29.12.06
18:48
Това е ежеседмично предаване за всичко свързано с бодибилдинга,културизма и фитнеса.
Много интересно е за мен,защото дават и съвети за хр.режими,полезни тренировки и т.н.
Ето линк : http://www.bodybuilding.com/fun/fitshow.htm
Последния епизод е 48 и можете да го гледате онлайн(чрез стрийм),но всички не само,всички останали епизоди,ако сте пропуснали някой,са на ваше разположение под надписа Archived Shows.
Мен лично ми е много полезно това предаване,надявам се и вие да го харесате...
ПП: Темата не е с цел реклама,предаването е напълно безплатно и се прави с цел популяризиране на БодиБилдинга.Аз лично не познавам създателите му от bb.com и нямам нищо общо с тях и дейностите,които извършват.
29.12.06
18:52
Супер е предаването. И аз го гледам редовно. Сега от първите серии започнах и съм до 20 епизод някъде.
29.12.06
19:52
Хм един човек да видя в тоз форум да се занимава с нещо полезно,вместо да приказва глупости!
Браво от мене ще ги гледам сичките!
Ае някои да даде линк дето могат са драпнат щото мразя да зареждам по 1 година разни неща!
29.12.06
19:55
Много интересно предаване ! :D Голям фен съм му, рядко можеш да видиш толкова много изроди на едно място Гюнтер, Боб Чичерило, тоя Стан Макгуай.
29.12.06
21:13
малко офф stan mcquay зема про карта ше ги рабие :twisted: :twisted:
много е луд много ме кефи като състезател иначе от фитшоу съм гледал единствено тренировка за гърди където бяха правили супер серии на кофи с флайс
29.12.06
21:52
[quote author=“DJПетко”]Това е ежеседмично предаване за всичко свързано с бодибилдинга,културизма и фитнеса.
Много интересно е за мен,защото дават и съвети за хр.режими,полезни тренировки и т.н.
Ето линк : http://www.bodybuilding.com/fun/fitshow.htm
Последния епизод е 48 и можете да го гледате онлайн(чрез стрийм),но всички не само,всички останали епизоди,ако сте пропуснали някой,са на ваше разположение под надписа Archived Shows.
Мен лично ми е много полезно това предаване,надявам се и вие да го харесате...
ПП: Темата не е с цел реклама,предаването е напълно безплатно и се прави с цел популяризиране на БодиБилдинга.Аз лично не познавам създателите му от bb.com и нямам нищо общо с тях и дейностите,които извършват.
браво много яко предаване :wink:
29.12.06
23:06
тва предаване е супер :D
30.12.06
01:26
[quote author=“RAMBO”]Хубаво, че бях аз да го отворя djpetko на това предавене :wink:
поздрави
Вярно, че от твой пост видях и аз линка :) Благодаря за което.
30.12.06
02:08
добро е предаването ... ако не друго надъхва :lol:
[quote author=“RAMBO”]Хубаво, че бях аз да го отворя djpetko на това предавене :wink:
поздрави
Хехе,10х :lol:
30.12.06
11:54
да е да бат ви Милос Сърцев си е легенда в бодибилдинга, и обеснява в един видео как точно се правят гърди,ако разбирате англииски го гледате точно обеснява някои неща които са наистина важни и наскоро доста се говори за тях като например как да застанете за да са ви прибрани раменете като дигате от лег и така да помпите само гърдите и т.н.
Честно казано аз вчера бледах и филм с някакъв БОб Незнам си къв ама повечето като профита и т.н. известни орангутани си тренират с мега як чеатинг,не препоръчвам на някои от тях да взема тези неща 1 към 1 таи като от личен опит поне аз знам че със ЗОБ и чеатинг да вкарваш и да не правиш упражненията докраи пак ще си ръстеж,но просто ако си правиш нещата както трябва така че да усещаш мускула че работи резултата би бил по голям!
Аз лично мисля да гледам сичките филми на Milos Sarcev не толкоз зарад тренировките колкот зарад обясненията и опатванията иначе другите просто ще ги прехварля имам по 20 гб с назобени до козирката идеоти дето правят чеатинг навсякаде от това нищо неможе да се научи!
[quote author=“SlowDead”] таи като от личен опит поне аз знам че със ЗОБ и чеатинг да вкарваш и да не правиш упражненията докраи пак ще си ръстеж,но просто ако си правиш нещата както трябва така че да усещаш мускула че работи резултата би бил по голям!
чийтинга, които изпълняват повечето професионалисти е “контролиран”. такива тела не се постигат с зоб само. недей мисли, че щом взима химия не разбира нищо. Чийтинга изпълняван както трябва и когато трябва е мощен стимулатор на процесите, задействащи мускулния растеж.
01.01.07
01:09
[quote author=“RAMBO”][quote author=“SlowDead”] таи като от личен опит поне аз знам че със ЗОБ и чеатинг да вкарваш и да не правиш упражненията докраи пак ще си ръстеж,но просто ако си правиш нещата както трябва така че да усещаш мускула че работи резултата би бил по голям!
чийтинга, които изпълняват повечето професионалисти е “контролиран”. такива тела не се постигат с зоб само. недей мисли, че щом взима химия не разбира нищо. Чийтинга изпълняван както трябва и когато трябва е мощен стимулатор на процесите, задействащи мускулния растеж.
Ти маи неможеш да четеш добре!Казах че във сцените в които Милош обеснява обеснява точно и ясно нещата,имаше и един негар с малко странна прическа Холивут или нещо такова му бе прякора и тои имаше добра техника за ръце!мога да ти кажа че повечето профита на филмите въобще не изпълняват контролират чеатинг,те просто се пънат да дигнат махимално много та да си кажат хората ооо боже тоз е невероятно як как да стана и аз кат него и да дигам толкоз много КГ и вариантите ест зоб и пробутваните от бодибилдъра добавки!Ако гледаш 1-2 филмчета щеше да разбереш че да кажем при правенето на бицепс с лост прав като се клатиш наляво надясно и си мърдаш лактите напред не правиш почти нищо,освен да си развиваш горната странична част на гърба и рамото!Мога да ти кажа че ако не искаш да ставаш профи а може би и дори да искаш начина е да се тренира натоварваики точно опредеелен мускул със точно определено движение,въпреки че не съм съгласен с някои от филмите все пак искам да кажа че повечето бяха на едно мнение по въпроса за чеатинг-а и като цяло да кажем за да си натовариш бицепса трябва да си стабилизираш тялото начина си го казват хората оставям на вас да прочетете!
Таи че не ми ги пробутваи тез с контролирания чеатинг,някаде преди бяха писали че чеатинг-а е полезен единствено в последните няколко повторения в сет в които вече работиш със сериозна тежест!
Тоест кво ли ви обеснявам тука повечето срещу мене да тичате неможете да знаете толкоз за техниките в бодибилдинга!
абе момче, слушай!
1. аз съм гледал толко филми за културизъм колкото никой друг в този форум-това ти го гарантирам!а относно FitShow-a най-малкото го гледам от самото начало
2. наистина няколко нива над тебе съм с материала, така че не ми давай акъл
3. Не се заяждай, защото още от началото си губещ
и тоя с “странната прическа” му научи името!
01.01.07
16:04
[quote author=“RAMBO”]абе момче, слушай!
1. аз съм гледал толко филми за културизъм колкото никой друг в този форум-това ти го гарантирам!а относно FitShow-a най-малкото го гледам от самото начало
Читинг- Това е най-старият специален метод в културизма. Предложен от Кларенс Рос, научнообоснован и популяризиран от Джо Уедър, и досега той е основен в практиката на най-добрите световни културисти. Особено горещи привърженици са Арнолд Щварценегер и Франко Коломбо. Донякаде този метод прилича на метода на допълнителните повторения. След като с усилие бъдат изпълнение набелязаните повторения (обикновено 5-7) в една серия “чисто”, правят се допълнително още 2-3 повторения, но без чужда помощ, а използвайки “лъжливо” подпомагащо изпълнението упражнение. Например при сгъване на ръцете с щанга в подхват от стоеж за двуглавия мишничен мускул се използват махове с трупа, при повдигане на щанга от тилен лег - повдигане на таза от пейката и т.н. По такъв начин изкуствено се удължава оптималния режим на максимално натоварване на работещия мускул. Методът трябва да се прилага след внимателно разгряване (поради голямото натоварване на ставните връзки и мускулите) и с максимална концентрация. Дори и напредналите културисти не трябва да прекаляват с неговото използване - обикновено “читингово” е само едно, и то първото от използваните за трениране на определена мускулна група упражнение. Не се препоръчва за начеващи поради няколко причини - опастност от травми, възможност за погрещно научаване на техниката на изпълнение на съответното упражнение и най-важното - заради голямото психично натоварване при неговото прилагане. Най-често срещаната грешка при използването на този метод е изпълняването на упражнението “лъжливо” още от самото начало, с което той губи своя смисъл.
-> Убеден съм че си няколко нива или класи напред моито момче,само че сред хората които смятат постоянния чеатинг за трениране и си клатят дъмбелите по залите залъгваики се че тренират!Ако ти както и повечето тука имахте елементарна представа как се изпълняват упражненията,как да се храните и да почивате сички щяхте да сте с по 45 ръка и нагоре!В допълнение да ти каже че Чиитинг-а които профитата показват по филмите не е истинския начин по които тренират,нали си гледал много щоуто що не видя че до всяко профи си има трениор в дните в които наистина се готви които не му позволява разни чеатинг-и и глупости да си прави както доиде,и да клати дъмбелите или да прави полвинки на някое упражнение!
Ако имаш претенции да се искараш голям разбирач ДОБРЕ,но за мене си гола вода!
1-Аз знам КОГА и КАК да използвам чийтинг
2-Аз имам “45 ръка и нагоре”
3-Аз знам как се изпълняват упражненията НАЙ-МАЛКОТО защото съм инструктор
4-АЗ не се правя на “голям разбирач”, а просто ги разбирам нещата. Това, което съм постигнал го доказва
Честита Нова Година и на тебе!
Не искам да споря с тебе повече. Развалихме темата.
[quote author=“SlowDead”][quote author=“RAMBO”]абе момче, слушай!
Читинг- Това е най-старият специален метод в културизма. Предложен от Кларенс Рос, научнообоснован и популяризиран от Джо Уедър, и досега той е основен в практиката на най-добрите световни културисти. Особено горещи привърженици са Арнолд Щварценегер и Франко Коломбо. Донякаде този метод прилича на метода на допълнителните повторения. След като с усилие бъдат изпълнение набелязаните повторения (обикновено 5-7) в една серия “чисто”, правят се допълнително още 2-3 повторения, но без чужда помощ, а използвайки “лъжливо” подпомагащо изпълнението упражнение. Например при сгъване на ръцете с щанга в подхват от стоеж за двуглавия мишничен мускул се използват махове с трупа, при повдигане на щанга от тилен лег - повдигане на таза от пейката и т.н. По такъв начин изкуствено се удължава оптималния режим на максимално натоварване на работещия мускул. Методът трябва да се прилага след внимателно разгряване (поради голямото натоварване на ставните връзки и мускулите) и с максимална концентрация. Дори и напредналите културисти не трябва да прекаляват с неговото използване - обикновено “читингово” е само едно, и то първото от използваните за трениране на определена мускулна група упражнение. Не се препоръчва за начеващи поради няколко причини - опастност от травми, възможност за погрещно научаване на техниката на изпълнение на съответното упражнение и най-важното - заради голямото психично натоварване при неговото прилагане. Най-често срещаната грешка при използването на този метод е изпълняването на упражнението “лъжливо” още от самото начало, с което той губи своя смисъл.
-> Убеден съм че си няколко нива или класи напред моито момче,само че сред хората които смятат постоянния чеатинг за трениране и си клатят дъмбелите по залите залъгваики се че тренират!Ако ти както и повечето тука имахте елементарна представа как се изпълняват упражненията,как да се храните и да почивате сички щяхте да сте с по 45 ръка и нагоре!В допълнение да ти каже че Чиитинг-а които профитата показват по филмите не е истинския начин по които тренират,нали си гледал много щоуто що не видя че до всяко профи си има трениор в дните в които наистина се готви които не му позволява разни чеатинг-и и глупости да си прави както доиде,и да клати дъмбелите или да прави полвинки на някое упражнение!
Ако имаш претенции да се искараш голям разбирач ДОБРЕ,но за мене си гола вода!
Ти не можеш да пишеш...пък камоли да разбираш...
Всеки може с копнати статийки...