
И аз искам подробности ако може :)
YODA така и така сега съм се сетил - JK и JC са две отделни фирми или какво? Хранителни добавки на тая фирма не съм виждал, а само на JC. Това не ми е ясно а го гледам на сума места във форума и тука вече реших да питам.
[quote author=“Jorku”][quote author=“YODA”][quote author=“buhtata”]Хора, туко що си взех карта за JK fitnes на бул. България и четвъртък почвам :lol: Фитнеса изглежда супер!
YODA така и така сега съм се сетил - JK и JC са две отделни фирми или какво? Хранителни добавки на тая фирма не съм виждал, а само на JC. Това не ми е ясно а го гледам на сума места във форума и тука вече реших да питам.
Точно не мога да ти отговоря, не съм говорил с Карабибера, но мисля че JC е фирма в която той има участие, а JK си е негова (така поне си мисля, от това което съм чул от него)! а JK означава Julian Karabiberov ако не се лъжа!
14.03.07
17:18
[quote author=“buhtata”]Хора, туко що си взех карта за JK fitnes на бул. България и четвъртък почвам :lol: Фитнеса изглежда супер!
Успех ти желая! :)
[quote author=“Jorku”][quote author=“YODA”][quote author=“buhtata”]Хора, туко що си взех карта за JK fitnes на бул. България и четвъртък почвам :lol: Фитнеса изглежда супер!
Като по тренирам малко ще ви кажа как е, но ще ви пусна ЛС да не става реклама.
fitday, благодаря :D И хайде след още някой друг месец втора серия снимки :wink:
15.03.07
18:39
Добре чакаме. Успех.
По по-скъпите зали е нормално инструкторът да е безплатен. Са не вървиш да плащаш 7 кинта за посещение и да трябва да плащаш отгоре и за инструктор.
Друг въпрос е наистина до колко са компетентни инструкторите.
Във фитнеса където ходя идват и доста жени но те са или за гиричките или за пътеките ( разбирайте или големи кльощи или с бая мръвки по тях не неправилните места ). Няма жени които да идват да правят мускулна маса. Много малко са редовни като редовните основното поддържат форма и инструктор не им трябва.
Както и да е.. просто исках да се хвана за тезата че в по-читавите фитнеси инструкторът трябва да е безплатен.
Не мога да се съглася с теб защото едната функция на инструктора в залата е да насочва трениращите и отделна е възможноста да ти прави персонална тренировка. Във втория случай няма как да не си плащаш.
22.05.07
15:52
И аз така мисля. Все пак и тия хора са положили усилия да стигнат до инструкторското място(има някои заслужили, има разбира се и други не, но това е живота).
е реално погледнато ти им плащаш като си платиш тренировката... просто не е упоменато специално че от 7те, 8те и т.н. кинта които даваш еди колко си отиват за инструктор.