28.12.06
21:28
Здравейте пичове!Искам да попитам вземам суровсатка преди и след тренировка но имам и аминокиселини.Казаха ми че като вземам суроватка няма смисал от аминото.Какво мислете вие?И Защо ако може.
[quote author=“kostadinov”]Здравейте пичове!Искам да попитам вземам суровсатка преди и след тренировка но имам и аминокиселини.Казаха ми че като вземам суроватка няма смисал от аминото.Какво мислете вие?И Защо ако може.
Взимай суроватката 1,5 часа преди тренировка,а след амино(веднага)+суроватка(след30 мин.)
28.12.06
22:02
Ами можеш ли да ми обясниш защо вземаш амино и да питам суроватка не е ли мн рно 1.5 4аса преди ?
[quote author=“kostadinov”]Ами можеш ли да ми обясниш защо вземаш амино и да питам суроватка не е ли мн рно 1.5 4аса преди ?
не е много,взема се така,за да се предпази мускула повреме на трена,трябва й време на суроватката да се разгради все пак,а аминотата се взимат веднага след тренировка,защото те са много бързо усвояеми и за много кратко време достигат до мускула и му доставят голямо кол. белтък за кратко време...
Няма смисъл от амино според мен. Декстроза + суров. протеин си е оптималния вариант за следтренировъчния шейк. Това са точно двете неща, които са ти най-необходими веднага след тренировка. Всичко останало са излишни изгъзици, като идеята да вкараш първо глюкоза и половин час след това суров. протеин. Ами то тялото ти изпитва силен глад и за двете и колкото по-скоро му ги дадеш толкова по-добре, да не говорим, че едното подпомага усвояването на другото. А djpetko, не се притеснявай, тя суроватката ще почне да се усвоява веднага.
29.12.06
09:57
Ако искаш, измести ги аминокиселините вечер или сутрин със закуската, а остави протеина преди и след тренировка (колко време точно и колко гр. е твой избор, няма точна формула).
29.12.06
14:56
Взимай ги и двете работи .