20.12.06
18:34
Като гледам снимките на повечето и се чудя да плача ли да рева ли!Трая да имаш доста високо самочувствие да постваш такива снимки по форумите,имаше един дето беше направил поза на нещо подобно на изванземно!Мм без да обиждам никого повечето са яко смешни,без ИМТХ,ТЕО,ЗОБ_ДОГ!
20.12.06
19:04
Нали точно за това е форума - да дадеш снимки след известен период трениране и да ти кажат от какво имаш нужда да потренираш още. След като ти се смееш на нас, дай ти снимка да ти се посмеем ние или ще кажеш ” не искам да давам снимка, защото нямам такова самочувствие “. Чакам снимка
20.12.06
20:44
[quote author=“Dj_TEO”]120 отпуснат ли мериш ??? :roll: без да поемаш въздух и да се издуваш ???
Изкаран - на позата най-широко гръб опред.
аа ясно щото иначе мислех че е 120 отпуснат ;) успех на теб и на брат ти !!! :wink:
21.12.06
12:41
[quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“Dj_TEO”]120 отпуснат ли мериш ??? :roll: без да поемаш въздух и да се издуваш ???
Изкаран - на позата най-широко гръб опред.
Поправи ме ако греша ,но при меренето голяма роля играят кифлите ,все пак при добре развити и обемни кифли и см показва доста повече.
Аз например едва докарвам 117см ,представи си как изглежда при 88см талия и 108….см
ханш...абе примирил съм се че за състезател не ставам
SlowDead чакам твоите хиперпрофесионални снимки с елементи на фантастика.
ем тука е топла и не знам колко,преди я бях мерил топла във фитнеса беше 42.8,сега на снимката предполагам е малко над 43,иначе студена е 41,5
стига бе не само ръцете са важни ;)
:idea:
Е да ама момчето има поставена цел и заради това го питам :wink:
знам,просто съм мазен и ме е срам друго да показвам,ще дам снимки на пролет,след цикъл за релеф :wink:
29.12.06
22:01
Jorku - добре си развил ръцете ама друго не се вижда ! тази снимка май е стара гледам 2005г. сега сигурно си по масивен а ? между другото колко ти е ръката ? :wink:
30.12.06
01:25
Грешна е датата. 2006та си е. Демек миналата седмица. Ръката ми е 42. Снимката верно е кофти, нито съм стягал нещо нито нищо. Просто ей така да ме има и мене тука, че си нямам апарат и се дразня, че не мога да се снимам, а пък имаше един “фотограф” в залата тогава и викам чакай да се снимам с шефчето. :)
Jorku
Брао брао добре ти е ръката ... Покажи гърди и гръбче :D .... Btw колко Кг си ?
30.12.06
11:36
[quote author=“TREVATA”]Jorku
Въртя се 79-81. Ако има как ще покажа, ама както написах нямам апарат. За в бъдеще ще измисля нещо :wink:
[quote author=“Jorku”][quote author=“TREVATA”]Jorku
Въртя се 79-81. Ако има как ще покажа, ама както написах нямам апарат. За в бъдеще ще измисля нещо :wink:
Аз сам същия .... Смисал с апарата :lol: .... Ще гледам некаде средата на януари да напраа пълна фотосесия ! :lol:
30.12.06
13:02
Жоре браво ,браво бива та .
Може и ти да направиш една фото сесия .Да покажеш гръб,крака , преса , гърди и т.н
То не че са вижда много с тоя потник ама ми се виждаш по - добре от предишната снимка дето беше сложил.
Иначе имаш шанс да станеш и по-голям и релефен.
По-здрави !
31.12.06
00:41
[quote author=“BIG PICHAGA”]Жоре браво ,браво бива та .
Може и ти да направиш една фото сесия .Да покажеш гръб,крака , преса , гърди и т.н
То не че са вижда много с тоя потник ама ми се виждаш по - добре от предишната снимка дето беше сложил.
Иначе имаш шанс да станеш и по-голям и релефен.
По-здрави !
Ще гледам в скоро време наистина от един приятел да взема апарата за ден - два пък да видим дали ще приличам на нещо :) Благодаря за поздравленията. Миналата снимка беше чак от лятото а и беше навън все пак.
01.01.07
11:32
[quote author=“DunevmotorSport”]За сега това
http://img161.imageshack.us/my.php?image=19122006004np0.jpg
Просто немоа са сдаржа по начина по които гледа тоз се едно иска да изрази с едно изражение всички признаци на претренирането + отвращението от фитнесс-а!
01.01.07
11:33
Хахаха не ТЕО ами другия ко са изкара че като тренира ръката мъ става с 2 см по голяма баси смеха!
Хахаха не ТЕО ами другия ко са изкара че като тренира ръката мъ става с 2 см по голяма баси смеха!
Хаха и кво мислиш че не можеш да си напомпаш ръката 2 см ? Ти си мноо зле значи
е той отнесе 3 месеца бан по ИП в гохарда,сега плаче и тука за половин година,на такива лаици не трябва да се обръща внимание,нека си пишат и да се радват
относително е за тия 2 см :) ако прай бицепс трицепс в различни дни може и да не ги докара :wink:
зависи и от големината на ръката 2 см за 35 см ръка са мн повече отколкото за 45 ;)
02.01.07
00:46
Зависи колко ти е ръката. Ако е 30-40 едва ли ще се напомпи с 2 см , но ако е 50 - нищо чудно да се помпи с 2 санта дори и в отделни дни да тренира бицепс и трицепс. Аз например тренирам бицепса с гърдите и така и трицепса се натоварва колкото да се напомпи. Същото е и с гръб-трицепс.
Аз съм я помпил мах 2 см при моя размер, за по малки ми се струва немислимо (не невъзможно)
02.01.07
23:50
[quote author=“ASTOR”]Аз съм я помпил мах 2 см при моя размер, за по малки ми се струва немислимо (не невъзможно)
Това значи ,че тогава напомпена ти е била 58….аз помня че беше обещал да постнеш снимки след няколко месеца (от тогава минаха няколко месеца ),ще е добре
да сложиш няколко нови снимки :wink:
Канех се също да те питам ,колко килограма си бил на 17-18 години ,(сега съм 92 (без добавки камо ли стероиди -основно поради безпаричие :? )на 188см и всикчи ми казват че съм бил прекалено много за възрастта -което е пълна глупост представям си да видят 97кг-ят ЗОб-ДОГ :D сигурно ще припаднат тези въпросни коментатори) ,все пак ти имаш един тефтер със записки ( и аз си водя от самото начало )
и можеш да пуснеш инфото :wink:
03.01.07
00:39
Мба , 95 кг съм само ама на 170 все пак. След 20 дни почвам да чистя. Междудругото неска ставаме на 18 :).
03.01.07
00:42
[quote author=“_ZOB_DOG_”]Мба , 95 кг съм само ама на 170 все пак. След 20 дни почвам да чистя. Междудругото неска ставаме на 18 :).
чрд и на двама ви ,по-големи сте от мен с 2 месеца ,а дотогава ще ви стигна на кг :D
[quote author=“morphey”][quote author=“ASTOR”]Аз съм я помпил мах 2 см при моя размер, за по малки ми се струва немислимо (не невъзможно)
Това значи ,че тогава напомпена ти е била 58….аз помня че беше обещал да постнеш снимки след няколко месеца (от тогава минаха няколко месеца ),ще е добре
да сложиш няколко нови снимки :wink:
Канех се също да те питам ,колко килограма си бил на 17-18 години ,(сега съм 92 (без добавки камо ли стероиди -основно поради безпаричие :? )на 188см и всикчи ми казват че съм бил прекалено много за възрастта -което е пълна глупост представям си да видят 97кг-ят ЗОб-ДОГ :D сигурно ще припаднат тези въпросни коментатори) ,все пак ти имаш един тефтер със записки ( и аз си водя от самото начало )
и можеш да пуснеш инфото :wink:
Ами на 17-18 бях около 100-105 кг.
Когато мерех ръката студена ми беше 55 а “топла” 57
Ако те интересува нещо питай
03.01.07
23:51
Моята ръка се помпи само с 1 см.
мойта са два ами е 41-43см и не ми се струва невъзможно кат вика астор! друг е въпроса че трениран бицепс + трицепс супер серии и като свърша самото ми движение на ръцете е доста намалено :D
04.01.07
09:51
[quote author=“ASTOR”]Ами на 17-18 бях около 100-105 кг.
Чета различни статий и там пише примерно развитие за период от 1,2,5години ,но никъде не пише за период над 15години
Щом като си бил 100-5кг ,значи гена наистина игра е голяма роля при трениращия ,все пак на 190 познавам само един или двама човека на тази възраст с това тегло
Колкото повече и различни статий и книги чета толкова по-противоречиви мнения срещам относно силовият капацитет и генетичният потенциал
Имам един два въпроса (все пак ти ще ми отговориш от имато на постигнатото и опита ,което в случая е много по-показно от някоя статия или теория )
1. Колко см ти беше обиколката на
Бицепса ,Бедрото ,Врата и Китката на 18 години ?
2. Колко кг вдигаше от лег тяга и клек на 18г.?
За сегашните постижения няма да питам ,защото съм ги гледал във темата
И ако не е прекалено нагло пусни една снимчица примерно от Абитуриентския ти бал :D
П.С. Идеята ми е ,да проследя развитието ти (за да си направя извод колко може да се развие човек които е генетично предразположен към натрупване на мм) и началото (няма смисъл да искам мерките ти на 12-3 год. когато си започнал защото тогава човек още не е развит напълно -даже никак ,но на 18 вече периода е благоприятен за сравнение.
[quote author=“morphey”][quote author=“ASTOR”]Ами на 17-18 бях около 100-105 кг.
Чета различни статий и там пише примерно развитие за период от 1,2,5години ,но никъде не пише за период над 15години
Щом като си бил 100-5кг ,значи гена наистина игра е голяма роля при трениращия ,все пак на 190 познавам само един или двама човека на тази възраст с това тегло
Колкото повече и различни статий и книги чета толкова по-противоречиви мнения срещам относно силовият капацитет и генетичният потенциал
Имам един два въпроса (все пак ти ще ми отговориш от имато на постигнатото и опита ,което в случая е много по-показно от някоя статия или теория )
1. Колко см ти беше обиколката на
Бицепса ,Бедрото ,Врата и Китката на 18 години ?
2. Колко кг вдигаше от лег тяга и клек на 18г.?
За сегашните постижения няма да питам ,защото съм ги гледал във темата
И ако не е прекалено нагло пусни една снимчица примерно от Абитуриентския ти бал :D
П.С. Идеята ми е ,да проследя развитието ти (за да си направя извод колко може да се развие човек които е генетично предразположен към натрупване на мм) и началото (няма смисъл да искам мерките ти на 12-3 год. когато си започнал защото тогава човек още не е развит напълно -даже никак ,но на 18 вече периода е благоприятен за сравнение.
Ами братле за мерките трябва да видя пазя ли още тетрадките че беше доста одавна това... (10 год).
на 12-13 не съм правил някакви яки тренировки, просто си вдигах каквото бях виждал я по филми я от друго място. Тогава нямаше нито списания нито нищо. Имах една стара книга от 70-те години от нея гледах и правих разни неща.
Снимки от баловете имам някъде но трябва да ги сканна някъде, а пък и там съм с дрехи така че няма да се види много
Поздрави
05.01.07
00:34
ASTOR не е задължително да търсиш ,просто ми беше интересно колко са ти били приблизително ,защото ако си бил с 48 ръка..... :? иначи нтова за снимките от бала беше идиотско хрумване нали сега ми предстои на мен абитуриентски бал и ...в крайна сметка единственото ,по-важно и интересно на всички ще е да постнеш нови снимки примерно в края на Януари или Февруари месец ,имаше амбиция да направиш Гърбът 150см ,постигаш ли я?
Poltargaista за 14 години си много добре ... като сравня с други 14 годишни момчета ...
Наистина добре е направил човекът, че се е хванал от тази възраст - то и резултатите са налице! Само да не забравя краката, че 47 бедро на 34 ръка е малко неестетично. Аз съм 34 ръка, но на 53 бедро и пак изглежда слабичко (и аз направих същата грешка да не тренирам крака до скоро). Поне е оформено... :D
Иначе браво на пича 8)
16.01.07
21:27
[quote author=“Voyager”]Наистина добре е направил човекът, че се е хванал от тази възраст - то и резултатите са налице! Само да не забравя краката, че 47 бедро на 34 ръка е малко неестетично. Аз съм 34 ръка, но на 53 бедро и пак изглежда слабичко (и аз направих същата грешка да не тренирам крака до скоро). Поне е оформено... :D
Иначе браво на пича 8)
Бедрото ми е релефно, но за височината ми смятам, че 47 е добре. :wink:
Не знам, радвам се, че одобрявате, след някоя друга седмица ще се меря пак :lol:
Давай младеж, блъcкай стабилно и хапвай обилно... :lol: 8)