05.01.07
00:09
Здравейте, доста почетох за ХР обаче при мен е малко по-сложно. Понеже съм на работа от 9 до 19 измислих само това.
Сутрин - 8:00 - овесени ядки 100г. и прясно мляко 0.3 мл. и банан
обяд - 13:00 - Пилешка пържола 50гр. , 150 гр. варени картофи, зелева салата
Тренировка - 20:00 до 21:30
Вечеря - 22:00 - Пилешко месо 100 гр., 100 гр. ориз и плодове
Значи работата много ме бърка и ако някой има предложение да допълниме това онова.
С тия смешни порции нищо няма да стане. Вдигни месото поне 3 пъти като количество. Добави яйца и млечни продукти. Трябват ти поне още 1 - 2 междинни хранения.
Работата не виждам какво те бърка, повечето работим, нормално е.
Аз излизам в 8 и се прибирам след 19 часа. За това време ям 3 пъти, или минимум 2 пъти, ако нещо нямам време и възможност. И после в къщи още 2 пъти до вечерта. Под 4 хранения гледам да не падам, обикновено се храня 5 пъти дневно, понякога 6.
05.01.07
00:44
Да, не се притеснявай толкова от работното време, масова практика е.
Почти винаги съм навън между 7 и 20 часа, като се старая в това време да се храня поне на 2 часа или най-много 3. Всяко хранене не е голямо като обем, но зарежда до известна степен. Ето някои примерни решения (абстрахирам се от количеството протеин във всяко от тях):
:arrow: 2 кисели млека 0,1%
:arrow: протеинова вафла
:arrow: 2-3 айряна
:arrow: 2 сандвича с риба тон
:arrow: печена соя (печена!)
:arrow: 2-3 банана
:arrow: (много рядко, липса на време) - пилешки шишчета/филе със задушени зеленчуци
Големият минус е, че винаги оставам гладен и дебна кога ще е следващото хранене, но предпочитам така, от колкото да ми е тежко и да не мога да се съсредоточавам. Големият плюс (поне при мен) - метаболизмът заработи в пъти по-бързо.
През деня имам две основни и доста по-големи хранения - сутрин и вечер след тренировка. Направо съм си на принципа “колкото можеш”. За закуска винаги мюсли, мляко, яйца, сирене, за вечер е относително.