01.01.07
18:47
Много се чудя дали да си взема креатин и на коя марка но първо имам някой въпроси на който не мога да си отговоря:
1.След като спра да взимам креатин ще ми се запази ли силата тоест постиженият който съм постигнал?
2.Вярно ли е че от приема на креатин може да предизвика рак?!
3.Кажете на коя фирма да си взема креатин но някакви прилични цени все пак защото този на Мусаши верно добър е ама е много скъп и стига за малко време?
4.Как да приемам креатин,обяснете малка за зареждащите дози?
5.От приема на креатин може ли да се качи мазно от което доста ме е страх?
P.S.Много благодаря на всички предварително!!!
[quote author=“Saint”]Много се чудя дали да си взема креатин и на коя марка но първо имам някой въпроси на който не мога да си отговоря:
1.След като спра да взимам креатин ще ми се запази ли силата тоест постиженият който съм постигнал?
2.Вярно ли е че от приема на креатин може да предизвика рак?!
3.Кажете на коя фирма да си взема креатин но някакви прилични цени все пак защото този на Мусаши верно добър е ама е много скъп и стига за малко време?
4.Как да приемам креатин,обяснете малка за зареждащите дози?
5.От приема на креатин може ли да се качи мазно от което доста ме е страх?
P.S.Много благодаря на всички предварително!!!
1.нормално да има лека загуба но тя е индивидуална при мен е мн малка
2.Има такива хипотези но на практика не е доказано ( хиотезите са при предозиране с мноооого)
3.Ултимейт креапюр 300гр около 35лв беше
4.зареждащата доза не е задължителна но е препоръчителна . С нея зареждаш мускула и после с по 1-2 дози (зависи как го приемаш) го презареждаш . тя се прави само в началото за 5-7 дни по 15-20 гр зависи колко години и кила си ;) .
5.Мазно се качва само от в-ва в излишък (хранителни най вече въглехидратите ако са ти доста повече , но сега е зима кфо ти пука лятто ше му мислиш ;) ) Иначе казано не ...
успех ...
01.01.07
19:21
Какво означава предозиране с много колко е това много?!Този Ултимейт креапюр 300гр за колко време стига и от къде мога да си го купя иначе аз се бях насочил към креатина на Universal.
Ми обикновенно една доза е 5 гр (една чаена лъжичка с слеко връхче)
Предозиране с килограми :shock: .
Сметни сам за колко време ще ти стигне ;)
Ти си решаваш се пак ти казвам че тоя е доста добър ( като на ОН е )
01.01.07
21:18
1. Нормално е.
2. Просто хипотеза. Никой до сега не се е оплакал.
3. Biotech. 500гр. - 36 лв. 300 гр. - 26
4. Зареждането е 5-7 дни като се пият по 20 грама дневно, 4-5 пъти по 5-4 грама.
5. Не. Само задържаш вода. Мазното няма общо с креатина.
01.01.07
23:23
Може никой да не се е оплакъл но не се знае.А какъв креатин е по-добре да търся на прах или на капсули?!
01.01.07
23:43
До сега няма открит рак в следствие на креатин.
Няма значение. Аз предпочитам на прах, но на капсули е по - удобно. Въпрос на личен избор.
Тренирам 3 дена в седмицата и мисля да взема някакъв креатин по две дози(преди и след тренировка),та въпроса ми е колко време мога да го вземам и кога трябва да го спра? 10x
03.01.07
18:40
няма ли други да си кажат мнението по въпросите
03.01.07
19:25
Креатинът на Биотеч е много добър, също и на Сатурн, абе повечето реномирани фирми имат добър креатин.
Креатин може да взимаш и целогодишно, но след третия месец става нежелателно, защото пренатоварваш бъбреците. Аз лично не правя зареждане, направо си пия 15-20 гр всеки ден, но за не повече от месец и половина. Монохидрата задържа вода и след като го спреш е нормално да изгубиш малко размери. Пил съм и креалкалин, който не задържа вода, но освен малко сила/въпреки че приемах от 6 до 9 гр дневно/, не видях особена полза, така че си вземи добрия стар монохидрат.
03.01.07
22:01
прочетете първо за креатина.Той е аминокиселина най-общо казано,защото е съставен от три аминокиселини.Аз препоръчвам всеки път зареждаща доза.Има ефект,когато си на добър режим,комбиниран с добра храна сън и ако може и с други добавки.Все пак това са аминокиселини(белтъци),не правят чудеса самостоятелно,но комбиниран всяка добавка работи,най-вече с режим.А мен лично малко ме учудва теорията за рака,тъй като това е възможно със голямо количество белтъци в продължителен период,но не казвам,че не е възможно,но просто докато някой не умре доказано от креатин не вярвам.