Дискусия: Музика за Фитнеса

Темата е заключена.

04.01.07
22:09

Кажете какви музикални стилове и състави предпочитате да слушате във фитнес залата. И още нещо...Направих си диск за фитнеса с парчета на Prodigy и едни приятели като го чуха, едва ли не ме изкараха смешен. Толкова ли е неподходящ Prodigy за фитнеса? Мен много ме надъхват.

04.01.07
22:13

ИМА ТАКАВА ТЕМА http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=9741&start=90&postdays=0&postorder=asc&highlight=%EC%F3%E7%E8%EA%E0

за пореден път същата тема....

:!: LOCK :!:

04.01.07
22:14

Метал , хаос , техно и всякъква друга надахваща музика  :D .

04.01.07
22:26

Важно е кво тебе те надъхва,а пък приятелите да си гледат работата все пак тва е индивидуален спорт.
Аз много се надъхвам на черно и хаус.Като отивам към фитнес слушам 50 cent-I’ll whip yа head boy незнам що много ме надъхва тая песен.

MO

04.01.07
22:36

[quote author=“dimov”]Кажете какви музикални стилове и състави предпочитате да слушате във фитнес залата. И още нещо...Направих си диск за фитнеса с парчета на Prodigy и едни приятели като го чуха, едва ли не ме изкараха смешен. Толкова ли е неподходящ Prodigy за фитнеса? Мен много ме надъхват.

Преди всички да почнат да обясняват ,че има такава тема предлагам да я развием наново и този път както трябва.
Предлагам следното :Всеки от вас да нашище групите и заглавията на 20 парчета които стават за хард тренировки
dimov надявам се си съгласен с идята ,така освен Prodigy (които са адската група ) ще има и още много добри групи и парчета:
Със * са особено добрите парчета:
Аз например си тренирам във мой фитнес и пускам само това ,което си ми харесва на мен
Ето ви  парчета ,на които може да вдигате с кеф:
1 Supermax - It Ain’t Easy *
2 Limp Bizkit - Break stuff
3 Lloyd Banks - On Fire *
4 Prodigy - Smack My Bitch Up
5 Rob Zombie - Dragula
6 Rocky[1].5._.04._.Go.For.It *
7 The Bodyrockers - I Like The Way You Move
8 Ahat - Chernata Ovca
9 Foreigner - Urgent
10 Spawn - 03 - Satan
11 Pantera - I’m broken
12 Steve Vai Sweet Lady Luck
13 Let The Hammer Fall *
14 06 - Lunatc Calm - Leave For Behind
15 Godsmack - keep away *
16 Godsmack Temptation
17 Godsmack sick of life
18 Godsmack straight out of line
19 Godsmack Time Bomb
20 DIRE STRAITS - Money for nothing *
21 darude - Feal The Beat
22 Static X - Anything but_this *
23 dmx- right wrong
24 Rob Zombie - Oragula *
НАЙ-ЛЮБИМАТА МИ ПЕСЕН за  вдигане -на нея са ми всички рекорди на лег ,клек ,тяга..абе добра песен е

25 Ashanti - Only you   ***
Only you can make me feel…(си пея на щангата )

04.01.07
22:49

DMX !

04.01.07
22:49

До 20 незнам дали ще докарам но да видиме май към 10 :)
1.Pain - Shut your mouth
2.OOMPH! - Augen auf
3.KORN - Twisted Transistor
4.Adema - The way you like it
5.Spiderbit - Black Betty
6.Rammstein - Ich Will
7.Rammstein - Feuer Frei
8.Rammstein - Rosenrot
9.Rammstein - Benzin
10.Rammstein - Man gegen man
11.Rammstein - Feurraden (май не се пишеше така  :lol: )
12.Drowning pool - bodies
13.Motorheads - The game/ I am the game

Подкрепян Морфеи и искам да добавя да разделяме песните на видове ( метал , рап , хаус ) да ги пишем поотделно за да гледа секи каво харесва :) .

04.01.07
23:08

Има такава тема, и то доста добре развита, ползвайте търсачката!

Наистина има такава тема и е добре нея да използвайте. Напишете си най-добре песните направо, защото стилове и т.н. си е чист спам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1