ХЕЛП !! Какви Протейни да зимам.

MA

01.01.07
23:42

Така значи ,тренирам от един месец и много искам да кача  поне 5-10 кг до лятото решил съм тези дни да си купя протейни спрям съм се на MEGA MASS 3000 или на GIGA MASS 4100 въпросът ми е дали протейните са качествени ако можете да ми препоръчате нещо по добро за качване а й да попитам дали консумацията на този вит протейн ще ми навреди с нещо, има ли някакви странични ефекти ? кожни белези и т.н мерси предварително.

02.01.07
00:36

Mega Mass 3000 и giga mass 4100 не са протеини, а гейнъри.
Не могат да ти навредят с нещо, не е препоръчително да предозираш, защото може да започне да те боли черния дроб(това е при много големи дози).
Кожни белези не могат да ти се получат(предполагам говориш за нацепване, което едва ли ще получиш скоро).
Добри марки за протеини са Optimum Nutrition,Champion Nutrition и т.н.
Според мен един месец тренировки е твърде малко, за да започнеш с добавките, но все пак кажи си годините и килограмите.Имам предвид, че сега дори без добавки ще постигнеш много добри резултати, с добавките може да започнеш, когато настъпи застой.

MA

02.01.07
13:45

Мерси > значи на 15 години съм 190 см , 76 кф ... За този един месец който съм тренирал има резулат но не и зажележим това нормално ли е смисал след какъв период от време има видими промени като цяло.. За добавките мисля да ги зимам защото искам да кача поне 5-10 кг до лятото някаде а незнам дали това ще е възможно без тях.. През 1 вя месец тренирах по тази програма http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=204635#204635 може и затова да нямам голям напредък .. Да продължа ли по нея или да сменя на някоя по лека ?  :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1