Растеж над кръста

AN

29.12.06
15:36

Въпроса ми е следния....защото по природа съм с огромни крака и се не ги тренирам(освен бягане по час на ден)тренирам основно гърди ръце и гръб....кофти ли е това,защото почти във всички програми има крака а аз ги пропускам?

Прави си крака. Аз по едно време не правих и сега съжалявам.

AN

29.12.06
15:44

пропуснах да кажа,че искам да не ги уголемявам повече а само да са съравмерни с горната част на тялото,защото се изнервям като си гледам кекавите рачички и тея крака :)

30.12.06
01:27

Аз също имам масивни крака и за това не ги тренирам, а само ги поддържам в тонус :)
Разбирам те защото 67см крак на 44см ръка и на мен не ми се връзва, особенно когато искам да си купя дънки и се налага на талията да са ми широки за да не ми стоят като клинче на краката

А иначе ако краката са ти ОК не виждам причина защо да ги тренираш както тренираш останалите мускулни групи(които според теб имат нужда)
Наблегни на това което има нужда

30.12.06
01:36

[quote author=“noobmania”]Разбирам те защото 67см крак на 44см ръка и на мен не ми се връзва,

Напълно нормално съотношение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1