Бой

Темата е заключена.

29.12.06
13:02

Аз не тренира бойни изкуства,но ще се бия с един приятел с боксови ръкавици в стил к1,но без определени правила и точки,а до отказ на единия от двамата.Та въпроса ми е дали мога да взема нещо еднократно преди това за повече сила и издържливост,или пък по-малко да усещам ударите.Мерси

29.12.06
13:33

[quote author=“pafkata”]Аз не тренира бойни изкуства,но ще се бия с един приятел с боксови ръкавици в стил к1,но без определени правила и точки,а до отказ на единия от двамата.Та въпроса ми е дали мога да взема нещо еднократно преди това за повече сила и издържливост,или пък по-малко да усещам ударите.Мерси

Това а за темата с бисерите :lol:

29.12.06
14:04

Що бе?Може да има нещо за издържливост.

29.12.06
14:15

Щом се решил да зимаш допинг, фнимавай да не те фанат :wink:
Има много добавки за издръжливост, но аз досега не съм пробвал. Азотни бустери, креатин и кой знае още какво... Креатинът е повече за сила, азотните бустери за енергия. Също има енергийни напитки за спортисти. Който знае по-добре да добави.

29.12.06
16:08

Ако е за един път и си над 18 може да питаш в gohard.org там добре ще те упътят  :lol:  . Иначе това е безмислена работа , ма щом искате бийте се! ваша си работа ..

DU

29.12.06
16:18

Не играеш честно

29.12.06
22:07

[quote author=“GH0$T”]Ако е за един път и си над 18 може да питаш в gohard.org там добре ще те упътят  :lol:  . Иначе това е безмислена работа , ма щом искате бийте се! ваша си работа ..

взе ми думите от устата - бягай в гохард.орг

04.01.07
22:43

Изпий една бутилка водка и нищо няма да усещаш.
:lol:

LU

05.01.07
19:51

съгласен сам с DJADJA :)

06.01.07
00:33

Пафка, пич, не забравяй да ни информираш какво е станало :wink:

06.01.07
00:56

[quote author=“pafkata”]Аз не тренира бойни изкуства,но ще се бия с един приятел с боксови ръкавици в стил к1,но без определени правила и точки,а до отказ на единия от двамата.Та въпроса ми е дали мога да взема нещо......

Можеш! Вземаш Астор и още някои над 100кг и ...... :twisted:

06.01.07
01:25

ще ти трябва акъл а не добавки...  :lol:

06.01.07
01:47

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“pafkata”]Аз не тренира бойни изкуства,но ще се бия с един приятел с боксови ръкавици в стил к1,но без определени правила и точки,а до отказ на единия от двамата.Та въпроса ми е дали мога да взема нещо...... Можеш! Вземаш Астор и още някои над 100кг и ...... :twisted:

Зависи от противника......ако е Жан Клод ,какво ще стане с тези 100кг пичове  8)

07.01.07
11:57

С водката ми се струва най-добре :lol:

07.01.07
17:30

[quote author=“DJADJA”]Изпий една бутилка водка и нищо няма да усещаш.
:lol:

Drunken Boxing ... харесва ми 8)
Само че една бутилка е твърде много ... 100-200 мл. са достатъчни.
В действителност ако уцели точното количество алкохол(за всеки човек е различно), което трябва да изпие преди спаринга, ще се повишат жизнените му показатели и ще има много по-добри шансове за победа.
Дори има и такъв филм .. Drunken Master :)

07.01.07
23:13

Две магистрали ще свалят всякакви скруполи и умора от тебе! Внимавай да не се издадеш че много си личи!  :twisted:  и не прекалявай че води до пристрастяване!

08.01.07
01:16

[quote author=“joro_sf”]Две магистрали ще свалят всякакви скруполи и умора от тебе! Внимавай да не се издадеш че много си личи!  :twisted:  и не прекалявай че води до пристрастяване!

E браво ,сега ще се подтикваме към употреба на дрога ли  :evil:  Човек трябва да знае с какво да се шегува

08.01.07
19:07

[quote author=“joro_sf”]Две магистрали ще свалят всякакви скруполи и умора от тебе! Внимавай да не се издадеш че много си личи!  :twisted:  и не прекалявай че води до пристрастяване!

Те тука вече си проличава кой какво взима  :lol:

08.01.07
20:50

Кво е тва е?С дрога нямам намерение да се занимавам,ама тва съм го чувал някъде.Има ли друго наименование?
Иначе ако сме здрави в петък ще се бием.Най-много да си взема един пит/ред бул или креатин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1