04.10.04
18:42
Дайте ми съвет от коя фирма да си взема L-Glutamine?
Добре ли е да го комбинирам с Amino 2700 на Universal.
Благодаря
П.П. На Nutrim заслужава ли си?
аз вчера си взех на Optimum Nutrition но още не съм го пробвал. Струваше 20 лева и малко за 60 капсули-има и доста по-големи разфасовки, които са съответно по-изгодни. След 2-3 седмици ще мога да ти кажа мнението си.
На Нутрим определено не си струва (според мен), ако си готов да дадеш същите пари на Нутрим, много по-добре ще е да си вземеш глутамина на БиоГейм.
Мерси много! А все пак някаква друга алтернатива освен на BIOGAME! (все пак българското си е българско :D )
Например MUSASHI заслужават ли си според вас! 10х пак.
добре де тое е ясно че вносното е по добро :D
интересно ми е обаче как вървят цените на вайдър/грамаж и за колко време ще стигне
29.10.04
17:16
OPTIMUM NUTRITION TOVA E ISTINSKI L-GLUTAMINE SAS SIGURNOST!!!
Кога новите потребители ще се научат да четат правилата?
Кога ще се научат да правят нещо по правилата?
Пишете на кирилица!
Тези правила не са сложени за разнообразие!!!
vanisher
Не искам да прьвя нова тема и эа това искам да попитам эа glutamin пакетиран в Германия продава се на пиротска,та дали някой го е взимал и дали може да се сравни с optimum?
Колко лева ще спестиш от този пакетиран glutamine, с неясен производител. Дори и да няма проблеми, заслужава ли си спестеното да си рискуваш здравето или дори само да имаш съмнения че си рискуваш здравето. А ако ти пробутват някакво плацебо?
Има ли някой в този форум, който би се заклел във високите морални устои на българските търговци със суплементи и че няма да те метнат нещо?
Да и аз съм на това мнение,но изках да питам може някой да го е полэвам,впрочем умръзна ми да пестя.
04.11.04
19:41
Не ти препоръчвам на JK според мен няма ефект.Пробвал съм го