Подут прасец

FI

05.12.06
17:53

Здравейте,

то моето не е точно травма или контузия, ама от вчера прасеца на десния ми крак се е подул и е супер твърд. На левия ми е нормален и отпуснат и сега двата изглеждат супер различно. Болка няма. Това мускулен спазъм ли е, какво е това чудо, досега не ми се е случвало. Прасец не съм тренирала от седмица и половина, че и повече.

Някои има ли идея какво е това чудо и за колко дена минава? :?  :?  :?

05.12.06
17:56

А преди подуването схващал ли ти се е прасеца.Защото и при мен така става но само след като преди това ми се схване (докато спа обикновенно :) )

FI

05.12.06
18:01

[quote author=“tagira”]А преди подуването схващал ли ти се е прасеца.Защото и при мен така става но само след като преди това ми се схване (докато спа обикновенно :) )

Преди много време ми се е схващал прасеца, но скоро не е. Много ми е криво заради това. :?

05.12.06
19:00

Това нямам представа какво е. Ако се е бил схванал (т.е. да е мускулен спазъм) щеше да те боли яко, на момента направо щеше да ти се реве, а после 2-3 дни наболява и си минава само.
Ама това подуване...може би някаква гадинка те е ухапала и е алергична реакция.. :roll:  :?

FI

05.12.06
22:39

[quote author=“marzipan”]Това нямам представа какво е. Ако се е бил схванал (т.е. да е мускулен спазъм) щеше да те боли яко, на момента направо щеше да ти се реве, а после 2-3 дни наболява и си минава само.
Ама това подуване...може би някаква гадинка те е ухапала и е алергична реакция.. :roll:  :?

Ами той целия се е подул и днес по обяд беше станал с една трета по - голям от другия. Много странна работа. Сега след тленировка малко се пооправи, ама пак ме дразни. Дано скоро да се оправи, че иначе трябва да търча по доктори. :roll:

05.12.06
22:44

Ами бих те посъветвал да търчиш по лекари тогава. По-добре да загубиш малко време и да ти кажат, че ти няма нищо, отколкото да се окаже нещо. Първата работа утре.

—офтопик—
Браво за линкчето. Ей сега ще се появи и в моя подпис:)

29.12.06
21:56

Нещо си пресилила този прасец.А може и някоя стара травма
да се обажда.По принцип травмите не бива да се оставят да минат от самосебе си .ЗАЩОТО  болката може в момента да отшуми но в един прекрасен ден след години при някакво екстремно натоварване травмата ще се обади и тогава последствията като правило са страшни ,а болката адска!!!! zi-gun

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1