28.12.06
14:48
Аз тренирам от 1 год разкасано и поне кам 3-4 месеца сам правил по 5 упражхения за гърди (по долу ште напиша кои) и гърдите ми са наи силния мускул правя серии с 80 на лег мъртва правя с 110 а раката ми е 39(студена) тренирам гърди така :
Лег 4 серии
Полулег 3 серии
Пполулег с дъмбели 3 серии
Флаис на полулег 3 серии
Пулоубер 3 серии
Вапроса ми е дали е вазмойно да не се пренатоварвам и дали долната програма е по тежка и дали ша ударжа на нея
Полулег 4 серии
Лег 3 серии
Избутване на тежести от седеж с две раце едновременно (няма такава описана в форума майче е сасхтото като избутване на дамбели от лег в смисал еднакакав ефект имат)3 серии
Полулег с дъмбели 2 серии
Пек-Дек 2 серии
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 15:38.
Щом гърдите ти са най-развития мускул, защо искаш да увеличаваш броя на упражненията?
28.12.06
15:23
Повече от 4 упражнения за гърди е прекалено за теб. Лег, полулег, някой флайс и кофички и ето ти една прилична тренировка.
28.12.06
15:48
И аз ти препоръчвам 4 най-много. Няма смисъл от пет, ще се претовариш.
28.12.06
16:27
Ако много изостават спрямо другите мускулни групи, пробвай да тренираш два пъти седмично гърди с по три упражнения в тренировка (две основни, едно оформящо). Може да включиш и четвърто, също оформящо, зависи колко сила ще имаш. При мен това беше единственият начин, по който постигнах някакви резултати. Другото е, че винаги въртях реда и вида на упражненията.
Мерси мн ште правя вече по 4 упражнения за гърди вапреки че до ся правих основно по 5 и са ми наи-силния мускул ама тва маи си е по ген :) А да питам за сила на лежанката добре ли схте е да правя такижа повторения 1,4,6,8 или 1,6,8,10 е по добре ?
29.12.06
16:33
Много са да .
[quote author=“xelfer”]Аз тренирам от 1 год разкасано и поне кам 3-4 месеца сам правил по 5 упражхения за гърди (по долу ште напиша кои) и гърдите ми са наи силния мускул правя серии с 80 на лег мъртва правя с 110 а раката ми е 39(студена) тренирам гърди така :
Лег 4 серии
Полулег 3 серии
Пполулег с дъмбели 3 серии
Флаис на полулег 3 серии
Пулоубер 3 серии
Вапроса ми е дали е вазмойно да не се пренатоварвам и дали долната програма е по тежка и дали ша ударжа на нея
Полулег 4 серии
Лег 3 серии
Избутване на тежести от седеж с две раце едновременно (няма такава описана в форума майче е сасхтото като избутване на дамбели от лег в смисал еднакакав ефект имат)3 серии
Полулег с дъмбели 2 серии
Пек-Дек 2 серии
Разбира се че са много .... Прави 3-4 в най много 11-12 серий :idea: