Имам въпрос свързан с тези две добавки

03.01.07
19:22

Здравейте!Нов съм си в този форум  :oops:  и не съм много на вътре и с тези добавки...единственото което съм взимал е Тестостерон.(но го спрях от доста време вече 4 години)

Та сега по темата,докараха ми 2 препарата единият е Nitric Boost и Thermo-Cuts EXTREME.За първият чух доста добри отзиви от потребителите в този форум,но не мога да намеря нищо за 2рят. Въпросът ми е кое е по-добро ? В момента съм 120+кила / 1.85- висок. Изках да стопя натрупалото се по празниците,че е мъка както и да оформя едно красиво тяло...

Занимавам се със спорт от доста време...до преди 2 години се занимавах с борба,но неми допадна,минах на фитнес и вече имам стаж(не колкото по-голямата част от Вас ;) ) и започнах и Гюле(с цел качане на маса).

П.С. 1)Извинявам се ако темата ми не е за тук,моля Модераторите да не трият темата ако е възможно.А да я преместят.Благодаря

2)Предоставих доста информация която може да Ви се стори излишна,но желая да бъда изчерпателен за да стане ясно за какво иде реч.

Благодаря за помоща!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 16:30.

03.01.07
20:04

Продуктите за различни - едното е азотен бустър, а другото фат бърнър.
Личното ми мнение е, че не трябва да ги комбинираш двата.
Изпий първо Nitric Boosta и след това си направи хранителен режим (НВД) и почни TC Extreme.

03.01.07
20:10

азотен бустър може ли да ме светнеш какво ще рече това ?

03.01.07
20:14

http://www.bodybuilding.com/store/no2.html

03.01.07
22:01

[quote author=“emzo”]http://www.bodybuilding.com/store/no2.html

Не всеки разбира английски Емзо :wink:
@ mncazzaro, накратко за азотния бустър може да се каже че увеличава притока на кръвта в мускула, а оттам се подобрява възстановяване, напомпване и т.н. Нямам много време инак щях нарпаво да ти преведа статията или да ти го напиша по-подробно поне.
Поздрави :wink:

04.01.07
09:08

Към Анг. език нямам затруднения както и за руския... ;) Благодаря за разяснението! А да попитам, да ги комбинирам ли ? В смисъл да взимам примерно една седмиза Extreme-а,а другата Boost-а ? Или по-добре да зи изпия Boost-a и след това да мина на Extreme-а? Ситуацията при мен е,че хем искам да сваля килата(да изгоря излишната мазнина) и  да натрупам едновременно с това мускулна маса. :oops:

04.01.07
11:20

то това много трудно(да не кажа невъзможно) ще стане.
тоя тестостерон в какъв вид си го взимал?
според мен можеш и двете добавки да си ги пиеш едновременно, но за да има по-добър ефект от термо кътс-а, трябва и кардио тренировки да почнеш.то май нищо не си писал за тренировките си.и диета ще ти трябва.

04.01.07
12:31

[quote author=“FRANKO1”]то това много трудно(да не кажа невъзможно) ще стане.
тоя тестостерон в какъв вид си го взимал?
според мен можеш и двете добавки да си ги пиеш едновременно, но за да има по-добър ефект от термо кътс-а, трябва и кардио тренировки да почнеш.то май нищо не си писал за тренировките си.и диета ще ти трябва.

Мускулно...

Тренировките...какво по-точно ?

Хапването ми е долу-горе такова :

Сутрин... 2-3чаши вода + 1 чаша фреш от грейфрут + 2-3 лъжици мед

Обед...старая се да го отбягвам...но Риба или плодове някакви

Вечер...ами каквото се зготви(тука ми е големата грешка!)

Избягвам :
*Тестените продукти-хляб,кроасани ...
*Пържено
*Свинско
*Газирани напитки с изключение на РедБул
*Сладки изделия
**НЕ пуша и не пия!

04.01.07
12:49

много малко ядеш.то с толкова организма ти е подложен на постоянен стрес и непрекъснато си трупа запаси(тлъстинки).наблегни на месото и зеленчуците на обед и вечер, а сутрин вкарай овесени ядки например.яж поне 4-5 пъти на ден, но по малко.
тренировките - имаш ли кардио тернировки или само на силови караш?

04.01.07
15:22

[quote author=“FRANKO1”]много малко ядеш.то с толкова организма ти е подложен на постоянен стрес и непрекъснато си трупа запаси(тлъстинки).наблегни на месото и зеленчуците на обед и вечер, а сутрин вкарай овесени ядки например.яж поне 4-5 пъти на ден, но по малко.

Амммм това хапване го практикувам от вече 2 седмица...не те разбрах само как така малко ям ?  :shock:  Карам на силови... и след това разпускам със ски ходене,колело и бягане съответно 10/20/25 време трудности 15/17/7км/ч редувано с 11.5 бягане... надявам се,че съм бил изчерпателен.

04.01.07
17:53

[quote author=“mncazzaro”][quote author=“FRANKO1”]много малко ядеш.то с толкова организма ти е подложен на постоянен стрес и непрекъснато си трупа запаси(тлъстинки).наблегни на месото и зеленчуците на обед и вечер, а сутрин вкарай овесени ядки например.яж поне 4-5 пъти на ден, но по малко.

Амммм това хапване го практикувам от вече 2 седмица...не те разбрах само как така малко ям ?  :shock:  Карам на силови... и след това разпускам със ски ходене,колело и бягане съответно 10/20/25 време трудности 15/17/7км/ч редувано с 11.5 бягане... надявам се,че съм бил изчерпателен.

От това, което си написал наистина ядеш малко. Храната ти трябва да е изградена от сложни въглехидрати и протеинови източници като риба и пилешко(пуешко ми харесва на мен). Вечер след 6 не трябва да ядеш. 3 ядения трябва да са ти хубава качествена храна. Сутрин стабило. на обяд и вечерята в 6 по-малко. Другите 3 трябва да са протеин на прах. Сутрин като станеш преди хапването най-добре е един път да се вземе сурвватъчен. После междъ обяда и вечерята някакъв смесен и вечерта преди заспиване задължително изцяло бавен протеин. Това е много трудно изпълняемо, но това е едно добро хранене за сваляне на мазнини и запазване(качване) на качествена мускулна маса. Комбинриано с правилно спане и дозирани и подходящи тренировки ще ти се отрази много добре :!:

04.01.07
18:59

Благодаря за бързите отговори!

Ако съм разбрал точно значи,храната ми е бедна на полезни вещества а не в количествата.  :oops:  Явно нещата стоят доста по-сериозно от колкото си го мислих... Предполагах,че хаповете само и намаляне на храната му е майката,но явно не е така. Трябва комбинация правилно хранете + добавките + Тренировки.

Знам,че излизам от пределите на темата ми,но да не флуудвам форума с тъпи теми искам да попитам още няколко неща.

Можете ли да ми препоръчате някаква литература с която да се запозная с “понятията “,примера е в по-горните ми постове : азотен бустър ?

И как се тренира за корем (може и съвет) ?

И още веднъж Ви благодаря,че ми помагате!

04.01.07
20:54

[quote author=“mncazzaro”]Благодаря за бързите отговори!

Ако съм разбрал точно значи,храната ми е бедна на полезни вещества а не в количествата.  :oops:  Явно нещата стоят доста по-сериозно от колкото си го мислих... Предполагах,че хаповете само и намаляне на храната му е майката,но явно не е така. Трябва комбинация правилно хранете + добавките + Тренировки.

Знам,че излизам от пределите на темата ми,но да не флуудвам форума с тъпи теми искам да попитам още няколко неща.

Можете ли да ми препоръчате някаква литература с която да се запозная с “понятията “,примера е в по-горните ми постове : азотен бустър ?

комбинацията ти трябва да е ХРАНЕНЕ,ТРЕНИРОВКИ и накрая ДОБАВКИ!в случая не ти трябва намаляне на храната, а промяна на качеството.повечето понятия ги има в сайта и то обяснени кое какво е.а ако нещо не знаеш - питай.
тренировката за корем според мен трябва да е с тежести, малко повторения(15-25), 2-3 упражнения х 3 серии.

04.01.07
22:21

[quote author=“mncazzaro”]Благодаря за бързите отговори!

Аз досега не съм срещал литература в кяото да пише за азотни бустъри. По-скоро в каталог и то подробен на някоя фирма можеш да разбереш коя добавка за какво е, но пак трябва да видиш и други мнения. Някои фирми имат навика да...променят информацията.
Инак аз самия като започнах да се занимавам с щанги, прочетох доста и набързо минах хората около мен, които са ми давали “съвети”. Стигнахме до момент, в който аз им давах. Мини покрай някой книжен пазар и провери за литература за културизъм, силова подготовка...каквото и да е с добре описани упражнения. Ако има и диети е окей. Не съм влизал скоро в bb-team, но педи имаше доста статийки. Там също можеш да рповериш.
Относно корема има доста мнения за него и прасеца как да се тренират. Аз се занимавам с Бойни Изкуства- конкретно Дайдо Джуку Кудо- синтез между Киокушин, бокс и борба. Преса и прасец имам оттам заедно с други мускулни групи, но точно тези двете са малкото, които даже и преди състезание нямат много голяма нужда от допълнително натоварване...какво да говорим рпеди състезание. С тренировките които правим за преса всяка е ствала здрава. Не е имала само вида на добрата, релефна, културистична преса а е била яка и е носиал на удари. Урпажненията обаче са типични за Кудо и мисля, че е под-обре да правиш нещо, което ще прочеташ на bb-team.org.
Ако има още нещо питай, не се притеснявай че флуудиш :)

05.01.07
19:22

А във Варна мога ли да ви намеря ?  :shock:

05.01.07
22:10

[quote author=“mncazzaro”]А във Варна мога ли да ви намеря ?  :shock:

За жалост във Варна засега няма Кудо. Има засега в Стара Загора, Пловдив, София, Харманли, Велинград.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1