04.01.07
18:46
Бих искал да знам колко дози е протеина и за колко време ви стига?(за тези които са го приемали) Искам също да попитам как е най-добре да се приема?В тренировачни дни преди и след , а в дните за почивка сутрин преди закуска? Ще има ли ефект ако се пие само след трен ?:roll: На 17 години съм. 178см 76кг Благодаря предварително!
стига за приблизително ~75 дози. една доза е една мерителна лъжица. Вътре в протеина си има лъжичка. След тренировка приемаш с въглехидрати /например 2 банана/. в тренировъчни дни сутрин след закуска и след трен. иначе в почивни дни след закуска/ядене 2/ заедно с въглехидрати. ако можеш да си го позволиш финансово пий и една доза преди лягане разтворена в мляко.
RAMBO ,благодаря ти за изчерпателния отговор! Значи ,ако финансово ми позволява по-добре е да пия първата доза в тренировъчен ден сутрин а не преди трен ? Другите какво мислят?
04.01.07
19:28
Аз вианги съм си пил протеините между храненията и след тренировка.
сутрен-1-2 часа след закуската заедно с някакви въглехидрати
преди трен ще го изгориш за енергия повечето.
04.01.07
19:56
а може ли дозата прах да се разтватя във вода и така да се приема?
04.01.07
19:59
Ами вода или мляко. То с какво друго да го приемеш?
120лв ли е нормалната цена на този протеин в България ?? Виждам ,че в форума има маняци , които си поръчват голямо количество добавки от американски сайтове и така им излиза много евтино до колкото разбрах :) , но аз искам само протеин , а не около 15 вида добавки , колкото видях на снимките.
05.01.07
09:20
http://silata.com/index.php?act=viewdetails&id=18
ОТ тука струва 99 лв.Успех
05.01.07
14:02
Чак 120 лева ми се вижда много.
Тук е 74.10, с доставката малко по - скъпо ще излезе, но чак 120…
10.01.07
15:01
ХхХ
10.01.07
15:08
Като например Нутрим :lol: батка тебе те знаем ти си ония модератор от на Нутрим форум4ето :twisted: ама аиде ти каква вина имаш ти си на заплата ако не ги хвалиш ти кои да ги хвали
10.01.07
15:13
Като например Нутрим :lol: батка тебе те знаем ти си ония модератор от на Нутрим форум4ето :twisted: ама аиде ти каква вина имаш ти си на заплата ако не ги хвалиш ти кои да ги хвали
Той се завърна. :lol: :lol:
Хайде не му обръщайте внимание на този смешник :? Момчето пита колко върви Optimum Nutrition 100% WHEY - 2 280 гр. и аз под 120 лева не мога да го намеря
10.01.07
18:26
:D :D :D Я кажи по-реномирана фирма от ОН на БГ пазара
[quote author=“Slayer4o”]Според мен този протеин не си заслужава парите и не е с добро качество,предпочитам продукти на някоя от по-реномираните фирми!
:shock:
Ама това тоя великия Нутрим рицар ли е :lol: :lol: :lol:
Абе аз чух,че Рони Колман се подготвя за Мр.Олимпия 2007 с Про Голд,вие какво знаете :twisted:
10.01.07
21:02
[quote author=“DJПетко”][quote author=“Slayer4o”]Според мен този протеин не си заслужава парите и не е с добро качество,предпочитам продукти на някоя от по-реномираните фирми!
Абе аз чух,че Рони Колман се подготвя за Мр.Олимпия 2007 с Про Голд,вие какво знаете :twisted:
Абе много нутримозащитници се навъдиха тука бе.Предлагам на модовете да им бият шута в гъза да не оспамват сички теми с тъпия нутрим... :wink:
11.01.07
19:13
[quote author=“InDaHEad”][quote author=“DJПетко”][quote author=“Slayer4o”]Според мен този протеин не си заслужава парите и не е с добро качество,предпочитам продукти на някоя от по-реномираните фирми!
Абе много нутримозащитници се навъдиха тука бе.Предлагам на модовете да им бият шута в гъза да не оспамват сички теми с тъпия нутрим... :wink:
Лелееее нутрим не ми говори бате, колко пари им подарих на тези не е истина, собствениците сигурно карат майбах..
[quote author=“vsf”][quote author=“InDaHEad”][quote author=“DJПетко”][quote author=“Slayer4o”]Според мен този протеин не си заслужава парите и не е с добро качество,предпочитам продукти на някоя от по-реномираните фирми!
Лелееее нутрим не ми говори бате, колко пари им подарих на тези не е истина, собствениците сигурно карат майбах..
К’во Майбах...
Те личен самолет си купиха вече от евтини далаверки...
Модератори няма ли????? Темата май е за Optimum Nutrition 100% WHEY - 2 280 гр., а не за рeклама и антирeклама на Нутрим. Уж всички оптимум пиете а цената не знаете :lol: Май го гледате на рафта в магазина или в интернет и въздишате. А пък като ви питат за протеин разказвате каква фаида сте видели от оптимума. За Slayer4o си казах вече мнението.
Генератори на смях какво да кажа повече :P
30.01.07
22:33
[quote author=“fstR”]Бих искал да знам колко дози е протеина и за колко време ви стига?(за тези които са го приемали) Искам също да попитам как е най-добре да се приема?В тренировачни дни преди и след , а в дните за почивка сутрин преди закуска? Ще има ли ефект ако се пие само след трен ?:roll: На 17 години съм. 178см 76кг Благодаря предварително!
Само искам да кажа,че това 100% whey е някаква научна фантастика,поне що се отнася до протеина на Optimum.И аз се подведох по тая цифра,купих си към 3 кила ,само че нищо не усетих,независимо че приемах към 160 гр на ден.Иначе поздравления за сладичкия вкус и силното ароматче,но това все пак не е достатъчно,нали :!: :?:
31.01.07
00:04
[quote author=“fstR”]Бих искал да знам колко дози е протеина и за колко време ви стига?(за тези които са го приемали) Искам също да попитам как е най-добре да се приема?В тренировачни дни преди и след , а в дните за почивка сутрин преди закуска? Ще има ли ефект ако се пие само след трен ?:roll: На 17 години съм. 178см 76кг Благодаря предварително!
Аз подкрепям мнението на един от форума manson -той казваше или да се пие нещо като хората в големи количества или изобщо да не се пие (за добавки и подобни)..Аз съм си купувал два пъти ОН 2280гр. и на ден пиех по 90-100гр.(3 мерителни лъжички)И ми стига за малко повече от три седмици.
Честно казано не се почувствах КОЙ ЗНАЕ колко,ама приятели са ми казвали че има разлика.Все пак пиеш суроватъчен протеин,а не стромба -хората в Америка не праят “системи” с протеин като нас,а го пият ежедневно,целогодишно -той им е като овесените ядки и макароните на мен :twisted: :lol:
А по въпроса с протеина - аз съм от Бургас -на един новооткрит магазин продаваха Оптимум Класик Ванилия (нещо такова) -опаковката не е черна като другите но надписа е същия пак WHEY 100%......струва 99лв и смятам да си купя следващия път такъв-разликата била в разтворимостта,еднообразието от вкусове и по-малко количество витамини (поне така разбрах)Смятам че бих спестил с удоволствие 25лв