Да се напъвам ли да ям или само когато съм гладен?

AN

30.12.06
09:18

изразих се съвсем ясно в заглавието незнам дали когато съм гладен или да карам по диетата която съм си харесал?

Какво целиш?
Аз като качвах килограми ядох по 6 пъти на ден по малко. Така ми беше екстра.

30.12.06
12:00

Аз от заглавието на темата разбирам дали е добре да се насилваш да ядеш  :?  .... Дам добре е яж през 3 часа айде да не са 3 ама пред 3:30 часа е напълно нормално  :wink:

30.12.06
12:10

Напъвай се...аз лично, не бих могъл. :?

30.12.06
12:15

[quote author=“NRG52”]Напъвай се...аз лично, не бих могъл. :?

Треа да почнеш .... Яденето е най-важно .... Както е казал Арнолд се едно да посееш цвете и да не го поливаш ....  :wink:

30.12.06
19:34

Е...аз си се храня и то доста добре - не, че е по най-правилния начин(закуски - не, а обяди...незначителни, а въглехидрати ..от най-лошите), ама ..месарите в околните супермаркети ме познават и вече не се изненадват. :twisted:

31.12.06
08:36

[quote author=“NRG52”]Е...аз си се храня и то доста добре - не, че е по най-правилния начин(закуски - не, а обяди...незначителни, а въглехидрати ..от най-лошите), ама ..месарите в околните супермаркети ме познават и вече не се изненадват. :twisted:

Най-важните ядения са ти закуската и преди лягане  :wink:

31.12.06
11:48

[quote author=“TREVATA”][quote author=“NRG52”]Е...аз си се храня и то доста добре - не, че е по най-правилния начин(закуски - не, а обяди...незначителни, а въглехидрати ..от най-лошите), ама ..месарите в околните супермаркети ме познават и вече не се изненадват. :twisted:

Най-важните ядения са ти закуската и преди лягане  :wink:

и другите 4-5 ядения  :lol:

MO

01.01.07
20:38

[quote author=“Antz”]изразих се съвсем ясно в заглавието незнам дали когато съм гладен или да карам по диетата която съм си харесал?

Ами аз съм си поставил за цел да не падам под 5000 Калорий ,а това
предразполага  към тъпчене ,но лесно няма -тъпча се и това ме кара да раста.
Но ако си измислил подходяща диета и напредваш -продължавай с нея

01.01.07
23:03

Съмнява ме при един 4-дневен хран. режим и разпределено почасово хранене + 8-9часа сън мин, да имаш проблем с апетита...

Че ти само 200 грама овес + мляко като вкараш на закуска и ето ти ги близо 1000 к.  После в 11 часа малко месо. В 12 250г ориз и риба + салата с гарнитури разни още  1000к. Следобен примерно едни ядки и на вечеря колкото си дозираш, но не да се насвинваш. После едно леко хапване в 10 часа и точка.

Не ти знам мерките но до 4000к може да докараш без изобщо да се напрягаш... Стига всеки ден да ядеш в що годе един и същ чаови пояс, на 3-тата седмица, ако не хапнеш както си си свикнал, ще те подгони вълчия глад...

Ако примерно 200 грама овес/става дума сух, като се попари ще стане повече/ ти тежат... лошо. Трябва режим.

Но насилване според мен не е правилния път. Може да си докраш сериозни стомашни проблеми.

Незнам защо хора си мислят, че като плюскат като за световно, усвояват също толкова...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1