Месо-какво??

02.01.07
19:11

Аз сега започвам да ходя на фитнес. Знам че е много важно правилното хранене и че е добре да се яде месо, но какво освен пилешко и свинско?? Специално искам да попитам за мисирско месо защото живея “леко на село” :lol: и имам в мазето доста в наличност. Общо взето какво мога да ям, така че, да кача така желаните от мен килограми в домашни условия? Относно кафето и цигарите => Да ги спирам ли или не пречат?

02.01.07
19:43

Разбира се,че пилешкото.Свинското има повече мазнини.Кафето не е проблем стига да го пиеш без захар.Цигарите незнам,чудно ми е като си пушач и се качиш на велоаргометъра какво ще стане :lol:..И все пак са вредни откъдето и да го погледеш.

02.01.07
20:07

месо всякакво, единственото условие да не е много мазно.

02.01.07
20:21

Мисирското е супер  :wink:  Не е мазно и щом като ти е пълно мазето ти излиза без пари. Цигарите ги спри.

P.S. За непросветените Мисирско = Пуешко  :D

06.01.07
00:05

Оф определено за тия цигари незнам... най добре е да ги спреш, въпреки че познавам доста яки хора които пушат и не им пречи да качват, но си зависи от структура, ген и т.н... Според мен най добре да ги спреш тъй като най просто казано те намаляват издръжливостта ти при кардио тренировките многократно(тренировките със сърцето, бягане колело и т.н. ако не знаеш какво са кардио тренировки) но наистина са си вредни от където и да ги погледнеш. Елемнтарен логичен пример: докато тренираш дишаш( много ;) ) а цигарите малко влошават тая спосоност на дробоете ти, така че се замисли над това...

SP

06.01.07
00:16

Всякакво месо е добре. Особено след като сега започваш не подбирай месото толкова. Каквото има. :)
Само да не е от най-най-мазното естествено, въпреки че и то става. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1