Поредният въпрос за креатин и протеин.. моля да отговорите

FL

02.01.07
19:00

Здравейте всички! Тренирам от година и половина, но не много сериозно.. от няколко месеца почнах супер сериозно (базирайки се изцяло на вас и тоя форум :) ) и постигнах сериозни резултати ( аз сам на 18 63кг 173височина ) не е кой знае какво, но в сравнение с тва което бях сега яко сам узверял (е сега е същинската част). Искам добавки! До преди месец свърших креатина си (парвата ми добавка изобщо) - обаче малко куча марка беше хух :) ... сега събрах пари от празниците и искам да си взема качествен креатин и протеин (особенно протеин)! Моля да ми кажете хубави марки (да не са от най :) че яко ще ми се уреже джоба)! Ако може да ми кажете кога, по колко и как да си дозирам креатина и протеина! Благодаря предварително на всички писали!
пс. това е поредната тема и съжелявам за flood-а, но това ми е първият пост и се надявам да ми отговорите с усмивка :)

KA

02.01.07
22:13

кажи колко пари можеш да отделиш и ще ти кажа кво да си земеш

FL

02.01.07
22:57

ами за протеина (което за мене е по важно) - 30-40 лв (епа толкова ми се откусват :) )

02.01.07
22:58

Добре дошъл!
Зависи колко можеш да отделиш ...
например 100лв - 5 лб Champion Nutrition 100% whey
+ 35лв 300 гр CreaPure Ultimate Nutrition или 500 гр Biotech (някои от форума каза че е толко )

сичко 135 лева ;) Но поне знаеш че протеина не е шит ;) Ако го пиеш само след трен ще имаш за дооста време :) .

FL

02.01.07
22:58

по-добре* , откъсват*  :lol:

AS

03.01.07
12:33

Biotech са мн добри  :wink:

FL

03.01.07
12:57

thx :P

03.01.07
13:28

Креатин сам пил на JK i na Universal .... На Universal е 64 лв 500 гр .... Доста е добър !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1