Как тренировките променят формата на лицето?

SI

29.12.06
11:50

Здравейте,
Изчетох няколко други теми по този въпрос, но конкретен отговор нямаше, затова пак питам . Някой казваха, че се напълнява в лицето, други че се отслабва? Аз пък съм нов във цялата тая работа и не съм дебел, ама имам големи бузи и искам да ги разкарам, но не съм сигурен дали ще стане с програма за покачване на ММ (щото такава ми трябва). Та, въпроса ми е може ли да махна бузите и да кача мусколите  8)? Засега правя упражнения за всички мускулни групи в една тренировка, но след няколко седмици ще започна с конкретна програма и вероятно ще започна да взимам хранителни добавки (и квото там има в тия големите буркани :D ), а някой беше написал, че и от тях се качват бузите. Как да ги махна?!!!

29.12.06
12:39

дъвчи дъвка

SI

29.12.06
13:04

Хехе, дъвча поне по 5-6 часа на ден от както се помня и резултат няма :)

29.12.06
13:31

След като искаш да качваш начина е да правиш кардио по 15-20 мин след тренировка, защото тогава се изгарят мазнините. Трябва да правиш кардио (ходене, бягане, каране на колело и т.н.) и така лека полека ще се смъкнат. Аз бях миналата год с бузи и лятото ги махнах (бях на балкан и направих за 14 дена 100км пеша и свалих 3 кг мазнини + бузите ;)). Но преди всичко трябва да ядеш нормално и да си изготвиш режим, който да бъде постоянен (точен час на хранене и т.н.).

SI

29.12.06
14:18

Аха, мерси :).
А трупането на ММ и мазнини заедно ли вървят или има начин само ММ да трупам? Например, ако карам по някаква по-строга диета, това няма ли да попречи и на ММ? И хранителните добавки (които скоро ще почна) не пречат ли на изчистването от мазнини?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1