03.01.07
20:42
Става въпрос за аминокиселини Ultimate Nutrition AMINO 2000. Моля дайте мнение за този продукт. Търсих по форума, но за тази марка има доста малко писано май. Значи досега съм ползвал само на Nutrim аминокиселини и реших да пробвам нещо качествено. Човека в магазина ми ги препоръча като водеща фирма. Аз мислех Optimum да си взема, но в последствие реших тези. Взех си 325 таблетки по 2000 мг. за около 82 лева. На опаковката пише дневна доза по 9 таблетки на 3 пъти. Дайте съвет дали дозата е задоволителна, като се има в предвид, че съм 183 см. и към 93-94 кг ? Между другото, голяма изненада беше за мен като видях големината на таблетките. Мисля, че и Джена Джеймисън би се затруднила с тях. Кажете как се справяте и с този проблем? Хаповете са доста твърди и трудно се трошат.
какво смяташ да постигаш с аминотата?
ако ще са ти само за въстановяване, 9 на ден стигат, ако ще качваш ..... вземи си протеин - по-изгодно ще ти е
03.01.07
21:20
Целта е за възстановяване. Ама кажете нещо за марката, че живо ме интересува дали съм направил правилен избор?
03.01.07
21:53
Добър избор е Амино 2000. Пий ги на воля, особено в тренировъчен ден може и много повече от 9 да взимаш. :lol:
Много повече :shock: това да не са лукчета ?
А и като приеме повече няма да постигне по-голям резултат, а организмът му няма да ги усвои и само ще ги изхаби!
03.01.07
22:57
Ами момчето е 93-94 кила, няма да пие колкото някой на 70 кила примерно.