03.01.07
16:11
Някой пил ли го е това. Ако да кажете дали е добро и за колко врема горе-долу какви резултати се получават със средна физическа активност? Моля ви отговорете ми, за да знам да го купувам ли. :?: Ако знаете някой ефективен Fat Burner или Thermo Burner споделете, защото вече много се отчаях. Движа се достатъчно, от години не съм яла хляб, сладко, тестени изделия и прочее въглехидратни храни и пак никакъв ефект. Изчела съм 1000-ди книги за диети и здравословно хранене, но явно само с диета и спорт не става, така, че МОЛЯ ВИ ПОМАГАЙТЕ :!: :!: :!:
само с диета и спорт става - казвам го от личен опит.
дай някакво инфо за себе си - год, килограми, ръст, тренировки, диета
добавките само помагат, а не вършат основното
03.01.07
16:57
Аз съм на 24 години, 170 см. и тежа около 85 кг. Мисля, че около 70кг. са най-добре за мен, поне на толкова се чувствам идеално. Понеже работя, не ходя на някакви специални спортове от сорта на фитнес и т. н. Но за сметка на това се движа повече от час на ден. Ходя пеша на работа и то бързо ходене (с около 6-7км. в час) Отделно в работат ме юркат като манастирска котка по цял ден. Ям следното:
сутрин- кафе+мляко,
обяд- 1 разтворима супа пилешка на Maggi,
вечер- салата от домати, краставици, малко маслини (уж били полезни) и малко сирене.
Това е вече от половин година и повече и нито 1 кило не съм свалил :evil:
Когато ям месо 1 седмично, то то е пилешко при това бяло. Не ям кожа и никакви субпродукти.
Все пак и аз съм човек веднъж в месеца- 1/2 шоколад и това е. Къде правя грешка? Моля отговорете ми :!:
Затова реших да вкарам и някоя добавка. Чакам съвети 10x предварително :)
American Muscle тази фирма за фет бърнер е най -добрата според мене.. НО! Л-карнитина хем ти е по малко пари хем е по-ефективно(при мен) естествено зависи и от твоя организъм ...
Лично ти препоръчвам био фит преди тренировка със съчетание велагометър !но тези работи се правят лятото ,не че и сега неможе но тогава ще има по голям ефект :wink:
03.01.07
17:08
Грешката ти е че гладуваш!!!Глада е стрес за организма и така нищо няма да направиш.Най-добре мини на НВД.
Метаболизмът ти се е забавил страшно много от глада и организмът ти пести натрупаните подкожни мазнини. Това за мене е почти пълен глад, ако наистина всеки ден ядеш точно това, то значи поемаш не повече от 500-1000 калории на ден. Направо ми се вижда невъзможно да не си свалил нито едно кило :shock: Предполагам, че си свалил малко в началото, след което метаболизмът ти постепенно се е забавил и така през последната половин година си в застой.
03.01.07
18:08
да грешката ти е че ядеш само 3 пъти и то даже по малко : )
Яж на често през 3 часа на малки количества...Как си издържала толкова време на глад незнам ... С правилната диета и тренировки ще стане може и без фет бърнъри и т.н
Аз даже и едно ядене не виждам :) само течности и фибри .....а да и малко мазнини.
Сядай и почвай да четеш всичко за НВД и след това за РБР.
:shock: ти на това хранене ли му викаш :shock: как си оцелял досега бе човек :shock:
диета не означава гладуване.храни се истински поне 3 пъти на ден - наблягай на месо, ориз,зеленчуци ..... наблягай на истински храни.НВД ще ти свърши работа
04.01.07
11:51
Добре ще ям. Препоръчайте ми какво трябва да ям и по колко. Притеснявам се, че, ако започна да се храня, хептем ще затлъстея. Все пак мисл, че си трябват и добавки, така, че какви. :idea: Това основно ме интересува. Благодаря предварително :!: :!: :!:
поне двама споменаха за НВД (ниско въглехидратна диета), можеш да немериш купища
материал за нея, хем е режим на хранене, хем се храниш а не гладуваш
но поне според мен трябва да е съчетано със спорт
но да си мислиш че като пиеш вода и добавяш фибри и мижави
фруктови въглехидрати ще се получи жестоко се лъжеш:)